Nadav#30 כתב:אם במה צריך לעשות בעונה הבאה עסקינן, אשמח לפרט את תכנית העבודה שלי. מסקנות רבות על בניית סגל באו כתוצאה מהעונה המבישה הזאת. ראשית, לא משנה איזה "שמות" תביא, מה שחשוב זה החיבור ביניהם ואם הם מתאימים לשחק ביחד. שנית, אפשר ליצור אחלה סגל מתקציב הגיוני אם משתמשים בו נכון (מה שלא קרה העונה..). שלישית, טיילור רוצ'סטי הוא שחקן לקבוצות קטנות. כדי שהוא יצליח הכל צריך לעבוד דרכו, אם הוא בעל הבית, הוא יציג בהכרח מספרים טובים אבל הקבוצה תראה זוועה, לכן אני סבור שצריך להיפרד יפה לשלום, על אף שמדובר בשחקן שנחשב כישראלי. נוכחותו גורמת למכבי להיות קבוצה קטנה וזה מבלי לדבר על ההגנה המחפירה שלו. המסקנה האחרונה שאולי חלקכם לא יסכימו איתה זו שבעידן הכדורסל המודרני חייבים פיזיות וסטרץ' פור (את שניהם אין לנו כיום) פיזיות צריכה להתבטא בשחקני הפנים וגם אצל הגארדים זה לא יזיק. ספייסינג בהתקפה זו מילת המפתח בכדורסל בימינו ובהיעדר סטרץ' פור ההתקפה של מכבי מגיעה למקומות הזויים כמו ניסיונות כושלים של רנדל לשלוש או זריקות חצי מרחק מבישות של שגב.
אכתוב פה את השלד שלדעתי צריך להישאר לקראת העונה הבאה, לכל השאר אין מקום לטעמי.
רכזים - גל מקל, יוגב אוחיון
שוטינג גארד -
ס. פורוורד - לנדסברג, סמית' , פניני
פ. פורוורד - שגב,
סנטרים - אמבקווה,
המלצות שלי (לא שמישהו ממכבי יקרא את זה אבל ניחא..)
SF: אליוט ווליאמס, שון דאוסון
PF: קוונסי מילר/ תומפקינס
C: בוריסיס, שיין לוואל
זה אומר שכל אלה יצטרכו למצוא עבודה חדשה: רנדל (נמאס כבר מהפציעות, וב-2 העונות שהיה פה נכשלנו ולא הגענו לשום מקום), בנדר (שמישהו יקח אותו כבר ל-NBA, ליגה אדריאטית או הליגה הצ'צ'נית לא אכפת לי), אופוויבו (אכזבה - את התמונה שלו צריך להציג בפני כל מי שאומר שצריך להביא "כוכבים" מהליגה), רוצ'סטי (הוסבר בפתיחה), יבזורי (כי הוא לא מוכשר ויציאתי נגד החתמתו בתחילת העונה) ועל סימונס ומילסאפ כל מילה נוספת תיגרע.
|דמיינו את טילטיל אומר| תודה!
העמדה הזאת
ס. פורוורד - לנדסברג, סמית' , פניני
- היא עמדה רעה , נכה (סמית') טיפשה ואנוכית (לאנסברג) או בכלל לא עונה להגדרה של שחקן כדורסל (פניני) , שלושת אלו צריכים לאחר כבוד לפנות את מקומם.
כנ"ל לגבי אמבקווה , שהוא סנטר נמוך לקבוצות יורופקאפ (כן , המפעל של ראשון) ואוחיון צריך להשאר בשכר שהולם את מידותיו ולתפקיד הרכז השלישי.
הסגל צריך להיות כך:
מקל,רכז זר,אוחיון\ברתלומיאו (חוק צעירים)
גארד זר , שון דאוסן
סמול זר , אור סולומון\כארם משעור.
פרוורד זר,איתי שגב
סנטר זר , 4.5 זר,סנטר ישראלי
השמות פחות חשובים , מה שחשוב הוא שהם יתאימו אחד לשני , ו ש 6 הזרים יהיו שחקנים פיסיים , אתלטים , ללא שברים וניתוחים (אתם יודעים - שחקני חיזוק).
השחקנים הם לא העניין פה , הצוות המקצועי בראשוות ג'נרל מנג'ר ומאמן , צריכים לבחור אותם , ורק הם , לא מזרחי , לא הפדרמנים , לא הרקאנטים ובטח שלא שלשיית נא"ד.
סגל כזה אם ייבחרו שחקנים טובים ויהיה להם מאמן איכותי , יוכלו לעשות עונה יפה , לא להחתים שחקנים באמצע עונה!!!
היות וזה לא יקרה , אז נגיד פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.