yzafrir כתב:יוני , לאנדסברג לא מספיק טוב למה ? להיות 3 מחליף ? להיות 2 מחליף ? . אם לאנדסברג לא היה ישראלי אז ברור שהוא היה אף מפה כי אף אחד לא רוצה זר בעמדת מחליף . אבל לאנדסברג הוא ישראלי ומספיק טוב כשחקן ספסל גם ליורוליג והעונה הוא דווקא עשה התקדמות מסויימת אם כי הוא לא מספיק יציב . מה שבטוח אם לחלק היו חלומות שיום יבוא והוא יתפוס מקום של זר פותח בעמדה 2 או 3 אז היום ברור שהוא לא.
לגבי אמבקווה , אין לי בעיה שישאר אם זה ליד סנטר אמיתי ותותח. אחרת אנחנו יכולים להתקע פה שוב עם אמבקווה כסנטר ראשון וזה לא יעבוד.
לגבי אוחיון , אני חושב שההצטרפות של מקל יכולה לעשות לו רק טוב מבחינת העומס ולהחזיר אותו למקום שבו הוא צריך להיות וזה רכז מחליף . חוץ מיזה שאני זוכר לו את העונות הקודמות שקרע את עצמו תוך סיכון הקריירה בשביל הקבוצה ושיחק עם כאבים תקופה ארוכה.
לגבי שאר השחקנים אני די מסכים
לנדסברג הוא בסדר כמחליף, אבל אני פשוט לא חושב שאפשר לסמוך עליו.
הוא לא השתפר בכלום בשלוש השנים שלו כאן. בליגה הוא יכול לתפוס רצף של משחקים גדולים,
אבל באירופה הוא לא נותן שום דבר, והחורים שהוא מייצר בהגנה לא מצדיקים את השני משחקים שבהם הוא משחק טוב.
בשורה התחתונה, סיל לא מצליח לממש את הפוטנציאל שלו, ושווה למכבי לדעתי לנסות כיוון אחר.
לגבי אוחיון - אני תמיד הייתי בין התומכים שלו. הוא באמת שחקן נשמה.
אבל יש הדרדרות משמעותית מאוד ביכולת שלו ועלייה משמעותית מאוד בכמות הפציעות שלו בשנתיים
האחרונות.
מכבי צריכה שחקנים כשירים וחזקים, שיוכלו לסחוב כל העונה. אני לא רואה את יוגב חוזר
למה שהוא נתן לנו בשנים הטובות שלו.