המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Ido_Maccabi כתב:יש לי הרגשה לא משהו...
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:יש לי הרגשה לא משהו...
גם לי..
היא קצת מתגמדת בגלל שאנחנו ביד אליהו אבל לאור כושר הקליעה של הקבוצה מאז שהעונה האמיתית התחילה..יהיה קשה כשמהצד השני רודי פרננדז וקארול מוכנים לדפוק שלשה בכל רגע נתון וככל הנראה גם יעשו את זה..למרות שאני מעדיפה ומקווה שיהיו כמו לוגאן ויהיה הבדל תהומי בין כושר הקליעה שלהם בבית ובחוץ..
Ido_Maccabi כתב:Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:יש לי הרגשה לא משהו...
גם לי..
היא קצת מתגמדת בגלל שאנחנו ביד אליהו אבל לאור כושר הקליעה של הקבוצה מאז שהעונה האמיתית התחילה..יהיה קשה כשמהצד השני רודי פרננדז וקארול מוכנים לדפוק שלשה בכל רגע נתון וככל הנראה גם יעשו את זה..למרות שאני מעדיפה ומקווה שיהיו כמו לוגאן ויהיה הבדל תהומי בין כושר הקליעה שלהם בבית ובחוץ..
גם בקו הקדמי לא חסרים להם שחקנים. שני הענקיים בגיץ׳ וטומיץ׳, איבקה, רייס... ויש להם גם את ניקולה מירוטיץ׳.
חבורה ממש מוכשרת, ולפי הכושר עכשיו הם לוקחים אותנו.
בכל מקרה אני כבר בנוקיה...
במסגרת פרויקט היכל התהילה של מכבי (היכל המכבים), לפני המשחק ייערך טקס מיוחד ובו יכבד המועדון כמה מהקפטנים הגדולים בהיסטוריה של הקבוצה.
ג'ון שאייר לא יתלבש למשחק בפעם השלישית ברציפות ביורוליג.
misha כתב:במסגרת פרויקט היכל התהילה של מכבי (היכל המכבים), לפני המשחק ייערך טקס מיוחד ובו יכבד המועדון כמה מהקפטנים הגדולים בהיסטוריה של הקבוצה.
אוחיון - פארמר - סמית' - ליאור וסופו בחמישייה.
חנו'ש כתב:misha כתב:במסגרת פרויקט היכל התהילה של מכבי (היכל המכבים), לפני המשחק ייערך טקס מיוחד ובו יכבד המועדון כמה מהקפטנים הגדולים בהיסטוריה של הקבוצה.
דווקא שאייר התלבש במשחק הראשון מול מילאנו (לא היה צורך להשאיר אף אחד בחוץ כי מאצ'באן בדיוק הושאל ולאנדפורד עוד לא חתם), למרות שאני לא בטוחה אם הוא שיחק....
misha כתב:במסגרת פרויקט היכל התהילה של מכבי (היכל המכבים), לפני המשחק ייערך טקס מיוחד ובו יכבד המועדון כמה מהקפטנים הגדולים בהיסטוריה של הקבוצה.
קודי כתב:misha כתב:במסגרת פרויקט היכל התהילה של מכבי (היכל המכבים), לפני המשחק ייערך טקס מיוחד ובו יכבד המועדון כמה מהקפטנים הגדולים בהיסטוריה של הקבוצה.
אם זה נכון אז בלאט כבר מתחיל רע - אין לאוחיון מה לחפש על המגרש והרוטציה האינסופית הזו רק מזיקה, בטח במשחק כזה.
צהובון כתב:ייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששש
רפי גינת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים