המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:MTA2311 כתב:ankram כתב:וכמובן ישדרג אותם , אנחנו נישאר עם מילסאפ.....
גם אורי אלון עושה עבודה רעה מאוד השנה למען האמת
תבדיל , אורי אלון עושה עבודה טובה , המאמן שלו פח אשפה.
אצלנו , ההנהלה פח אשפה והמאמן פח אשפה.
MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:ankram כתב:וכמובן ישדרג אותם , אנחנו נישאר עם מילסאפ.....
איזו עבודה טובה? הוא בנה פה שוב קבוצה סופר בינונית, ולא הביא חיזוק נכון במהלך העונה. וזה עוד אחרי הפארסה עם ברייסי.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:ankram כתב:וכמובן ישדרג אותם , אנחנו נישאר עם מילסאפ.....
איזו עבודה טובה? הוא בנה פה שוב קבוצה סופר בינונית, ולא הביא חיזוק נכון במהלך העונה. וזה עוד אחרי הפארסה עם ברייסי.
לדעתי אלון רוצה להביא תותח כבד מהליגה הסינית כדי לקחת אליפות, כמו בעונה שעברה עם תומפסון.
אני חושב שיותר חשוב לו להתבסס בליגה הישראלית מאשר להגיע לשלבים המאוחרים באירופה.
itai7 כתב:מגדל שיחררה את ג'ינינג, מעניין איפה ששמואל שפיאר את ההחתמה הזו שכשוברת שוויון..
MTA2311 כתב:איזו עבודה טובה? הוא בנה פה שוב קבוצה סופר בינונית, ולא הביא חיזוק נכון במהלך העונה. וזה עוד אחרי הפארסה עם ברייסי.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:איזו עבודה טובה? הוא בנה פה שוב קבוצה סופר בינונית, ולא הביא חיזוק נכון במהלך העונה. וזה עוד אחרי הפארסה עם ברייסי.
אתה קצת מתבלבל - אורי אלון לא בונה את הקבוצה, הוא לא דני פדרמן. גיא הראל בונה את הקבוצה, ואתה צודק שהוא לא עשה עבודה טובה. מגדל טעו בגדול כשהלכו לאירופה בלי סנטר הגנתי. אני מניח שאורי אלון יסיק מסקנות בקיץ ויביא GM כדי שיבנה קבוצה כמו שצריך.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:איזו עבודה טובה? הוא בנה פה שוב קבוצה סופר בינונית, ולא הביא חיזוק נכון במהלך העונה. וזה עוד אחרי הפארסה עם ברייסי.
אתה קצת מתבלבל - אורי אלון לא בונה את הקבוצה, הוא לא דני פדרמן. גיא הראל בונה את הקבוצה, ואתה צודק שהוא לא עשה עבודה טובה. מגדל טעו בגדול כשהלכו לאירופה בלי סנטר הגנתי. אני מניח שאורי אלון יסיק מסקנות בקיץ ויביא GM כדי שיבנה קבוצה כמו שצריך.
לא בקיא בהיררכיה הפנימית שם. מי זה גיא הראל?
שמואל1 כתב:itai7 כתב:מגדל שיחררה את ג'ינינג, מעניין איפה ששמואל שפיאר את ההחתמה הזו שכשוברת שוויון..
לא זכור לי שפיארתי את ההחתמה הזאת.
אני אפילו חושב שאמרתי שאני לא מחזיק מג'נינג.
כדורסל ישראלי החדש!
הודעהעל ידי שמואל1 » ה' אוקטובר 15, 2015 5:57 pm
ההחתמה הזאת משמעותית מאוד עבורם.
קבוצה בכדורסל המודרני לא יכולה לחיות בלי שלשות, וכיום לירושלים אין קלעי שלשות יציבים.
מאט ג'נינג נותן קליעה ברמה גבוהה ביותר, הוא שחקן של למעלה מ- 40% מחוץ לקשת. קלעי אבסולוטי שיפתח את הרחבות. הוא גם שחקן מאוד מנוסה ברמות הגבוהות.
כמובן שזה לא מספיק והם חייבים להתחזק בסנטר כדי לדבר באירופה. לליגה, הסגל שלהם מספיק למקום שני די בקלות.
כדורסל ישראלי החדש!
הודעהעל ידי שמואל1 » ה' אוקטובר 15, 2015 3:05 pm
החציל האצטקי כתב:ג׳נינג זה שנמוך של הלפרין, מה אתה מדבר?
שחקן משמעותי באנדולו אפס בעונה שעברה.
שחקן יורוליג לגיטימי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים