https://www.youtube.com/watch?v=OwJcU1zV8d0
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אין לי מושג למה ואם זה רק אני אבל כל פעם שאני גולל מהר את העמוד הפרופיל של אורי נראה לי כמו של מישה (לאלה שזוכרים אותו)
MTA2311 כתב:כרמל:" שומע גבר? אני לא מרגישה טוב כבר איזה יומיים. אמא שלי בדיוק חזרה מברזיל, אז יש סיכוי טוב שנדבקתי בזיקה הזה.
בוס:" אין בעיה. תישארי לנוח".
אין בעד מה.
rc4991 כתב:אין לי מושג למה ואם זה רק אני אבל כל פעם שאני גולל מהר את העמוד הפרופיל של אורי נראה לי כמו של מישה (לאלה שזוכרים אותו)
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אין לי מושג למה ואם זה רק אני אבל כל פעם שאני גולל מהר את העמוד הפרופיל של אורי נראה לי כמו של מישה (לאלה שזוכרים אותו)
איזה הזוי, הרגע זה קרה גם לי....
Asf כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אין לי מושג למה ואם זה רק אני אבל כל פעם שאני גולל מהר את העמוד הפרופיל של אורי נראה לי כמו של מישה (לאלה שזוכרים אותו)
כשאני מגלגל הוא בכלל נראה לי כמו שחר חסון...
MTA2311 כתב:Asf כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אין לי מושג למה ואם זה רק אני אבל כל פעם שאני גולל מהר את העמוד הפרופיל של אורי נראה לי כמו של מישה (לאלה שזוכרים אותו)
MTA2311 כתב:Asf כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אין לי מושג למה ואם זה רק אני אבל כל פעם שאני גולל מהר את העמוד הפרופיל של אורי נראה לי כמו של מישה (לאלה שזוכרים אותו)
Asf כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אין לי מושג למה ואם זה רק אני אבל כל פעם שאני גולל מהר את העמוד הפרופיל של אורי נראה לי כמו של מישה (לאלה שזוכרים אותו)
האמת שאז הוא בכלל נראה לי כמו צביה ברונשטיין.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אין לי מושג למה ואם זה רק אני אבל כל פעם שאני גולל מהר את העמוד הפרופיל של אורי נראה לי כמו של מישה (לאלה שזוכרים אותו)
מעניין מה אבי עצמו גלגל כשהוא הרגיש בשל??
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אין לי מושג למה ואם זה רק אני אבל כל פעם שאני גולל מהר את העמוד הפרופיל של אורי נראה לי כמו של מישה (לאלה שזוכרים אותו)
Holiday_Armadillo כתב:אסף, רק רציתי שתדע שהשתמשתי ב-adblock בשביל לחסום את האווטאר שלך
מצטערת אבל כל מי שמכיר אותי יגיד לך שאם יש רגע שאני לא אוכלת בו אז רוב הסיכויים שאני עדיין אוכלת משהו, אז..לא מתאים לי
Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:אסף, רק רציתי שתדע שהשתמשתי ב-adblock בשביל לחסום את האווטאר שלך
מצטערת אבל כל מי שמכיר אותי יגיד לך שאם יש רגע שאני לא אוכלת בו אז רוב הסיכויים שאני עדיין אוכלת משהו, אז..לא מתאים לי
טופל, אחרי העונה הזאת הייתי משוכנע שכולנו כבר התרגלנו להכניס את זה לתפריט היומי שלנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים