המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

my man כתב:ניז'ני ניצחה היום בVTB:
97-65
רק אומר...

jol9 כתב:רוי, איך אתה מסביר אבל את הצניחה החדה ביכולת שלו?
תנסה רגע להיות אובייקטיבי... חייב להיות לזה איזשהו הסבר. מה שאור כתב זה הסבר סביר, אבל לא בטוח שהוא נכון.
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, איך אתה מסביר אבל את הצניחה החדה ביכולת שלו?
תנסה רגע להיות אובייקטיבי... חייב להיות לזה איזשהו הסבר. מה שאור כתב זה הסבר סביר, אבל לא בטוח שהוא נכון.
באופן אובייקטיבי לחלוטין, הוא שיחק טוב לתקופה מסויימת והירידה הייתה צפויה. אם תסתכל על הקריירה שלו, תראה שיש לו כמעט בכל עונה תקופות טובות ואז ירידות חדות. הוא שחקן מאוד לא יציב (עוד סיבה שהוא נתחתך מכל קבוצה גדולה). אין ספק שההגעה של מקל פגעה בו כי רוצ'סטי לא מסוגל לתפקד בלי הכדור ביד, אבל בשורה התחתונה, רוצ'סטי הוא פשוט שחקן לא מספיק טוב לקבוצה כמו מכבי והוא הוכיח אז זה לאורך כל הקריירה שלו. פשוט לא מתאים.

שמואל1 כתב:
איזו הגזמה... זה משחק על העלייה לפיינל פור היורוליג ולא ידעתי?
פשוט מביך.
בוקר צהוב לכולם! המאני-טיים חוזר למנורה מבטחים, הערב ב-20:00 (ספורט 5) מכבי בקרב מכריע מול ניז'ני נובגורוד על מקום בשלב הבא. מחממים גרונות ומנועים כבר מעכשיו... יאללה מכבי!!!

felix_r כתב:רק אני מכולם אשמח אם ננצח ?
my man כתב:גם אתם מתחילים להרגיש את הוייבים לקראת הערב???
טירוף בהיכל!!!
#ממלאיםאתההיכל

Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:גם אתם מתחילים להרגיש את הוייבים לקראת הערב???
טירוף בהיכל!!!
#ממלאיםאתההיכל
רציתי להגיד משהו באזור של ''מרגישה'' ''מלאים'' ו''גזים'' אבל אני כל כך רעבה שזה לא יהיה אמין

MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:גם אתם מתחילים להרגיש את הוייבים לקראת הערב???
טירוף בהיכל!!!
#ממלאיםאתההיכל
רציתי להגיד משהו באזור של ''מרגישה'' ''מלאים'' ו''גזים'' אבל אני כל כך רעבה שזה לא יהיה אמין
את מציירת עם מילים

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים