המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:כל הת'רד הזה פנטזיה, זה די ברור. צפריר, לי בא להקיא משחקני דיליג. מצטער, חוויתי מספיק משחקנים מהליגה הזו. לגבי בראון, אם הוא בא מפציעה זה דווקא מעולה לפנקס של אבי. לעניין סמול הגנתי, לא עולה לי מישהו בראש. טיילור שציינת מתאים למרות שאני לא מתעלף ממנו. נראה מי יהיה פנוי בקיץ. בכל מקרה מכבי צריכה להיפרד מסמית אם שואלים אותי
roy1000 כתב:er79 כתב:כל הת'רד הזה פנטזיה, זה די ברור. צפריר, לי בא להקיא משחקני דיליג. מצטער, חוויתי מספיק משחקנים מהליגה הזו. לגבי בראון, אם הוא בא מפציעה זה דווקא מעולה לפנקס של אבי. לעניין סמול הגנתי, לא עולה לי מישהו בראש. טיילור שציינת מתאים למרות שאני לא מתעלף ממנו. נראה מי יהיה פנוי בקיץ. בכל מקרה מכבי צריכה להיפרד מסמית אם שואלים אותי
אני לא חושב שזה ריאלי להיפרד מדווין. הוא יישאר.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:כל הת'רד הזה פנטזיה, זה די ברור. צפריר, לי בא להקיא משחקני דיליג. מצטער, חוויתי מספיק משחקנים מהליגה הזו. לגבי בראון, אם הוא בא מפציעה זה דווקא מעולה לפנקס של אבי. לעניין סמול הגנתי, לא עולה לי מישהו בראש. טיילור שציינת מתאים למרות שאני לא מתעלף ממנו. נראה מי יהיה פנוי בקיץ. בכל מקרה מכבי צריכה להיפרד מסמית אם שואלים אותי
הוא דווקא שחקן שיהיה לו ביקוש בקבוצות אחרות ויהיה יותר פשוט להיפטר ממנו.
Er שחקני די ליג זה אופציה הכי זולה וטובה בהימור על שחקנים...מה גם שמשחקים שם גם שחקנים טובים מקבוצות nba שלא מקבלים מספיק דקות כמו בובאן מריאנוביץ למשל...לגבי קרלון הוא כבר הרבה זמן אחרי הפציעה ומתקשה לחזור לעצמו. לא הייתי בונה עליו.
er79 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:כל הת'רד הזה פנטזיה, זה די ברור. צפריר, לי בא להקיא משחקני דיליג. מצטער, חוויתי מספיק משחקנים מהליגה הזו. לגבי בראון, אם הוא בא מפציעה זה דווקא מעולה לפנקס של אבי. לעניין סמול הגנתי, לא עולה לי מישהו בראש. טיילור שציינת מתאים למרות שאני לא מתעלף ממנו. נראה מי יהיה פנוי בקיץ. בכל מקרה מכבי צריכה להיפרד מסמית אם שואלים אותי
Er שחקני די ליג זה אופציה הכי זולה וטובה בהימור על שחקנים...מה גם שמשחקים שם גם שחקנים טובים מקבוצות nba שלא מקבלים מספיק דקות כמו בובאן מריאנוביץ למשל...לגבי קרלון הוא כבר הרבה זמן אחרי הפציעה ומתקשה לחזור לעצמו. לא הייתי בונה עליו.
שטויות. שחקני די ליג זה שחקנים שהם המיץ של הזבל. שחקנים שמשחקים בסין כבר עדיפים, תהיה רציני
yzafrir כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:כל הת'רד הזה פנטזיה, זה די ברור. צפריר, לי בא להקיא משחקני דיליג. מצטער, חוויתי מספיק משחקנים מהליגה הזו. לגבי בראון, אם הוא בא מפציעה זה דווקא מעולה לפנקס של אבי. לעניין סמול הגנתי, לא עולה לי מישהו בראש. טיילור שציינת מתאים למרות שאני לא מתעלף ממנו. נראה מי יהיה פנוי בקיץ. בכל מקרה מכבי צריכה להיפרד מסמית אם שואלים אותי
שחף כתב:עזבו אותי מסגלים, אני מקווה שלפחות אחד מבין ניקולה או אבי אבן לא יהיו פה בעונה הבאה, וכבר המצב יהיה טוב יותר. דני יהיה פה לדעתי ועם זה עדיף שנשלים. מעבר לזה שגם איתו נראינו הרבה יותר טוב. הוא לא ממש אר סי ביופורד מבחינת הניהול שלו אבל לפחות אכפת לו מהקבוצה. במקרה של ניקולה שהוא אינטרסנט שמקדם את האג'נדות שלו ואבי אבן שהוא פשוט איש מקצוע גרוע דני יורה לעצמו ברגל. הבעיה כמו שראינו זה לא תקציב. אני לא חושב שלקובאן או לקוצ'ה לבורל יש תקציב גדול יותר. הבעיה זה מי מנהל אותו ומה עושים איתו.
לגבי דילייני- אתם חיים בסרט. הוא ילך לברצלונה או משהו בסגנון. אין לדני משאבים להתחרות על שחקן שהוא על גבול MVP של היורוליג בשיא הקריירה
Holiday_Armadillo כתב:אתה ביקשת רשות מיוני להשתמש ב-GIF של ג'ים קארי?
Asf כתב:yanay21 כתב:ממילא כולנו עוקבים אחרי משחקים מהפורום, מי אשכרה צופה בהם?
yanay21 כתב:חוץ מאיתי שגב ודגן יבזורי, כל הקבוצה הזו צריכה ללכת לעזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים