rc4991 כתב:yanay21 כתב:חוץ מאיתי שגב ודגן יבזורי, כל הקבוצה הזו צריכה ללכת לעזה.
אונואקו כבר הצטרף לדאע"ש
אבל אז היה צריך לירות בכופרים מ-3.60 מטר והחטיא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:yanay21 כתב:חוץ מאיתי שגב ודגן יבזורי, כל הקבוצה הזו צריכה ללכת לעזה.
אונואקו כבר הצטרף לדאע"ש
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:חוץ מאיתי שגב ודגן יבזורי, כל הקבוצה הזו צריכה ללכת לעזה.
אונואקו כבר הצטרף לדאע"ש
אבל אז היה צריך לירות בכופרים מ-3.60 מטר והחטיא
er79 כתב:אני ממש התרשמתי מדיברתולומאו, ולא רק על סמך המשחק הזה. יופי של גניבה של רוזן למתאזרח. הייתי מטאטא את טיילר וסילבן, עם החוזים שלהם, ומביא אותו כגארד מחליף מהספסל, במידה וניתן להחתים רק מתאזרח אחד וטיוס יסרב להגיע. אם החוק בלחץ של מכבי יבוטל, הייתי בונה קאדר ישראלי/מתאזרח שלו, של יבזורי או דוסון, של בלייזר ושל שגב ושל טיוס. זה הרבה יותר טוב ממה שיש לנו כרגע.
מקובי כתב:er79 כתב:אני ממש התרשמתי מדיברתולומאו, ולא רק על סמך המשחק הזה. יופי של גניבה של רוזן למתאזרח. הייתי מטאטא את טיילר וסילבן, עם החוזים שלהם, ומביא אותו כגארד מחליף מהספסל, במידה וניתן להחתים רק מתאזרח אחד וטיוס יסרב להגיע. אם החוק בלחץ של מכבי יבוטל, הייתי בונה קאדר ישראלי/מתאזרח שלו, של יבזורי או דוסון, של בלייזר ושל שגב ושל טיוס. זה הרבה יותר טוב ממה שיש לנו כרגע.
לדעתי זה יותר מחויבות ושיטה הגנתית של קבוצה מאשר יכולת הגנתית של שחקן.
אבל בהחלט נתן יופי של משחק.
yanay21 כתב:חוץ מאיתי שגב ודגן יבזורי, כל הקבוצה הזו צריכה ללכת לעזה.
ankram כתב:yanay21 כתב:חוץ מאיתי שגב ודגן יבזורי, כל הקבוצה הזו צריכה ללכת לעזה.
גם מקל?
Sent from my iPhone using Tapatalk
er79 כתב:אני לחלוטין לא מסכים לעניין מקל. מקצועית, אוחיון צריך ללכת לפניו.
er79 כתב:אני ממש התרשמתי מדיברתולומאו, ולא רק על סמך המשחק הזה. יופי של גניבה של רוזן למתאזרח. הייתי מטאטא את טיילר וסילבן, עם החוזים שלהם, ומביא אותו כגארד מחליף מהספסל, במידה וניתן להחתים רק מתאזרח אחד וטיוס יסרב להגיע. אם החוק בלחץ של מכבי יבוטל, הייתי בונה קאדר ישראלי/מתאזרח שלו, של יבזורי או דוסון, של בלייזר ושל שגב ושל טיוס. זה הרבה יותר טוב ממה שיש לנו כרגע.
החציל האצטקי כתב:אני איבדתי את הרצון לדבר על מה שיקרה פה.
פשוט אין על מה לדבר עד שהבני זונות ילכו הביתה.
אפשר גם לסגור את הפורום הזה בגדול. יעשה טוב לכל הנפשות.
החציל האצטקי כתב:אני איבדתי את הרצון לדבר על מה שיקרה פה.
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:אני איבדתי את הרצון לדבר על מה שיקרה פה.
מסכים עם שתי השורות הראשונות.
אבל הפורום נחוץ, זה במקום התרופות הפסיכיאטריות שנצטרך בגלל הקבוצה הזו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־12 אורחים