על ידי yzafrir » 06 פברואר 2016, 13:09
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:סגל פנטזיה:
1. דילייני, מקל
2. לנגפורד, קרלון בראון, יבזורי/דוסון
3. סמול זר הגנתי, ישראלי/מתאזרח
4. קוזמינסקס, מילר/דיי, בלייזר
5. המילטון, טיוס, שגב
חוץ משתי חסרונות, שאין שחקן פוסט והסגל בלתי אפשרית תקציבית, אחלה סגל. הייתי שוקל גובה שלישי נוסף זול עם משחק פוסט, אבל זה על חשבון שגב שעובר להיות פוסטר.
סגל שפוי עם השקעה בעמדה אחת או שתיים:
1. דילייני/פארגו, מקל
2. לנגפורד/גאודלוק, קרלון בראון, יבזורי, דוסון/דיברתולומאו
3. סמול זר הגנתי, ישראלי/מתאזרח
4. מילר/דיי, משעור, בלייזר
5. שחקן פוסט, טיוס, שגב
במתכונת הזאת אם יש דילייני, אין לנגפורד או גאודלוק, אם אין דילייני, מביא את פארגו בזול יותר ומנסה להביא את לנגפורד או גאודלוק. גם הסגל הזה לא זול ולא רואה לו סיכוי אבל כל הת'רד הזה פנטזיה. אני לא מגובש לפי שעה על שחקן בעמדה 3, אבל אני בעד להגיד שלום לסמית ופניני.
יצא לך לראות את קרלון בראון העונה ?? הבחור גמור !!!
מאוד הייתי רוצה לראות את פארגו בחזרה אבל לא מאמין שהוא ירצה...
ככל שעובר הזמן אני מתחיל להבין שאין סיכוי להביא שחקנים בשיאם כמו דילייני או לאנגפורד...
כבר אמרתי לך כמה פעמים לגבי דילייני. יהיה קשה להביא אותו במיוחד לאור העונה הנוכחית. לגבי בראון, אני זוכר לו חסד נעורים. זה שנכשל באירופה לאו דווקא מעיד על כישלון בארץ. רצית שחקן בקליבר של דילייני לא? הסיכוי הקלוש להחתמתו עובר דרך רכש זול בעמדת הגארד השנייה. בראון הוא אופציה.
קרלון עבר פציעה לא קלה ונראה שלא חזר ממנה , הוא נראה זוועה...רכש זול יכול להיות וויליאמס מהדי ליג...
מכבי צריכה להחליט אם היא שמה את עמדה 1 בידיים של מקל ואוחיון ואז בעמדה 2 היא יכולה לשים גארדים סקוררים כמו גאודלוק וויליאמס . אבל אז זה אומר שאם אוחיון שוב נפצע אז נתקעים עם רכז טיבעי אחד.
האופציה השנייה זה שבמקום גאודלוק מביאים קומבוגארד כמו דלייני או פארגו ואז יש עוד גיבוי לעמדה 1...
השאלה הגדולה לעונה הבאה זה האם הפציעות של אוחיון נבעו מהעומס הרב שהיה עליו או זה משהו כרוני כי הצטרפות מקל מורידה ממנו משמעותית ת העומס...
אגב , מה הכוונה סמול הגנתי ? שני שמות שאני חושב עליהם שאפשר יהיה להביא במחיר סביר זה ג'ף טיילור או האניקאט
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.