07 פברואר 2016, 00:39
שמואל1 כתב:yzafrir כתב:https://m.facebook.com/MTA.Anti.Federman/
תצטרפו ואולי נצליח להציל את עתיד המועדון...
משיטוט בעמוד הזה הגעתי לכתבה מדהימה מלפני 3 שנים של אוהד גרינוולד
http://sports.walla.co.il/item/2601194
מדהים כמה זה רלוונטי היום. הכתובת פשוט הייתה על הקיר.
מחלקת הסקאוטינג עושה עבודה מחורבנת כבר שנים, ואף אחד לא לוקח אחריות!
שמואל1 כתב:כדורסל: אוהדי מכבי מוחים נגד ההנהלה
מי היה מאמין: אוהדי מכבי תל אביב בכדורסל פתחו במחאה נגד התנהלות המועדון. בתפריט: טענות על מדיניות הרכש, מחירי המנויים הגבוהים ועמוד פייסבוק ביקורתי. האוהדים הוותיקים יוצאים נגד המוחים. שמעון מזרחי מבהיר: המצב שלנו מצוין
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 79,00.html
זאת כתבה מלפני 4 שנים!! 4 שנים!! הלוואי שמצבנו היום היה כמו לפני 4 שנים. רק מראה איך המועדון הזה יורד בסטנדרטים מרגע לרגע בקצב מחריד.
דרך אגב, הנה תגובת ארגוני האוהדים אזאף אחד מבין חוגי האוהדים לא הביע הזדהות עם אותם "סוררים" עצמאיים וקריאותיהם המהפכניות, וחלקם אף הביעו התנגדות מוצהרת לכך. ראובן וייסמן, מראשי ארגון "הלב הצהוב", מספר: "לאורך שנים למכבי לא הייתה מדיניות של רכישת כוכבים, ובימים שזו הייתה המדיניות היא נכשלה. בניגוד להרבה קבוצות באירופה מכבי נמצאת בטופ האירופי, למעט אולי כמה שנים בשנות ה־90, כמעט 40 שנים. אני לא אגיד שבהנהלה לא עושים טעויות, אבל לדעתי רובן מינוריות. לדעתי אנשים שופכים כספים בסכומים לא ריאליים".
07 פברואר 2016, 00:43
שמואל1 כתב:yzafrir כתב:https://m.facebook.com/MTA.Anti.Federman/
תצטרפו ואולי נצליח להציל את עתיד המועדון...
משיטוט בעמוד הזה הגעתי לכתבה מדהימה מלפני 3 שנים של אוהד גרינוולד
http://sports.walla.co.il/item/2601194
מדהים כמה זה רלוונטי היום. הכתובת פשוט הייתה על הקיר.
מחלקת הסקאוטינג עושה עבודה מחורבנת כבר שנים, ואף אחד לא לוקח אחריות!
מחלקת הסקאוטינג פעלתנית, יחסית. בבקרים מעביר אבן אימונים אישיים לשחקני הקבוצה הצעירים - איתי שגב ועידן זלמנסון הם הפרויקט האישי שלו - ובערבים צופה במשחקים מהעולם
לפני כמה שבועות נסעו השניים לספליט וביקרו את ניקולה וויצ'יץ'. הם סיכמו איתו על סוג של "שיתוף פעולה" בין המועדונים. עוד לא ברור כיצד יראה הדבר בפועל. גם עם המופארם ורסאץ' הסרבית הגיעה מכבי לסיכום דומה לפני שנתיים, אך לא יצא ממנו דבר.
07 פברואר 2016, 00:45
07 פברואר 2016, 00:46
MTA2311 כתב:תכלס לא צריך את הכתבות האלה.
אנחנו מדברים על זה פה עוד הרבה פני.
07 פברואר 2016, 00:50
my man כתב:MTA2311 כתב:תכלס לא צריך את הכתבות האלה.
מה לעשות שחכתבות בוואלה יש יותר הד?! כן צריך גם אם זה באיחור- מזל שיש את האוזמן..
07 פברואר 2016, 00:52
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:תכלס לא צריך את הכתבות האלה.
מה לעשות שחכתבות בוואלה יש יותר הד?! כן צריך גם אם זה באיחור- מזל שיש את האוזמן..
אל תפנה אליי בטון הזה
07 פברואר 2016, 00:54
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:תכלס לא צריך את הכתבות האלה.
אל תפנה אליי בטון הזה
הפך לאסרטיבי מאז שהחליף תמונה לאביב אבן.
הבנאדם משפריץ כריזמה.
07 פברואר 2016, 00:55
07 פברואר 2016, 00:56
yzafrir כתב:עזבו שטויות פשוט תעשו לייק ....
שמעתי את שמעון מדבר עכשיו ביציע , ואני פשוט לא יכול לשמוע אותו יותר !!!!
מצטער אבל התמונה של גל בק קופצת לי לראש ברגע שאני שומע אותו מנסה לתחמן ולתרץ את ההפסד !!!
07 פברואר 2016, 00:57
my man כתב:yzafrir כתב:עזבו שטויות פשוט תעשו לייק ....
מצטער אבל התמונה של גל בק קופצת לי לראש ברגע שאני שומע אותו מנסה לתחמן ולתרץ את ההפסד !!!
מה אמר????????
07 פברואר 2016, 00:57
yzafrir כתב:עזבו שטויות פשוט תעשו לייק ....
07 פברואר 2016, 00:58
yzafrir כתב:my man כתב:yzafrir כתב:עזבו שטויות פשוט תעשו לייק ....
מה אמר????????
פצועים...עייפות...כל התרוצים הרגילים....
07 פברואר 2016, 00:58
07 פברואר 2016, 01:07
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:my man כתב:yzafrir כתב:עזבו שטויות פשוט תעשו לייק ....
מה אמר????????
פצועים...עייפות...כל התרוצים הרגילים....
נראה לי היחידי שעייף פה זה שמעון
07 פברואר 2016, 01:11
07 פברואר 2016, 01:12
"מגיע כבוד למכבי חיפה. היא שיחקה נהדר ואנחנו לא עמדנו בקצב. אני לא צריך למנות את השחקנים שחסרו לנו. לא נראינו כמו קבוצה וחבל", אמר שמעון מזרחי בראיון לתוכנית יציע העיתונות, "אלה דברים שקורים. קבוצות נקלעות למצב לא נוח. נראינו רע. אנחנו בתקופה שנקראת בין המיצרים. חלפו יומיים מאז שחזרנו מלובליאנה. יש לנו משחק גורלי מול ניז'ני בקרוב. זו תקטפה קשה שאנחנו נמצאים בין משימות קשות. זה מלחיץ קצת את השחקנים. יכול להיות שיש שחקנים שלא עומדים בלחץ אבל הם חייבים להתאושש עד יום רביעי.
07 פברואר 2016, 01:16
MTA2311 כתב:"מגיע כבוד למכבי חיפה. היא שיחקה נהדר ואנחנו לא עמדנו בקצב. אני לא צריך למנות את השחקנים שחסרו לנו. לא נראינו כמו קבוצה וחבל", אמר שמעון מזרחי בראיון לתוכנית יציע העיתונות, "אלה דברים שקורים. קבוצות נקלעות למצב לא נוח. נראינו רע. אנחנו בתקופה שנקראת בין המיצרים. חלפו יומיים מאז שחזרנו מלובליאנה. יש לנו משחק גורלי מול ניז'ני בקרוב. זו תקטפה קשה שאנחנו נמצאים בין משימות קשות. זה מלחיץ קצת את השחקנים. יכול להיות שיש שחקנים שלא עומדים בלחץ אבל הם חייבים להתאושש עד יום רביעי.
תתבייש שמעון.
07 פברואר 2016, 01:17
07 פברואר 2016, 01:18
MTA2311 כתב:"מגיע כבוד למכבי חיפה. היא שיחקה נהדר ואנחנו לא עמדנו בקצב. אני לא צריך למנות את השחקנים שחסרו לנו. לא נראינו כמו קבוצה וחבל", אמר שמעון מזרחי בראיון לתוכנית יציע העיתונות, "אלה דברים שקורים. קבוצות נקלעות למצב לא נוח. נראינו רע. אנחנו בתקופה שנקראת בין המיצרים. חלפו יומיים מאז שחזרנו מלובליאנה. יש לנו משחק גורלי מול ניז'ני בקרוב. זו תקטפה קשה שאנחנו נמצאים בין משימות קשות. זה מלחיץ קצת את השחקנים. יכול להיות שיש שחקנים שלא עומדים בלחץ אבל הם חייבים להתאושש עד יום רביעי.
תתבייש שמעון.
07 פברואר 2016, 01:18
תתבייש שמעון.