המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:היה בקבוצה המדורגת אחרונה בסין, לא הרשים. נזרק לטובת ג׳בארי בראון שהפציץ בלייקרס.
my man כתב:החציל האצטקי כתב:היה בקבוצה המדורגת אחרונה בסין, לא הרשים. נזרק לטובת ג׳בארי בראון שהפציץ בלייקרס.
חופשי?
החציל האצטקי כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:היה בקבוצה המדורגת אחרונה בסין, לא הרשים. נזרק לטובת ג׳בארי בראון שהפציץ בלייקרס.
חופשי?
מסתבר שנפצע ועבר ניתוח בפרק כף היד בדצמבר. החוזה שלו שם יסתיים השבוע, יחד עם העונה הסדירה בסין.
my man כתב:כמה זמן משבית ניתוח בפרק כף היד?
החציל האצטקי כתב:my man כתב:כמה זמן משבית ניתוח בפרק כף היד?
אימאן שאמפרט ישב על זה בחוץ משהו כמו 3-4 חודשים.
yzafrir כתב:ברמות מחיר של מכבי , שווה לבדוק את הליגה האיטלקית . יש שם כמה שמות מעניינים לעמדת הסנטר כמו אלכס קירק או פסנקו הידוע...גם לעמדות אחרות יש שם אחלה אופציות...
felix_r כתב:yzafrir כתב:ברמות מחיר של מכבי , שווה לבדוק את הליגה האיטלקית . יש שם כמה שמות מעניינים לעמדת הסנטר כמו אלכס קירק או פסנקו הידוע...גם לעמדות אחרות יש שם אחלה אופציות...
הבעיה היא שהאופציות האלה הן לרמה של הליגה האיטלקית
החציל האצטקי כתב:
רשמתי עליו במלפפונים- עדיף לדבר עליו פה. קורי ג׳פרסון מברוקלין. פרוספקט מעניין לאירופה בעיניי.
אתלט גדול עם פוטנציאל עצום כשוט-בלוקר, ריבאונדר מצויין בשני הצדדים שמגיע הרבה לקו. זריז מאוד.
מוגבל התקפית- בעיקר פינישר מצויין ליד הטבעת עם כמה מובים בסיסיים בפוסט. עובד הרבה על הקליעה שלו מבחוץ.
אני מהמר שבאירופה יקח יותר ויותר שלשות- רושם שיצא לי מצפייה מזדמנת בו בברוקלין ועוד כמה קטעי וידיאו. בקולג׳ קלע ב38% אבל זרק רק שלשה למשחק.
מתאים מאוד למשבצת ה-4 ההגנתי שהרבה פה רוצים, אם לצד גבוה רך ולפלפי ואם במקומו.
החציל האצטקי כתב:שימו עין על דריוס אדאמס.
זה לדעתי השחקן שצריך להביא לכאן בקיץ.
נמצא בדרך לפיק של הקריירה. סקורר. אתלט. חוטף מעולה. משחק מצויין גם off-ball.
עולה כמו שקית במבה ואפילו מתורגל בלשחק 20-23 דקות.
רואה אותו משלים עם מקל ואוחיון עמדה מס' 1 חזקה בכסף הגיוני.
rc4991 כתב:אוסטין דיי בעיקר
גל גל כתב:rc4991 כתב:אוסטין דיי בעיקר
ישלי בעיה שאני לא יכול להגיב ורק לצטט בגלל זה אני מצטט
Jarnell Stokes
שימו לב לשם הזה סוס יאור עם קליעה גם מרחוק פוטנציאל גדול
החציל האצטקי כתב:את דריוס מילר מבאמברג כולנו מכירים, אבל שמתם לב ליעילות ההתקפית שלו?
56% ל-2, 41% ל-3 ו92% מהעונשין ביורוליג, ו58%, 44% ו93% בליגה הגרמנית אלה אחוזים מדהימים בכל קנה מידה.
באופן כללי הוא גם תורם בכל פרמטר במשחק ונראה כמו שחקן חסר אגו.
עם הסייז, הנסיון והרזומה שלו כווינר מקנטאקי, לא יזיק גם למכבי לחשוב בכיוון הזה כשהיא מחפשת ״שחקני יורוליג״ לעונה הבאה.
my man כתב:הוא גם יהיה פנוי בקיץ..
מה שכן הוא חסר יציבות...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים