Asf כתב:אולי הוא מדבר על משחקי הליגה בארץ.
גם זה לא ממש מובטח לנו...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:אולי הוא מדבר על משחקי הליגה בארץ.
Asf כתב:תלוי אך ורק בנו! חייבים #למלאאתההיכל2 !
jol9 כתב:my man כתב:30 משחקי עונה רגילה +5 משחקי הצלבה+2 משחקי פיינל פור...הוא רצה לומר שהולך להיות כל כך הרבה משחקים שאיך אתם לא מבינים שאנחנו חייבים להעלות מחירי מנויים..
לדבר על 5 משחקי הצלבה ו-2 משחקי פיינל פור, בעיצומה של העונה הנוכחית זה אחד הדברים אם לא ה...
jol9 כתב:my man כתב:30 משחקי עונה רגילה +5 משחקי הצלבה+2 משחקי פיינל פור...הוא רצה לומר שהולך להיות כל כך הרבה משחקים שאיך אתם לא מבינים שאנחנו חייבים להעלות מחירי מנויים..
לדבר על 5 משחקי הצלבה ו-2 משחקי פיינל פור, בעיצומה של העונה הנוכחית זה אחד הדברים אם לא ה...
לסיום, מחאת האוהדים. ראינו שהאוהדים אינם מוכנים שתעלו בעונה הבאה את מחירי המנויים וכאות מחאה לא עודדו ברבע הראשון של המשחק, איך אתה רואה את זה וכיצד אתה פותר זאת?
"אני חושב שזה לא היה במקום, אף אחד לא אמר להם שיעלו את המחירים. לא היה דיון בהנהלה על העלאת מחירים. זה סתם לא במקום. דיברו איתם כבר ונדבר איתם גם בשבוע הבא".
יוסי22 כתב:המטרה של מכבי היא להגיע להצלבה , לפי ניסיון השנים הקודמות היא גם תעשה את זה .
אבל שמח שזה מצחיק אתכם , לפחות ההנהלה עוד מכוונת לשם .
ואני אחזור שוב על זה שהושקעו השנה סכומים שלא הושקעו בשנים קודמות בניגוד לתחזיות שרצו פה , נכון שזה נכשל באופן חסר תקדים ... אבל הנכונות להשקעה של ההנהלה קיבלה ביטוי ממשי ואין שום סיבה לחשוב שהם לא ישקיעו שוב בעונה הבאה כשיש כל כך הרבה משחקים איכותיים מובטחים בגלל צמצום כמות הקבוצות והשיטה החדשה .
התנין כתב:אתם לא יכולים לצפות מאנשים שחיים במגדל השן לגלות הזדהות עם מחאות שנובעות ממניעים של חסך כלכלי.
מה שכן, במקום קברניטי הקבוצה הייתי מעתיק את הרעיון שמאחורי שיטת המס הפרוגרסיבית - ככל שאתה מרוויח יותר כך אתה משלם יותר. כלומר, מעלה את מחירי המנויים במקומות היקרים, אלו המאכלסים את האנשים העשירים בהיכל, ולגביי המקומות הזולים שמכילים בעיקר את הגושים המעודדים שמורכבים בד"כ מחיילים, סטודנטים ושאר "תפרנים", הייתי משאיר את המחיר כמות שהוא.
העניין הוא שעבור אותם אנשים עשירים מאוד עלייה במחיר בד"כ לא תזיז יותר מידי בכיס (גם אם אתם תופסים זאת כבלתי צודק נוכח הרמה המקצועית של הקבוצה), גם אם זה אומר לשלם 1000 שקל יותר על מנוי ויותר. בעוד שעלייה של כמה מאות שקלים עבור אוהדים שמשתייכים לקבוצות חלשות היא דבר שכן מורגש.
MTA2311 כתב:יוסי,
1.מה הייתה הבעיה של מכבי העונה לדעתך?
2. אתה סומך על "הצוות המקצועי" כמו שפדרמן הציג אותו שיתקן את הטעויות שעשו?
3. מבין השחקנים החתומים, את מי היית משאיר ואת מי היית משחרר בקיץ?
שמואל1 כתב:מזרחי: ההדחה הייתה אחד מרגעיי הכואבים
אחרי ה-95:84 לניז'ני וההדחה מאירופה, יו"ר מכבי ת"א בטוח: "נגיע לעונה הבאה כקבוצה חדשה". וגם: הכעס על מחאת האוהדים כנגד העלאת מחירי המינויים
http://one.co.il/Article/15-16/2,50,121 ... tml?ref=hp
אתם מבינים? ההנהלה כועסת על "המחאה" של האוהדים (למשהו ברור שהם הולכים לעשות). אני לא רוצה לדעת איך הם יגיבו למחאה קצת יותר רצינית...
אחרי ה-95:84 לניז'ני וההדחה מאירופה, יו"ר מכבי ת"א בטוח: "נגיע לעונה הבאה כקבוצה חדשה". וגם: הכעס על מחאת האוהדים כנגד העלאת מחירי המינויים
אתם מבינים? ההנהלה כועסת על "המחאה" של האוהדים (למשהו ברור שהם הולכים לעשות). אני לא רוצה לדעת איך הם יגיבו למחאה קצת יותר רצינית...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוסי,
1.מה הייתה הבעיה של מכבי העונה לדעתך?
2. אתה סומך על "הצוות המקצועי" כמו שפדרמן הציג אותו שיתקן את הטעויות שעשו?
3. מבין השחקנים החתומים, את מי היית משאיר ואת מי היית משחרר בקיץ?
אור, זה לא יפה.
תנסה למקד את השאלות שלך לנושאים החשובים - למשל על דווין.
תודה מראש
יוסי22 כתב:jol9 כתב:my man כתב:30 משחקי עונה רגילה +5 משחקי הצלבה+2 משחקי פיינל פור...הוא רצה לומר שהולך להיות כל כך הרבה משחקים שאיך אתם לא מבינים שאנחנו חייבים להעלות מחירי מנויים..
המטרה של מכבי היא להגיע להצלבה , לפי ניסיון השנים הקודמות היא גם תעשה את זה .
אבל שמח שזה מצחיק אתכם , לפחות ההנהלה עוד מכוונת לשם .
ואני אחזור שוב על זה שהושקעו השנה סכומים שלא הושקעו בשנים קודמות בניגוד לתחזיות שרצו פה , נכון שזה נכשל באופן חסר תקדים ... אבל הנכונות להשקעה של ההנהלה קיבלה ביטוי ממשי ואין שום סיבה לחשוב שהם לא ישקיעו שוב בעונה הבאה כשיש כל כך הרבה משחקים איכותיים מובטחים בגלל צמצום כמות הקבוצות והשיטה החדשה .
yzafrir כתב:יוסי , מאז שיטת הטופ 16 החדשה , עלינו שלוש פעמים ללא יתרון ביתיות ופעמיים הובסנו . והעונה לא עלינו בכלל...
שנה הבאה זה יהיה קשה הרבה יותר כי הקבוצות שמשחקות בליגה הזאת מסוננות מראש לטובות ביותר ואין כל מני הבלחות של רגע שקורסות בטופ 16...
מה שהבעלים השקיעו עד עכשיו יכול מאוד להיות שלא יספיק .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים