המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:דיברתי עם מישהו מהיורוליג לפני שבועיים והוא אמר לי שהם רוצים נציגה מצרפת, גרמניה והאדריאטית
אני מניח שפיב"א מודעת לזה ומנסה לסכל את העניין
yanay21 כתב:rc4991 כתב:דיברתי עם מישהו מהיורוליג לפני שבועיים והוא אמר לי שהם רוצים נציגה מצרפת, גרמניה והאדריאטית
אני מניח שפיב"א מודעת לזה ומנסה לסכל את העניין
הכוונה למישהי שנמצאת כרגע, או מהמשוריינות? ואם כן, האם זה חוקי מבחינת הקבוצה?
my man כתב:אני חושב שליורוליג בסוף לא תהיה ברירה והיא תהיה חייבת לפתוח את החוזה מחדש לעוד 3 נציגות ועוד אחת ממוקדמות...
ליגה של 20 זה גם לא נורא...
rc4991 כתב:my man כתב:אני חושב שליורוליג בסוף לא תהיה ברירה והיא תהיה חייבת לפתוח את החוזה מחדש לעוד 3 נציגות ועוד אחת ממוקדמות...
לא רואה אותם עושים את זה, יש להם כבר הסכם עם כמה גופים על חוזה ארוך וקשה לי להאמין שישנו עכשיו דברים בשביל כמה קבוצות בינוניות
my man כתב:אני חושב שליורוליג בסוף לא תהיה ברירה והיא תהיה חייבת לפתוח את החוזה מחדש לעוד 3 נציגות ועוד אחת ממוקדמות...
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:אני חושב שליורוליג בסוף לא תהיה ברירה והיא תהיה חייבת לפתוח את החוזה מחדש לעוד 3 נציגות ועוד אחת ממוקדמות...
לא רואה אותם עושים את זה, יש להם כבר הסכם עם כמה גופים על חוזה ארוך וקשה לי להאמין שישנו עכשיו דברים בשביל כמה קבוצות בינוניות
באמברג/באיירן/קאזאן/קובאן/חימקי
לדעתי לפחות 2 מהנ"ל ממש לא חלשות- להיפך! וחייב להיות להן שריון.
כאילו ז'לגיריס כן חזקה?
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:אני חושב שליורוליג בסוף לא תהיה ברירה והיא תהיה חייבת לפתוח את החוזה מחדש לעוד 3 נציגות ועוד אחת ממוקדמות...
באמברג/באיירן/קאזאן/קובאן/חימקי
לדעתי לפחות 2 מהנ"ל ממש לא חלשות- להיפך! וחייב להיות להן שריון.
כאילו ז'לגיריס כן חזקה?
yanay21 כתב:האמת, אם המלחמה הזו לא הייתה קיימת, היה מגניב אם האלופה של היורוליג תפגוש את האלופה של המפעל המתחרה לסדרה של שבעה משחקים. הגרסה הלבנה והזולה שלנו לNBA. יהיה קיץ מעניין, הרבה חידושים, ליגה חדשה, פורמט חדש. לדעתכם הליגה תהיה יותר מרגשת?
yanay21 כתב:האמת, אם המלחמה הזו לא הייתה קיימת, היה מגניב אם האלופה של היורוליג תפגוש את האלופה של המפעל המתחרה לסדרה של שבעה משחקים. הגרסה הלבנה והזולה שלנו לNBA. יהיה קיץ מעניין, הרבה חידושים, ליגה חדשה, פורמט חדש. לדעתכם הליגה תהיה יותר מרגשת?
my man כתב:yanay21 כתב:האמת, אם המלחמה הזו לא הייתה קיימת, היה מגניב אם האלופה של היורוליג תפגוש את האלופה של המפעל המתחרה לסדרה של שבעה משחקים. הגרסה הלבנה והזולה שלנו לNBA. יהיה קיץ מעניין, הרבה חידושים, ליגה חדשה, פורמט חדש. לדעתכם הליגה תהיה יותר מרגשת?
מה מרגש בזה שהקבוצה שלך אוכלת תבוסות שבוע אחר שבוע???
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:האמת, אם המלחמה הזו לא הייתה קיימת, היה מגניב אם האלופה של היורוליג תפגוש את האלופה של המפעל המתחרה לסדרה של שבעה משחקים. הגרסה הלבנה והזולה שלנו לNBA. יהיה קיץ מעניין, הרבה חידושים, ליגה חדשה, פורמט חדש. לדעתכם הליגה תהיה יותר מרגשת?
אתה יודע כמה זה מרגש להמר האם הקבוצה שלך תעבור את ה70? נוכל להמר על מלא כסף בעד היריבות.
וכמובן, הכדורסל הנהדר שאיכשהו גם יריבות בינוניות משחקות מולנו(חיפה).
ובמקרה הכי גרוע, מאחר והליגה הזו סגורה, כלומר, ריאל, צסק"א, ברצלונה כל שנה, אולי זה יעיף את ההנהלה יותר מהר, אחרי שיחטפו 40 מריאל.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:האמת, אם המלחמה הזו לא הייתה קיימת, היה מגניב אם האלופה של היורוליג תפגוש את האלופה של המפעל המתחרה לסדרה של שבעה משחקים. הגרסה הלבנה והזולה שלנו לNBA. יהיה קיץ מעניין, הרבה חידושים, ליגה חדשה, פורמט חדש. לדעתכם הליגה תהיה יותר מרגשת?
אתה יודע כמה זה מרגש להמר האם הקבוצה שלך תעבור את ה70? נוכל להמר על מלא כסף בעד היריבות.
וכמובן, הכדורסל הנהדר שאיכשהו גם יריבות בינוניות משחקות מולנו(חיפה).
ובמקרה הכי גרוע, מאחר והליגה הזו סגורה, כלומר, ריאל, צסק"א, ברצלונה כל שנה, אולי זה יעיף את ההנהלה יותר מהר, אחרי שיחטפו 40 מריאל.
אני רק רואה פה בור ללא תחתית..יש חוזה ל10 שנים! כשכל שנה לפות 30 משחקים מובטחים! המנוי יימכר כי את המשחקים בחמישי הוא יקבל ואין שום סיבה להצליח...
אני אומר לךמה שפילי של השנתיים האחרונות עושה באנביאיי עוד יראה הצלחה אדירה לעומת מה שמכבי תעשה ביורוליג הזה..
rc4991 כתב:אגב, לא מדובר רק בהוספת עוד מספר לא מבוטל של משחקים
פיב"א מתככנת שמוקדמות אליפות אירופה יערכו בעונת המשחקים וזה עוד כאב ראש כי הם לא יתחשבו ביורוליג
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים