המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:yzafrir כתב:יוסי , מאז שיטת הטופ 16 החדשה , עלינו שלוש פעמים ללא יתרון ביתיות ופעמיים הובסנו . והעונה לא עלינו בכלל...
שנה הבאה זה יהיה קשה הרבה יותר כי הקבוצות שמשחקות בליגה הזאת מסוננות מראש לטובות ביותר ואין כל מני הבלחות של רגע שקורסות בטופ 16...
מה שהבעלים השקיעו עד עכשיו יכול מאוד להיות שלא יספיק .
זה לא עניין של "יכול להיות". התקציבים של רוב הקבוצות יגדלו בעונה הבאה. אם מכבי לא תגדיל את תקציב השחקנים ב 4-5 מליון דולר, הסיכויים שלה להגיע להצלבה קלושים.
כמו שאמרתי, המוטיבציה של הבעלים להגיע להצלבה היא קטנה מאוד.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:יוסי , מאז שיטת הטופ 16 החדשה , עלינו שלוש פעמים ללא יתרון ביתיות ופעמיים הובסנו . והעונה לא עלינו בכלל...
שנה הבאה זה יהיה קשה הרבה יותר כי הקבוצות שמשחקות בליגה הזאת מסוננות מראש לטובות ביותר ואין כל מני הבלחות של רגע שקורסות בטופ 16...
מה שהבעלים השקיעו עד עכשיו יכול מאוד להיות שלא יספיק .
זה לא עניין של "יכול להיות". התקציבים של רוב הקבוצות יגדלו בעונה הבאה. אם מכבי לא תגדיל את תקציב השחקנים ב 4-5 מליון דולר, הסיכויים שלה להגיע להצלבה קלושים.
כמו שאמרתי, המוטיבציה של הבעלים להגיע להצלבה היא קטנה מאוד.
ankram כתב:פה אני לא מסכים. אפשר לבנות אחלה קבוצה בתקציב של קאחה לבוראל בעזרת בחירת שחקנים ומאמן על ידי בעלי מקצוע איכותיים, שיטת משחק נכונה ויצירת ייתרון אתלטי.
עוד מליון פה עוד מליון שם לא ישנו זאת.
הבעיה היא שאין לנו אנשי מקצוע כאלו ואז יוצא שאנחנו משלמים כסף טוב על חרא מוצר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שבוע צהוב לכולם! לכבוד ה-#ValentinesDay, אנחנו מחפשים את סיפור האהבה המכביסטי שלכם. מצחיק, מקורי, משעשע והכי הכי הכי רומנטי שיש... הסיפור הטוב ביותר יזכה בארוחה זוגית מפנקת מתנת BBB Burgus Burger Bar (נא לציין כתובת אימייל בתגובה).
MTA2311 כתב:שבוע צהוב לכולם! לכבוד ה-#ValentinesDay, אנחנו מחפשים את סיפור האהבה המכביסטי שלכם. מצחיק, מקורי, משעשע והכי הכי הכי רומנטי שיש... הסיפור הטוב ביותר יזכה בארוחה זוגית מפנקת מתנת BBB Burgus Burger Bar (נא לציין כתובת אימייל בתגובה).
כתבתי שם על סיפור האהבה שובר המוסכמות וחוצה האוקיינוסים ביני לבין סדריק סימונס.
תחזיקו לי אצבעות.
MTA2311 כתב:שבוע צהוב לכולם! לכבוד ה-#ValentinesDay, אנחנו מחפשים את סיפור האהבה המכביסטי שלכם. מצחיק, מקורי, משעשע והכי הכי הכי רומנטי שיש... הסיפור הטוב ביותר יזכה בארוחה זוגית מפנקת מתנת BBB Burgus Burger Bar (נא לציין כתובת אימייל בתגובה).
תחזיקו לי אצבעות.
אסף מתוק:
פעם הייתה לי אהבה בשם ״מכבי עלית תל אביב״. אהבה בצבע צהוב כחול שהכרתי בדייט ביום חמישי בערב. היא הייתה מדהימה, מטריפה חושים. לוחמת, מהפנטת והכי חשוב-ממכרת. כל יום חמישי הייתי מחכה בקוצר רוח לראות אותה כבר, את אהובתי שמנצחת את כולן והולכת תמיד עד הסוף. לצערי, בשנה שעברה נפרדנו. היא איבדה את הזהות שלה, התחילה לרעות בשדות זרים, פניה היו נפולות בכל ערב והכי גרוע היא כבר לא הסכימה שניפגש יותר בימי חמישי. לצערי, בשבוע שעבר היא ביטלה גם את ימי רביעי
Holiday_Armadillo כתב:מי העביר את התגובות? אני מהמרת על רוני
you.BITCH
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי העביר את התגובות? אני מהמרת על רוני
you.BITCH
לא יודע על מה את מדברת (רציני)
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי העביר את התגובות? אני מהמרת על רוני
you.BITCH
לא יודע על מה את מדברת (רציני)
אז מי הפושע? תברר לנו, אל תהיה משת''פ
תחזיקו לי אצבעות.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:שבוע צהוב לכולם! לכבוד ה-#ValentinesDay, אנחנו מחפשים את סיפור האהבה המכביסטי שלכם. מצחיק, מקורי, משעשע והכי הכי הכי רומנטי שיש... הסיפור הטוב ביותר יזכה בארוחה זוגית מפנקת מתנת BBB Burgus Burger Bar (נא לציין כתובת אימייל בתגובה).
תחזיקו לי אצבעות.
רציני עכשיו, מי הולך לארוחה רומנטית בבורגרס בר??
יוסי22 כתב:אני אענה על החלק הרציני כלומר ההודעה הראשונה ...
1. מי שהיה אשם בכישלון השנה זה מי שהחתים סנטר פצוע והימר על העמדה הכי חשובה בקבוצה דווקא אחרי שהשקיעו כל כך הרבה כסף בעמדות החוץ , הנפילה התחילה משם .
בנוסף היה חוסר מזל עם פארמר ורוצ'סטי שהם שחקנים מוכחים שקרסו תחת הלחץ מי יותר ומי פחות , אחר כך הגיעו גם הפציעות של סמית ורנדל אבל זה לא מה שגמר את העונה .
2. אני סומך על הצוות המקצועי לעוד עונה אחת , אם הם ייכשלו בה זו תהיה סוף הדרך מבחינתם והם גם יודעים את זה .
3. מי שהייתי משאיר מהסגל הם רוצ'סטי , לאנדסברג , סמית , רנדל , מקל ואמבקווה ואני מתלבט לגבי אוחיון (תלוי איך הוא יסיים את העונה ) .
מצרף שחקן בכיר בעמדה במקום פארמר באותו סדר גודל ששולם לו (1.5 מיליון נטו ) , מצרף שחקן פותח בעמדה 4 ומוריד את רנדל לספסל ומצרף סנטר פותח מהשורה הראשונה באירופה כשאמבקווה יורד לספסל .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־6 אורחים