felix_r כתב:סליחה. טעות.
אגב הסרטון הזה בהחלט לפנתאון...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:סליחה. טעות.
Holiday_Armadillo כתב:גברים - לא משנה באיזה גיל איבדתם את השיער או כמה עירומים אתם מרגישים בלעדיו, אל תלכו על האופציה של פאה
זה לא מחמיא וזה תמיד ייראה כאילו משהו מת לכם על הראש
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גברים - לא משנה באיזה גיל איבדתם את השיער או כמה עירומים אתם מרגישים בלעדיו, אל תלכו על האופציה של פאה
אני חייב להתלוות אליך פעם אחת למשך שבוע בשביל לראות איזה אירועים את עוברת שגורמים לך לכתוב הודעות מוזרות כאלה כל הזמן
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גברים - לא משנה באיזה גיל איבדתם את השיער או כמה עירומים אתם מרגישים בלעדיו, אל תלכו על האופציה של פאה
אני חייב להתלוות אליך פעם אחת למשך שבוע בשביל לראות איזה אירועים את עוברת שגורמים לך לכתוב הודעות מוזרות כאלה כל הזמן
זה לא שקורים לי דברים מוזרים, זה שאחרים עסוקים מדי בשביל לשים לב לשטויות האלה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גברים - לא משנה באיזה גיל איבדתם את השיער או כמה עירומים אתם מרגישים בלעדיו, אל תלכו על האופציה של פאה
MTA2311 כתב:ראש הממשלה, שר התקשורת, שר הבינוי והשיכון ושר האוצר- דני פדרמן
שר הביטחון- אבי אבן
שר החוץ, שר החינוך ושר העלייה והקליטה- ניקולה
השר לענייני אזרחים ותיקים- שמעון
שר הבריאות- רגב פנאן
השר לביטחון פנים- יוסי (#לבלב)
שר החקלאות- רפי
שר הדתות- רוצ'סטי
שר התיירות- סימונס
השר לענייני תרנגולות- טבק.
jol9 כתב:היינו אתמול בהופעת יחיד אקוסטית של חמי רודנר בתאטרון גבעתיים... ספונטני לגמרי...
איזה כיף היה.
סאונד נפלא של פולק רוק ישראלי, בלי בולשיט וקשקושים מסביב. מוזיקה טהורה, לחנים נהדרים, מילים חזקות וגם בונוס
בדמות כמה קאברים - אחד לשיר של אלטרמן, אחד לשיר של אהוד בנאי, ושניים נפלאים שאהבתי במיוחד ל-for no one של פול מקרטני
ול-daydream moonage של בואי...
תענוג, תענוג, תענוג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים