הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2016, 13:41

תגידו זה לא הזוי שהוא אפילו לא קיבל הזדמנות להיפרד מהשחקנים??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2016, 14:19

מי מהשחקנים רוצה להיפרד ממנו? השחקנים זה לברון, לברון הוביל לבעיטתו, לברון הוא המפקד של השחקנים ועל פיו יישק דבר. לא סתם קוראים לו קינג ג'יימס. אבוי לשחקן שימרה את פיו וייפרד מבלאט בממלכתיות.
er79

הודעהעל ידי ankram » 25 ינואר 2016, 17:01

15 מליון לכיס מבלי לעבוד דקה....לא נורא.
ד"א הפרובנציאליות הישראלית פשוט שוברת שיאים , מפטרים פה זרים על ימין ושמאל , הנהלת מכבי בכדורגל כל שנה מפטרת לפחות מאמן זר אחד , בכדורסל עוברים פה זרים כמו בתחנת רכבת ,
ורק אנחנו נזעקים כאשר פגעו בכבודו של בלאט , די מביך האמת.
סה"כ מאמן ששיחק לו המזל עד כלות (מילאנו,צסק"א , חיפה, קליבלנד,לברון.....) ועכשיו המזל שלו נגמר.
ועוד משהו , אם יש איזה עניין שבלאט חייב להגמל ממנו זה הליקוק האינסופי כלפי לברון , יש הבדל בין להיות דיפלומט לבין לעשות מעצמך צחוק , ובלאט עשה מעצמו צחוק.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ינואר 2016, 17:17

יותר בכיוון של 25 מיליון שקל.

אתה קורא לזה פרובינציאליות, אני קורא לזה פטריוטיזם. מת על זה, דווקא הגישה השניה מגעילה אותי. לא סובל את המנוכרים למינהם.
וחוץ מזה, זה נושא שהעסיק את כל ה-NBA ועולם הכדורסל, ולישראלים ספציפית יש קשר די קרוב אליו. אחלה סיבה לעסוק בזה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2016, 17:24

ankram כתב:15 מליון לכיס מבלי לעבוד דקה....לא נורא.

ועוד משהו , אם יש איזה עניין שבלאט חייב להגמל ממנו זה הליקוק האינסופי כלפי לברון , יש הבדל בין להיות דיפלומט לבין לעשות מעצמך צחוק , ובלאט עשה מעצמו צחוק.

זה באמת היה מביך. אחרי כל משחק ומשחק הוא היה מלקק ללברון, עד שבסוף כולם מסביבו השתכנעו שבאמת לא צריך מאמן אם יש לברון :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2016, 18:11

ד"א הפרובנציאליות הישראלית פשוט שוברת שיאים , מפטרים פה זרים על ימין ושמאל , הנהלת מכבי בכדורגל כל שנה מפטרת לפחות מאמן זר אחד , בכדורסל עוברים פה זרים כמו בתחנת רכבת ,
סה"כ מאמן ששיחק לו המזל עד כלות (מילאנו,צסק"א , חיפה, קליבלנד,לברון.....) ועכשיו המזל שלו נגמר.

אנקראם,
זה מאמן שבזכותו חווינו כמה שנים טובות ומעלה ברמה האירופאית.
אילולא הוא, לא היה לך תואר יורוליג ולא גמר. יותר סביר עוד כמה הדחות בבית המוקדם.

גם מה שעשה בnba בשנה שעברה זה ממש לא מזל.
הוא מאמן גדול ואני מאמין שהוא עוד יצליח בnba.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 25 ינואר 2016, 18:45

jol9 כתב:

אנקראם,
זה מאמן שבזכותו חווינו כמה שנים טובות ומעלה ברמה האירופאית.
אילולא הוא, לא היה לך תואר יורוליג ולא גמר. יותר סביר עוד כמה הדחות בבית המוקדם.

גם מה שעשה בnba בשנה שעברה זה ממש לא מזל.
הוא מאמן גדול ואני מאמין שהוא עוד יצליח בnba.

אני מכיר תודה לבלאט שלא תבין. הוא מאמן טוב ויסודי שאילמלא פציעות הוא היה אלוף nba מכהן ולא סגן. עם זאת הוא מאמן זר בתכלס במדינה זרה, בליגה שמקדשת את הכוכבים כמו בכל ספורט אמריקאי והפיטורין שלו עם כל הצער זה לא משהו מפתיע יותר מדי בטח שרואים את הנתק שלו מול הכוכב הכי גדול בליגה(שיווקית).

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ינואר 2016, 19:10

אבל לברון אמר שזה הפתיע אותו ;)

וברצינות, אולי הנסיבות שהביאו לפיטורים של בלאט לא מפתיעות, הטיימינג בהחלט כן. אתה לא רואה קבוצה שמפטרת מאמן כשהיא מובילה את הקונפרס שלה באמצע העונה, זה לא קרה אף פעם. וזה לא קרה אף פעם כי אין יותר מידי היגיון מאוחרי מהלך שכזה, באמצע עונה, בקבוצה שמנצחת. ובהתייחסות ספציפית לקליבלנד, ברור לכולם שזה לא הצעד שיביא להם את האליפות, לא זה הצעד שיהפוך אותם לטובים יותר מגולדן סטייט/סן אנטוניו. אחד המהלכים הטיפשיים ביותר שראיתי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 25 ינואר 2016, 19:51

למי שעוקב אחריהם בפייסבוק, בדף הפייסבוק של "הכדור הכתום" יש סרטון מאוד מעניין בנוגע לפיטורים, שכולל גם רמזים לגבי שביתה איטלקית שהשחקנים עשו במשחקים. שווה לצפות.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ינואר 2016, 20:05

לא קונה את השטויות של "שביתה איטלקית". בסירטון אגב התמקדו בעיקר בתבוסות של קליבלנד לפורטלנד וגולדן. כן פחות התאמצו במקרים/משחקים מסויימים, לפחות לברון. גם לא מופרח שיש נפילת מתח או ריכוז בעונה של 82 משחקים. אבל אני בספק רב אם לברון ניסה מתישהו להפסיד בכוונה, זה סתם תירוץ עלוב של אוהדים לטעמי. הוא כן עשה מה שבראש שלו, כן השקיע פחות ברגעים מסויימים בהגנה וכן שמר כוחות (וכן היה צריך לחטוף על זה צעקות ממאמן עם ביצים).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 25 ינואר 2016, 20:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 25 ינואר 2016, 20:10

אני לא אומר בהכרח שהייתה שביתה כזו, אבל לא יפתיע אותי אם לברון כן ניסה להפסיד בכוונה. נכון, אנחנו אוהבים לצייר את הסופרסטארים כסופר תחרותיים שלא יוותרו על כלום, אבל לברון הוא גם איש מחושב מאוד. תחשוב שמבחינתו הוא חושב שבלאט מפריע לקבוצה בדרך לאליפות. אז מבחינתו כל האמצעים כשרים, כולל הדבר הזה. ושוב, לא אומר שזה בהכרח קרה, אבל ההפסדים האלו היו משמעותיים להחלטה לפטר את בלאט, בצורה יותר "טבעית". דווקא כי לברון הוא שחקן סופר תחרותי, הוא רואה מול העיניים שלו רק את האליפות, ויעשה כל מה שצריך לעשות בדרך. פיטורים של מאמן עם מאזן כזה הם חסרי תקדים, לפיכך, כל מהלך שהוביל לזה לא יפתיע אותי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ינואר 2016, 20:12

אתה יכול להגיד את זה אולי על המשחק מול גולדן, אבל המשחק מול פורטלנד הוא לא משחק שאתה יכול להגיד שהפסד בו יוביל לפיטורים - ולברון עדיין נראה בו כמו כלום ושום דבר, ביחד עם כל הקבוצה. ואני לא מאמין שהם הובסו לגולדן סטייט כי לברון עשה בכוונה. אולי גולדן גרמו לזה להראות כאילו קליבלנד עשו "שביתה", אבל יומיים אחר כך אותה גולדן הביסה ב-31 הפרש גם את שיקגו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2016, 22:39

תגידו מה שתגידו, מייק, שהיה טיפוס לא נחמד בעליל, ובטוח שלא יותר נחמד מלברון, וגם הוא פיטר מאמנים בעבר,
לא היה עושה תרגילים מהסוג הזה.
הוא תמיד רצה לנצח. זה הדבר היחיד שעניין אותו. לעשות שביתה איטלקית? להתהלך ככה בהגנה? seriously?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ינואר 2016, 23:10

דיווח ברוסיה: "בלאט אחד המועמדים המובילים לאמן את ברוקלין"
http://sports.walla.co.il/item/2928783
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 25 ינואר 2016, 23:19

שמואל1 כתב:דיווח ברוסיה: "בלאט אחד המועמדים המובילים לאמן את ברוקלין"
http://sports.walla.co.il/item/2928783

שיט ידעתי...
קבוצה בלי עתיד! אין לו מה לחפש שם...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 25 ינואר 2016, 23:22

להיפך, זה נהדר שהם קבוצה מפורקת, אין ציפיות, אפשר לבנות. דייויד צריך קבוצה לשלוש-ארבע שנים, לא שנה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2016, 23:37

yanay21 כתב:להיפך, זה נהדר שהם קבוצה מפורקת, אין ציפיות, אפשר לבנות. דייויד צריך קבוצה לשלוש-ארבע שנים, לא שנה.

גם אני חושב שזה מקום מתאים בשבילו.
חוץ מזה, למרות שהקבוצה חלשה (הסגל), זה מקום עם פטנציאל כלכלי עצום, שיכולה להביא כוכבים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 26 ינואר 2016, 00:12

yanay21 כתב:להיפך, זה נהדר שהם קבוצה מפורקת, אין ציפיות, אפשר לבנות. דייויד צריך קבוצה לשלוש-ארבע שנים, לא שנה.

ברוקלין תקועה עם חוזים מופרכים לשחקנים שלא שווים אתם+ חילקו את כל בחירות הדראפט שלהם...
שיבנה קבוצה עם פוטנציאל בנייה ושאיפות פלייאוף...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 26 ינואר 2016, 07:13

האמת שלברוקלין כבר אין חוזים מופרכים, אבל הם עדיין תקועים לעוד איזה כמה שנים טובות בלי בחירות דראפט.
זה מקום לא רע בשביל בלאט להתחיל להזיז דברים לאט לאט.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 28 ינואר 2016, 19:29

http://timeout.co.il/%D7%A2%D7%99%D7%A8 ... 7%A8%D7%A0

מישהו יודע מה יש לו נגד בלאט? ואני לא מדבר על העתירה עצמה, כי יש שם משהו אישי מאחורי הכול.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים