פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד היורוקאפ

05 פברואר 2016, 09:44

rc4991 כתב:זה אומר שאומיץ' של קנאריה לא מרוויח יותר משלוש מאות אלף דולר
לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן כסנטר שני

אומיץ' שחקן מצויין וצעיר עם פוטנציאל אדיר ....
כרגע נראה לי שהייתי לוקח את דובלייביץ' או אומיץ' לפני המילטון . אבל שלושתם אופציות אדירות.
דובלייביץ' והמילטון מסיימים חוזה , לאומית' נשאר עוד עונה כך שיצטרכו לשלם ביי אווט...

05 פברואר 2016, 17:21

מעצם העובדה שאומיץ' הוא החתמה טובה, מאשר את זה שהוא לא יהיה כאן בעונה הבאה. או שבדרך נס הוא יהיה, ולא ידעו איך להפעיל אותו

06 פברואר 2016, 01:25

מה שהכי מרגיז שהשחקנים כאלו לא יגיעו למכבי לא בגלל המחיר אלא בגלל ההתנהלות של ההנהלה.
קודם כל לא יפנו לאף שחקן (אפילו כאלו שמסייעים חוזה בסוף העונה ) עד סוף העונה (כשכבר כל העולם פונה אליהם...)
דבר שני אם מכבי מוכנים לשלם 900 , הם יציעו בהתחלה 300 והשחקן כלכך יתעצבן מהזילזול שיחתום בקבוצה אחרת ב-800...
דבר שלישי , מערכת הסקאטינג של מכבי בכלל לא מכירה את השחקנים האלו אלא רק מה שניקולה והסוכנים שלו ממליצים...בקיצור אכלנו אותה

10 פברואר 2016, 20:37

יש היום עוד הזדמנות לצפות באומיץ'...מצד שני מגדל זו לא האינדיקציה הטובה ביותר...

10 פברואר 2016, 23:29

my man כתב:יש היום עוד הזדמנות לצפות באומיץ'...מצד שני מגדל זו לא האינדיקציה הטובה ביותר...

נכון שזה רק ירושלים אבל הוא פשוט שחקן מצויין.
שחקן מטרה אמיתי בצבע שגם יודע להוציא כדורים החוצה לקלעים בצורה חכמה. תענוג !!!

10 פברואר 2016, 23:32

האוזמן על שחקני מכבי ומגדל:"אתם שייכים לאוהדים שלך, שקונים מנויים, שמתעניינים...".

שמישהו יתייג את דני פדרמן.

ואומיץ' נהדר. לצערי, לא יהיה פה מי שיפעיל אותו כמו שצריך.

10 פברואר 2016, 23:37

yanay21 כתב:האוזמן על שחקני מכבי ומגדל:"אתם שייכים לאוהדים שלך, שקונים מנויים, שמתעניינים...".

שמישהו יתייג את דני פדרמן.

ואומיץ' נהדר. לצערי, לא יהיה פה מי שיפעיל אותו כמו שצריך.

אם יהיה סנטר נורמאלי , יהיה גם מי שיפעיל אותו כמו שאת סופו ידעו להפעיל.

10 פברואר 2016, 23:48

לא יאמן שהאפסים האלה יזכו בעוד אליפות על הראש שלנו

10 פברואר 2016, 23:53

MTA2311 כתב:לא יאמן שהאפסים האלה יזכו בעוד אליפות על הראש שלנו

אפסים ,אבל האליפות שלהם בזכות ולא בחסד. נכון, הם לוזרים. אבל למשחקים נגדנו הם יודעים להגיע. אנחנו לא יודעים להגיע למשחקים נגד אף אחד. הם לפחות יודעים להתעלות פעם פעמיים בעונה. אלופה לא צריכה להיות הקבוצה הכי טובה(מבחינה טכנית), אלא הכי פחות לוזרית. ואנחנו הכי לוזרים.

11 פברואר 2016, 00:19

מי משחק בקנאריה?

11 פברואר 2016, 00:23

אני צופה במשחק כשתי דקות ומגדל הספיקו להחטיא כבר שתי לייאפים מתחת לסל אבל אחושקשוקה לבד.
51 הפרש.
טוב לי.

11 פברואר 2016, 00:24

חחחחחח 100-50

11 פברואר 2016, 00:25

מאיפה ההפרש האסטרונומי הזה הגיע?!
ירושלים משחקת עם הנוער?

11 פברואר 2016, 00:26

מכביסט31 כתב:מאיפה ההפרש האסטרונומי הזה הגיע?!
ירושלים משחקת עם הנוער?

ירושלים משחקת עם פרנקו

11 פברואר 2016, 00:26

מי זה מספר 13?
מעולה בדקות המעטות שראיתי.

11 פברואר 2016, 00:29

אני פשוט מטורף על שי האוזמן!!!

11 פברואר 2016, 00:30

חחחחחחחח

11 פברואר 2016, 00:31

ערב עגום לכדורסל הישראלי.

11 פברואר 2016, 00:34

שמואל1 כתב:ערב עגום לכדורסל הישראלי.

אתה עדין מדי שמואל..
אחד הערבים הביזיוניים בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי, באחת העונות הגרועות שידעה ליגת העל. כך נראית מוליכת הליגה שלנו.. 6-0 מרשים ביורופח.
על מכבי אין מה להרחיב.

11 פברואר 2016, 00:35

האוזמן בנאום חוצב להבות על הרעות החולות של הכדורסל הישראלי. דיבר על זה שהישראלים תמיד מתרצים, אומרים שהפסדים זו מגמה ושיוצאים מזה. אמר שדייויד פדרמן, אורי אלון ושות' פשוט צריכים להבין ששחקנים, מאמנים, סקאטורים, ג'נרל מנג'רים וכו' וכו' צריכים לשלם על זה במשרות שלהם. לא דיבר על אנשים ספציפיים, אבל שבעלים של קבוצות יבהירו שזהו זה, שיש סטנדרט.

גראן קנאריה משחקת מעולה, מצויין. לא רק אומיץ' מעניין, הסנטר שמחליף אותו, רק בן 20, גם אחלה.
פרסם תגובה