המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:תומר זה מה שזה אומר לי:(ליאב-תסתום)
Holiday_Armadillo כתב:הקטע הזה שאיזה בן אלף כלבים מצפה שתעברי בשבילו על החוקים בעבודה כי אחרים עשו את זה למרות שעל כל דבר אפשרי רשום את החוקים
כי הוא ממש יתן לי עבודה אם יפטרו אותי אחרי עברתי על החוקים בשבילו ואז צורח עליי שאני לא בסדר ומשתיק אותי כאילו אני ילדה קטנה
שתיפול ותמות היום, חרא בן אלף
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הקטע הזה שאיזה בן אלף כלבים מצפה שתעברי בשבילו על החוקים בעבודה כי אחרים עשו את זה למרות שעל כל דבר אפשרי רשום את החוקים
כי הוא ממש יתן לי עבודה אם יפטרו אותי אחרי עברתי על החוקים בשבילו ואז צורח עליי שאני לא בסדר ומשתיק אותי כאילו אני ילדה קטנה
איכס, כלב!
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הקטע הזה שאיזה בן אלף כלבים מצפה שתעברי בשבילו על החוקים בעבודה כי אחרים עשו את זה למרות שעל כל דבר אפשרי רשום את החוקים
איכס, כלב!
ואז אחרי זה הוא חוזר ופשוט זורק לי את המסמכים על השולחן בכוונה כשאני מושיטה יד לקחת אותם
שייחנק
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הקטע הזה שאיזה בן אלף כלבים מצפה שתעברי בשבילו על החוקים בעבודה כי אחרים עשו את זה למרות שעל כל דבר אפשרי רשום את החוקים
איכס, כלב!
ואז אחרי זה הוא חוזר ופשוט זורק לי את המסמכים על השולחן בכוונה כשאני מושיטה יד לקחת אותם
שייחנק
מי זה? מישו מעלייך? איזה אפס..
אני הייתי - בוא נגיד "מעמיד אותו במקום"...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הקטע הזה שאיזה בן אלף כלבים מצפה שתעברי בשבילו על החוקים בעבודה כי אחרים עשו את זה למרות שעל כל דבר אפשרי רשום את החוקים
איכס, כלב!
שייחנק
מי זה? מישו מעלייך? איזה אפס..
אני הייתי - בוא נגיד "מעמיד אותו במקום"...
איזה מישהו מעליי, סתם לקוח ישראלי טיפוסי שחושב שכולם צריכים לכופף בשבילו את החוקים
jol9 כתב:כרמל, חסרים לנו המון פרטים...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, חסרים לנו המון פרטים...
מה שחשוב זה שמישהו צריך למות, השאר לא חשוב
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, חסרים לנו המון פרטים...
את יותר דיסקרטית ממני בנוגע לעבודה הזאת.
מעניין.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, חסרים לנו המון פרטים...
מעניין.
מה שמעניין זה ה''צהוב'' בתוך כל השיעמום
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, חסרים לנו המון פרטים...
מעניין.
מה שמעניין זה ה''צהוב'' בתוך כל השיעמום
אופירע?
MTA2311 כתב:תתפטרי כרמל. עבודה זה אובר רייטד.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תתפטרי כרמל. עבודה זה אובר רייטד.
אני מבינה מזה שאתה תשלם לי במקום העבודה? כי אין לי בעיה, כסף זה כסף
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], גל גל ו־13 אורחים