31 ינואר 2016, 22:53
yanay21 כתב:האמת שאני פחות אוהב בתים מודרניים. אוהב את הקטנים, הישנים, עם גג רעפים אדום. למרות שהם לא פרקטיים בעליל, אז לא באמת הייתי בונה אחד כזה.
אם כבר חדרים סודיים, למי שלא יצא, אתם חייבים לנסות Escape Room. זה אדיר
31 ינואר 2016, 22:54
yanay21 כתב:וואי, האמת שממש קריפי. למרות שבאופן כללי, בתים עם חדרים נסתרים זה אדיר, אם הייתי מיליארדר הייתי בונה אחוזה כזו.
31 ינואר 2016, 22:57
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:האמת שאני פחות אוהב בתים מודרניים. אוהב את הקטנים, הישנים, עם גג רעפים אדום. למרות שהם לא פרקטיים בעליל, אז לא באמת הייתי בונה אחד כזה.
אני חושבת שהבית שהכי רציתי לגור בו היה אחד הבתים היותר קטנים שראיתי
מן בית ישן (אבל משופץ) שכל הכניסת שלו מוסתרת עם שיחים מטפסים, מטבח לא גדול שמתחבר ישר לסלון, חדר שינה ישר מאחורי הסלון וגינה ענקית שאתה מרגיש כאילו אתה בסרט ''הטרול בפארק הקסום''
לא אכפת לי לגור בבית כזה, שאתה מרגיש כאילו אתה מנותק משאר העולם
my man כתב:Tomer כתב:my man כתב:Tomer כתב:my man כתב:עזוב תומר..זה קל מידי..כבר יש לי את הפלאפון שלך...
בכל מקרה אל תהיה מצחיק אני מתכתב פה בה.פ עם אנשים...
עדיין לא קיבלתי כתובת או את המס', תשלח לי SMS עם הפרטים שלי
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
סבלנות...
אני בתקשורת עם עמותת מגדלי התוכים...מישו כבר יסדר לי את הכתובת..אני לא חלק מהעמותה, just saying
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
אבל יש להם את המספר שלך המייל שלך מקום העבודה שלך ומישו בטוח גם ייתן לי את הכתובת..
שמע היתה לי תוכנית ברדיו והייתי צריך להשיג מרואיינים -גם כאלה שאמרו לי שאין סיכוי להשיג..אל כולם הגעתי...
סבלנות..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואי, האמת שממש קריפי. למרות שבאופן כללי, בתים עם חדרים נסתרים זה אדיר, אם הייתי מיליארדר הייתי בונה אחוזה כזו.
אין לי צורך באחוזה
אם היה לי כסף לבנות את הבית המושלם שלי הוא היה מהבתים המודרנים שאני פשוט מתה על הסגנון הזה
אפשר לראות דוגמא?
31 ינואר 2016, 22:58
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:האמת שאני פחות אוהב בתים מודרניים. אוהב את הקטנים, הישנים, עם גג רעפים אדום. למרות שהם לא פרקטיים בעליל, אז לא באמת הייתי בונה אחד כזה.
אני חושבת שהבית שהכי רציתי לגור בו היה אחד הבתים היותר קטנים שראיתי
מן בית ישן (אבל משופץ) שכל הכניסת שלו מוסתרת עם שיחים מטפסים, מטבח לא גדול שמתחבר ישר לסלון, חדר שינה ישר מאחורי הסלון וגינה ענקית שאתה מרגיש כאילו אתה בסרט ''הטרול בפארק הקסום''
לא אכפת לי לגור בבית כזה, שאתה מרגיש כאילו אתה מנותק משאר העולם
איפה ראית אותו? נשמע מאוד לא מדינת ישראל
31 ינואר 2016, 22:59
31 ינואר 2016, 23:03
my man כתב:מה זה האסקייפ רומ הזה?
31 ינואר 2016, 23:03
yanay21 כתב:האמת שאני פחות אוהב בתים מודרניים. אוהב את הקטנים, הישנים, עם גג רעפים אדום. למרות שהם לא פרקטיים בעליל, אז לא באמת הייתי בונה אחד כזה.
31 ינואר 2016, 23:04
yanay21 כתב:my man כתב:מה זה האסקייפ רומ הזה?
אתה נכנס לחדר כלשהו(בד"כ זה מתחבר לחדרים אחרים, זה לא קלסטרופובי), ותוך שעה אתה צריך לצאת מהחדר הזה בעזרת רמזים. יש כל מיני חידות, ורמזים שמוחבאים בחדר, זה סופר מגניב.
31 ינואר 2016, 23:05
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:מה זה האסקייפ רומ הזה?
אתה נכנס לחדר כלשהו(בד"כ זה מתחבר לחדרים אחרים, זה לא קלסטרופובי), ותוך שעה אתה צריך לצאת מהחדר הזה בעזרת רמזים. יש כל מיני חידות, ורמזים שמוחבאים בחדר, זה סופר מגניב.
וואי בא לי.
31 ינואר 2016, 23:11
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:מה זה האסקייפ רומ הזה?
וואי בא לי.
31 ינואר 2016, 23:12
31 ינואר 2016, 23:14
my man כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:מה זה האסקייפ רומ הזה?
וואי בא לי.
31 ינואר 2016, 23:16
LIAV10 כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:מה זה האסקייפ רומ הזה?
וואי בא לי.
תוותר מראש, גם ככה אתה לא מבין רמזים.
LIAV10 כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:מה זה האסקייפ רומ הזה?
וואי בא לי.
תוותר מראש, גם ככה אתה לא מבין רמזים.
01 פברואר 2016, 00:17
MTA2311 כתב:המרגל הסורי בטח.
זה קונספט מגניב ממש.
01 פברואר 2016, 00:18
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואי, האמת שממש קריפי. למרות שבאופן כללי, בתים עם חדרים נסתרים זה אדיר, אם הייתי מיליארדר הייתי בונה אחוזה כזו.
אין לי צורך באחוזה
אם היה לי כסף לבנות את הבית המושלם שלי הוא היה מהבתים המודרנים שאני פשוט מתה על הסגנון הזה
אפשר לראות דוגמא?
01 פברואר 2016, 00:19
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואי, האמת שממש קריפי. למרות שבאופן כללי, בתים עם חדרים נסתרים זה אדיר, אם הייתי מיליארדר הייתי בונה אחוזה כזו.
אין לי צורך באחוזה
אפשר לראות דוגמא?
איפה את עובדת וכמה שנים ייקח לך לקנות בית כזה?
או אולי השאלה הנכונה, את מי רצחת בשביל לקנות בית כזה?