MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תתפטרי כרמל. עבודה זה אובר רייטד.
אני מבינה מזה שאתה תשלם לי במקום העבודה? כי אין לי בעיה, כסף זה כסף
תמורת אוכל
בכיף
תודיע לי רק מתי יוני מגיע שאני אוציא את הפוד פרוססור
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:תתפטרי כרמל. עבודה זה אובר רייטד.
אני מבינה מזה שאתה תשלם לי במקום העבודה? כי אין לי בעיה, כסף זה כסף
תמורת אוכל
my man כתב:מה??????? לקוח??? והעברת לו את זה ככה?! שילך קיבינימאט! חוצפן! איכס! בחיים לא הייתי עובר על החוק בשביל לקוח(לפחות ככה נראה לי בראש) אז לעשות את זה בשביל בהמה כזאת? שיחפש לו פראייר אחר...
Asf כתב:מישהו מוכן בבקשה להשמיד את חברת החשמל?
בערך 6 הפסקות חשמל (קצרות) רק מהיום בצהריים! לא מותירים לי ברירה ומכריחים אותי ללמוד ללא הסחות הדעת של האינטרנט.
Asf כתב:עוד שתיים נוספות, כשהאחרונה התחילה לפני חצי שעה ועדיין נמשכת.
אני מודה לחברת החשמל על כך שהיא מנסה לחסוך ממני את הסבל הכרוך בצפייה במכבי, אבל זו אמורה להיות החלטה שלי.
MTA2311 כתב:הזוי מה שקורה בכפס בחורף הזה. אתם יותר זמן בלי חשמל מאשר עם.
Holiday_Armadillo כתב:להרוג את מי שהמציא את המשחת שיניים עם הגרגרים בפנים שמרגישים כאילו לקחת ביס מהחוף
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:להרוג את מי שהמציא את המשחת שיניים עם הגרגרים בפנים שמרגישים כאילו לקחת ביס מהחוף
מה? חחח...מה זה עם חתיכות הפרי???
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:להרוג את מי שהמציא את המשחת שיניים עם הגרגרים בפנים שמרגישים כאילו לקחת ביס מהחוף
משחות שיניים שהן קצת ''יותר'' מאלה שקונים על המדף מגיעות עם מרקם גרגרי כזה, וחלק גם מלוחות, גועל נפש
חייבת שיגיע יום ראשון כבר בשביל לקנות משחת שיניים נורמלית
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:להרוג את מי שהמציא את המשחת שיניים עם הגרגרים בפנים שמרגישים כאילו לקחת ביס מהחוף
משחות שיניים שהן קצת ''יותר'' מאלה שקונים על המדף מגיעות עם מרקם גרגרי כזה, וחלק גם מלוחות, גועל נפש
למה לא לפני?
גם לי יש משחה שהיא "יותר" היא אכן דוחה אבל אין לי גרגרים...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:להרוג את מי שהמציא את המשחת שיניים עם הגרגרים בפנים שמרגישים כאילו לקחת ביס מהחוף
למה לא לפני?
נשבעת לך כאילו סקראב לפה
למה לא לפני? כי ביום ראשון עושים קניות, היום אני עובדת עד 9 ומחר עד 2 אז מכניסים את זה כשיכולים
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]להרוג את מי שהמציא את המשחת שיניים עם הגרגרים בפנים שמרגישים כאילו לקחת ביס מהחוף
למה לא לפני?
נשבעת לך כאילו סקראב לפה
למה לא לפני? כי ביום ראשון עושים קניות, היום אני עובדת עד 9 ומחר עד 2 אז מכניסים את זה כשיכולים
Holiday_Armadillo כתב:להרוג את מי שהמציא את המשחת שיניים עם הגרגרים בפנים שמרגישים כאילו לקחת ביס מהחוף
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־7 אורחים