פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק- הביתה!!!

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2016, 14:04

MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שארז יקח את התפקיד כשיוצע לו. יש לו את פיני על האוזן שמונה לו את כל הסיבות למה הוא לא יוכל להצליח שם.

אם יש זמן טוב לקחת את מכבי אז זה בעונה הבאה, אחרי השפל הזה.
אני מאמין שלפחות בהתחלה, ההנהלה (כולל נא"ד) ייקחו צעד אחורה בכל מה שקשור בבניית קבוצה, בטח ובטח אם המאמן שיגיע יהיה
מישהו כמו אדלשטיין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2016, 14:08

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שארז יקח את התפקיד כשיוצע לו. יש לו את פיני על האוזן שמונה לו את כל הסיבות למה הוא לא יוכל להצליח שם.

אני מאמין שלפחות בהתחלה, ההנהלה (כולל נא"ד) ייקחו צעד אחורה בכל מה שקשור בבניית קבוצה, בטח ובטח אם המאמן שיגיע יהיה
מישהו כמו אדלשטיין.

אתה חייב להפסיק כבר עם כל האמונות האלה יוני. לפני יומיים פדרמן אמר לך בפירוש שאף אחד לא מתכוון לקחת צעד אחורה. יותר מזה, הם כבר בונים את הקבוצה מעכשיו. אתה ממשיך לתת להם קרדיט משום מה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2016, 14:15

מקובי כתב:
יוני, קח בחשבון שאוהדי מכבי מבינים כדורסל ולכולם יש ביקורת כזו או אחרת. אז זה לא כזה מפתיע.
אם עכשיו אני אעלה ברדיו לראיון תאמין לי שאני אשפוך לא מעט אש וגופרית...(אני אזדהה כקובי מנוי לשער 11 במקרה הזה)

עוד דבר שצריך לשים לב שיש אנשים שפועלים מאינטרס. לצורך הדוגמא- אם היה מדובר על גודס למשל אותו אדם היה מעתיר עליו תשבוחות בגלל שהם חברים וכד' למרות שהמצב זוועה (אני מתאר לעצמי שיש ראיון איתו בתקופה שגודס היה מאמן ותראה את מה שאני אומר)
אילן השועל (והאולטראס) לא אוהבים את אבי אבן (ואתם זוכרים את השלט שהם תלו נגד דרושפקה אני מניח...) אז לא מפתיע שהוא יצא נגדו אתמול...

**לא שמעתי את הראיון.

זה מעניין לשמוע את מה שאתה אומר.
אני באופן אישי, כאוהד ותיק של הקבוצה, אבל לא כאחד מבאי נוקיה, יכול להגיד שהאוהדים של מכבי חוטאים לתפקידם.
משום מה המונחים החלולים של "לעולם לא תצעדי לבד" ודברים מהסוג הזה, נהיו נחלת הכלל. כל מי שחושב אחרת הוא לא אוהד בכלל,
או גרוע מכך - אוהד הצלחות.

אני יכול להבין את העמדה שלך ושל האירגונים השונים, אם היה מדובר בנפילה חד פעמית (כמו למשל ב92-93). טעויות יכולות לקרות,
וזה בסדר וכולנו מבינים.
אבל כאן המקרה הוא אחר. אלה לא טעויות, אלא מדיניות, ואם האוהדים לא יביעו את דעתם בנושא, אז הם בעצם רק מחזקים את ידי ההנהלה
להמשיך בקו הזה.

מה גם שאתה אומר, שכמו בכל מקום, גם כאן שולטים האינטרסים. אבי אבן לא אהוד על ארגון X, אז מבקרים אותו, דני פדרמן הוא חבר
של ראשי ארגון Y, אז לא שומעים את השם שלו בכלל, וכו'.
זאת לא חוכמה לבקר דברים כמו צבע הלוגו, או מחירי המנויים. זה הרבה יותר חשוב בעיניי, לבוא ולהגיד לבעלים - אנחנו רואים מה אתם
עושים, ואנחנו חושבים שאתם טועים. אנא תקנו ושפרו.
לא קל לעשות את זה, אבל אין ברירה אחרת כנראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2016, 14:16

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

מישהו כמו אדלשטיין.

אתה חייב להפסיק כבר עם כל האמונות האלה יוני. לפני יומיים פדרמן אמר לך בפירוש שאף אחד לא מתכוון לקחת צעד אחורה. יותר מזה, הם כבר בונים את הקבוצה מעכשיו. אתה ממשיך לתת להם קרדיט משום מה.

יש בזה משהו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2016, 14:21

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:התקווה היחידה כרגע היא שהברך של סמית גמורה לגמרי ואז הביטוח ישלם לו ולא מכבי

אין שום סיכוי שהברך שלו מבוטחת. אתה שוכח שהחוזה החדש נחתם אחרי הניתוחים שלו בברך. אף אחד לא היה מבטח את זה.

אם מחר הוא מחליט שהעסק גדול עליו והוא פורש, מכבי משלמת לו את כל החוזה?

אתה היית פורש ומוותר על 2.5 מליון דולר מובטחים? אין סיכוי. הוא ימשיך להיות על הפיירול עד סוף החוזה שלו.
מה שכרגע מובטח זה שלא תהיה קבוצה בעולם שתיקח את החוזה שלו או בכלל תשלם לו משהו וזה אומר שמכבי כנראה תצטרך לשלם לשחקן שלא בטוח שיוכל לשחק בשנתיים הבאות משהו כמו חמש מליון דולר ברוטו.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 11 פברואר 2016, 14:24

אין מנוס, כמו שעשו עם פרמאר, להעיף אותו ולפצות אותו. שחקן שמשחק 50% מהמשחקים בעונה, לא צריך להישאר בקבוצה שמתיימרת לקרוא לעצמה מועדון טופ יורוליג. גם את אוחיון ולנדסברג הייתי מעיף, עם החוזים שלהם.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2016, 14:27

er79 כתב:אין מנוס, כמו שעשו עם פרמאר, להעיף אותו ולפצות אותו. שחקן שמשחק 50% מהמשחקים בעונה, לא צריך להישאר בקבוצה שמתיימרת לקרוא לעצמה מועדון טופ יורוליג. גם את אוחיון ולנדסברג הייתי מעיף, עם החוזים שלהם.

פארמר יכול לשחק כדורסל ולכן היה אפשר לפצות אותו בכסף יחסית קטן ולהיפטר ממנו. דווין סמית' בכלל לא יכול לשחק כדורסל. הפיצוי היחידי שהגיוני שהוא יקבל שווה לכמעט כל החוזה. במילא הוא מקבל את הכסף בשביל לשבת ביציע.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2016, 14:30

roy1000 כתב:
er79 כתב:אין מנוס, כמו שעשו עם פרמאר, להעיף אותו ולפצות אותו. שחקן שמשחק 50% מהמשחקים בעונה, לא צריך להישאר בקבוצה שמתיימרת לקרוא לעצמה מועדון טופ יורוליג. גם את אוחיון ולנדסברג הייתי מעיף, עם החוזים שלהם.

פארמר יכול לשחק כדורסל ולכן היה אפשר לפצות אותו בכסף יחסית קטן ולהיפטר ממנו. דווין סמית' בכלל לא יכול לשחק כדורסל. הפיצוי היחידי שהגיוני שהוא יקבל שווה לכמעט כל החוזה. במילא הוא מקבל את הכסף בשביל לשבת ביציע.

טוב, אנחנו לא בדיוק יודעים מה פרטי החוזה. סביר להניח שיש נקודות יציאה מהחוזה.

בנוסף, לא הייתי מספיד את סמית' כ"כ מהר. הוא עדיין יכול לשחק כדורסל, וכדורסל טוב. רק שזה לא ממש מתאים למועדון
כמו מכבי, עם הלחץ והעומס שיש כאן (בדר"כ).
אני חושב שיש סיכוי לא רע שמכבי תביא 8-9 שחקנים חדשים לגמרי בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 11 פברואר 2016, 15:10

זה מעניין לשמוע את מה שאתה אומר.
אני באופן אישי, כאוהד ותיק של הקבוצה, אבל לא כאחד מבאי נוקיה, יכול להגיד שהאוהדים של מכבי חוטאים לתפקידם.
משום מה המונחים החלולים של "לעולם לא תצעדי לבד" ודברים מהסוג הזה, נהיו נחלת הכלל. כל מי שחושב אחרת הוא לא אוהד בכלל,
או גרוע מכך - אוהד הצלחות.
אני יכול להבין את העמדה שלך ושל האירגונים השונים, אם היה מדובר בנפילה חד פעמית (כמו למשל ב92-93). טעויות יכולות לקרות,
וזה בסדר וכולנו מבינים.
אבל כאן המקרה הוא אחר. אלה לא טעויות, אלא מדיניות, ואם האוהדים לא יביעו את דעתם בנושא, אז הם בעצם רק מחזקים את ידי ההנהלה
להמשיך בקו הזה.

אישית, אני לא רואה את זה ככה.
אם נוריד את השנה הזו מהמשוואה אז בסופו של דבר מכבי תמיד מצאה את עצמה איפה שהיא שווה פלוס מינוס. אנחנו תמיד מגיעים להצלבה, שזה אומר 8 הקבוצות הטובות באירופה (למרות שמבחינה תקציבית אנחנו לא שם) אז כנראה שכן עשו שם דברים נכון.
השנה היא זוועה בכל קנה מידה (מצד שני- לכל קבוצה יש עונות כאלה, גם צסק"א ופאו לא עלו לטופ 16 כמדומני)
אני לא מנסה להגן על ההנהלה או משהו כזה, אלו הנתונים אז אני אישית לוקח את זה בפרופורציה עם כל העצבים.
לא מכליל אנשים כאוהד הצלחות או לא, כולם אוהדי מכבי, וכולם מדברים מכאב. יש חילוקי דעות וזה טבעי, אבל זה לא אומר שאחרים לא אוהדים.

מה גם שאתה אומר, שכמו בכל מקום, גם כאן שולטים האינטרסים. אבי אבן לא אהוד על ארגון X, אז מבקרים אותו, דני פדרמן הוא חבר
של ראשי ארגון Y, אז לא שומעים את השם שלו בכלל, וכו'.
זאת לא חוכמה לבקר דברים כמו צבע הלוגו, או מחירי המנויים. זה הרבה יותר חשוב בעיניי, לבוא ולהגיד לבעלים - אנחנו רואים מה אתם
עושים, ואנחנו חושבים שאתם טועים. אנא תקנו ושפרו.
לא קל לעשות את זה, אבל אין ברירה אחרת כנראה.

קצת הכנסת לי מילים לפה, דיברתי על ארגון מסוים (שהכוח שלו בהיכל שווה לאפס, רק שתקשורתית יש לו כוח בגלל הראש שלו)
גייט 11 הוא לא בובה של אף אחד, רק אתמול יצאנו למחאה נגד ההנהלה.

"תקנו ושפרו"- כאוהד אני יכול לומר לך שאי אפשר לומר שהם לא ניסו לתקן לשפר... (טבק, ארינזה, אופייבו, מקל, מילסאפ הוחתמו במהלך השנה)
הבעיה היא שהם תיקנו בצורה לא טובה (אנדרסטייטמנט).
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2016, 15:23

מקובי, שתי שאלות:
1. אתה סומך על דני, ניקולה ואבי כסמכויות המקצועיות במועדון?
2. מתי נראה מחאת כדורי טניס כמו אוהדי דורטמונד?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 פברואר 2016, 15:24

צביקה שרף:
מכבי תל אביב, הנוכחית, היא בבחינת 'זה מה יש' או שיש משהו שאפשר לעשות כדי להפוך את המצב?

"זה תהליך של דברים שקרו במכבי תל אביב בשלוש-ארבע השנים האחרונות. זו לא החלטה אחת ולא שחקן אחד ולא נקודה אחת שאפשר להסביר. זה שינוי בהרכב המנהלים, שינוי במדיניות המנהלים, שהלכו לכיוונים שונים. וזה הביא למצב של עכשיו".

אתה מצליח לחבר בין ההפסד אליפות שלך ב-2008 והעובדה שלא המשכת לבין המצב של עכשיו?

"הם טעו אז, אבל המשיכו באיזה תהליך מסוים ובאיזשהו שלב זה התייצב והגיע לזכייה של בלאט ביורוליג לפני שלוש שנים - ומאז הידרדר יותר. הזכייה ביורוליג גרמה לאנשים לחשוב שהדרך שלהם היתה נכונה. זו דרך של החלשת מעמד המאמן במכבי, זו דרך בה ההחלטות המקצועיות מתקבלות בפורומים לא נכונים ולא מתאימים. אבל הם הבעלים והם נושאים בתוצאות".

אז יכול להיות שהזכייה ההיא רק החלישה את מכבי?

"היא חיזקה את המחשבה של אותם אנשים, שהדרך שלהם נכונה. וכשהשנה הם גילו שהדרך שלהם לא נכונה הם קצת נרתעו, אבל אני לא רואה אותם משנים את הדרך. הפועל ירושלים היא עובדה. וכל זמן שהחבורה של אורי אלון תשקיע ברמה הזו, אז הפועל ירושלים תהיה חיה וקיימת. השאלה לגבי מכבי תל אביב - מה היא תעשה?".

http://sports.walla.co.il/item/2934029

אז כולם יודעים מה הבעיות של מכבי, חוץ מהאנשים שמנהלים אותה. נפלא.
כל עוד מכבי נשארת עם אבי אבן כראש מחלקת הסקאוטינג ועם הפדרמנים על תקן היועצים המקצועיים לבניית הקבוצה, אין עתיד למועדון הזה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי מקובי » 11 פברואר 2016, 15:28

MTA2311 כתב:מקובי, שתי שאלות:
1. אתה סומך על דני, ניקולה ואבי כסמכויות המקצועיות במועדון?
2. מתי נראה מחאת כדורי טניס כמו אוהדי דורטמונד?

1. לא (זה לא סותר את מה שאמרתי אגב)
אני אישית (בתור מאמן ילדים) חושב שהמאמן צריך לבנות את הקבוצה.

2. בוא נגיד שזה לא יגמר באי עידוד ברבע אחד, ואנחנו מספיק יצירתיים בשביל לא להעתיק ממקומות אחרים.
מקובי

הודעהעל ידי מני » 11 פברואר 2016, 15:46

אותם אנשי "מקצוע" שהביאו את הקבוצה לשפל הכי גדול שלה עוד משנה שעברה בהפסד לאילת בחצי גמר ועד לשפל הגדול היום, יקבלו פרס והם ממשיכים לעונה הבאה וכבר עובדים על רשימת שמות פוטנציאלים ,כל הכבוד!!!

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 05605.html

משהוא רוצה לנחש מה יהיה בשנה הבא????
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי rc4991 » 11 פברואר 2016, 18:53

שמח שסוף סוף הבנתם איזו מכה החוזה של סמית'
איזה כיף שיש לנו עוד שנתיים וחצי איתו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2016, 19:06

בתגובה למחאת האוהדים במשחק אתמול, ברצוננו להבהיר כפי שכבר הבהרנו כי לא התקבלה כל החלטה על ידי הנהלת הקבוצה להעלות את מחירי המינויים! אנחנו כואבים את ההדחה מאירופה, תמיד קשובים לרחשי ליבם של האוהדים, מודעים לתמיכתם ולחשיבותם הרבה עבור הצלחת הקבוצה העונה ותמיד. ננהל עם האוהדים דיאלוג ישיר ואמיתי בנושא, ולא דרך אמצעי התקשורת.

פדרמן כל כך מנותק, כל כך יהיר וכל כך מזלזל באוהדים שלו, שהוא אשכרה חשב שהאמירה האומללה הזאת במסיבת העיתונאים תעבור לו בשקט.
אז כן, זה אומר הרבה על פדרמן, אבל גם הרבה מאוד על האוהדים שהרגילו את חבורת הזונות הזאת שהיא יכולה לעשות מה שבא לה בלי השלכות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2016, 21:29

MTA2311 כתב:
בתגובה למחאת האוהדים במשחק אתמול, ברצוננו להבהיר כפי שכבר הבהרנו כי לא התקבלה כל החלטה על ידי הנהלת הקבוצה להעלות את מחירי המינויים! אנחנו כואבים את ההדחה מאירופה, תמיד קשובים לרחשי ליבם של האוהדים, מודעים לתמיכתם ולחשיבותם הרבה עבור הצלחת הקבוצה העונה ותמיד. ננהל עם האוהדים דיאלוג ישיר ואמיתי בנושא, ולא דרך אמצעי התקשורת.

פדרמן כל כך מנותק, כל כך יהיר וכל כך מזלזל באוהדים שלו, שהוא אשכרה חשב שהאמירה האומללה הזאת במסיבת העיתונאים תעבור לו בשקט.
אז כן, זה אומר הרבה על פדרמן, אבל גם הרבה מאוד על האוהדים שהרגילו את חבורת הזונות הזאת שהיא יכולה לעשות מה שבא לה בלי השלכות.

אתה חושב שאנשים לא קונים את ה''הצהרה'' הזאת?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 12 פברואר 2016, 11:43

לא ראיתי את מסיבת העיתונאים של דייויד פדרמן. מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה הוא התכוון בחישוב המתמטי של 30+5+2 שרבים מדברים עליו עכשיו?
התנין

הודעהעל ידי my man » 12 פברואר 2016, 12:08

30 משחקי עונה רגילה +5 משחקי הצלבה+2 משחקי פיינל פור...הוא רצה לומר שהולך להיות כל כך הרבה משחקים שאיך אתם לא מבינים שאנחנו חייבים להעלות מחירי מנויים..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 12 פברואר 2016, 12:11

my man כתב:30 משחקי עונה רגילה +5 משחקי הצלבה+2 משחקי פיינל פור...הוא רצה לומר שהולך להיות כל כך הרבה משחקים שאיך אתם לא מבינים שאנחנו חייבים להעלות מחירי מנויים..

לדבר על 5 משחקי הצלבה ו-2 משחקי פיינל פור, בעיצומה של העונה הנוכחית זה אחד הדברים אם לא ה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 12 פברואר 2016, 12:25

אולי הוא מדבר על משחקי הליגה בארץ. ;)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים