זה מעניין לשמוע את מה שאתה אומר.
אני באופן אישי, כאוהד ותיק של הקבוצה, אבל לא כאחד מבאי נוקיה, יכול להגיד שהאוהדים של מכבי חוטאים לתפקידם.
משום מה המונחים החלולים של "לעולם לא תצעדי לבד" ודברים מהסוג הזה, נהיו נחלת הכלל. כל מי שחושב אחרת הוא לא אוהד בכלל,
או גרוע מכך - אוהד הצלחות.
אני יכול להבין את העמדה שלך ושל האירגונים השונים, אם היה מדובר בנפילה חד פעמית (כמו למשל ב92-93). טעויות יכולות לקרות,
וזה בסדר וכולנו מבינים.
אבל כאן המקרה הוא אחר. אלה לא טעויות, אלא מדיניות, ואם האוהדים לא יביעו את דעתם בנושא, אז הם בעצם רק מחזקים את ידי ההנהלה
להמשיך בקו הזה.
אישית, אני לא רואה את זה ככה.
אם נוריד את השנה הזו מהמשוואה אז בסופו של דבר מכבי תמיד מצאה את עצמה איפה שהיא שווה פלוס מינוס. אנחנו תמיד מגיעים להצלבה, שזה אומר 8 הקבוצות הטובות באירופה (למרות שמבחינה תקציבית אנחנו לא שם) אז כנראה שכן עשו שם דברים נכון.
השנה היא זוועה בכל קנה מידה (מצד שני- לכל קבוצה יש עונות כאלה, גם צסק"א ופאו לא עלו לטופ 16 כמדומני)
אני לא מנסה להגן על ההנהלה או משהו כזה, אלו הנתונים אז אני אישית לוקח את זה בפרופורציה עם כל העצבים.
לא מכליל אנשים כאוהד הצלחות או לא, כולם אוהדי מכבי, וכולם מדברים מכאב. יש חילוקי דעות וזה טבעי, אבל זה לא אומר שאחרים לא אוהדים.
מה גם שאתה אומר, שכמו בכל מקום, גם כאן שולטים האינטרסים. אבי אבן לא אהוד על ארגון X, אז מבקרים אותו, דני פדרמן הוא חבר
של ראשי ארגון Y, אז לא שומעים את השם שלו בכלל, וכו'.
זאת לא חוכמה לבקר דברים כמו צבע הלוגו, או מחירי המנויים. זה הרבה יותר חשוב בעיניי, לבוא ולהגיד לבעלים - אנחנו רואים מה אתם
עושים, ואנחנו חושבים שאתם טועים. אנא תקנו ושפרו.
לא קל לעשות את זה, אבל אין ברירה אחרת כנראה.
קצת הכנסת לי מילים לפה, דיברתי על ארגון מסוים (שהכוח שלו בהיכל שווה לאפס, רק שתקשורתית יש לו כוח בגלל הראש שלו)
גייט 11 הוא לא בובה של אף אחד, רק אתמול יצאנו למחאה נגד ההנהלה.
"תקנו ושפרו"- כאוהד אני יכול לומר לך שאי אפשר לומר שהם לא ניסו לתקן לשפר... (טבק, ארינזה, אופייבו, מקל, מילסאפ הוחתמו במהלך השנה)
הבעיה היא שהם תיקנו בצורה לא טובה (אנדרסטייטמנט).