פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק- הביתה!!!

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 פברואר 2016, 14:00

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:אבל למה לסגור מראש את הפינה הזאת? למה קבעת מראש שזה יעלה הרבה כסף? וסתם שאלה, אם ירושלים פונים לדוסון - מה אתה מציע לעשות?
אם אתה (מכבי) מצליח להיפטר מהחוזה של לנדסברג או לפחות ממרבית שכרו, אז מתפנה לך סכום כסף נאה ביותר - שיכול לכסות חלק נכבד מההוצאות הכרוכות בהבאתו של דוסון.

תן לראשון את לנדסברג ויבזורי, ושיביאו את דוסון.

יבזורי סבבה, אבל מי ישלם ללנדסברג? נראה לי שעבורו נצטרך למצוא קבוצה עם יותר מזומנים.

MTA2311 כתב:
אחדשיודע כתב:אבל למה לסגור מראש את הפינה הזאת? למה קבעת מראש שזה יעלה הרבה כסף? וסתם שאלה, אם ירושלים פונים לדוסון - מה אתה מציע לעשות?
אם אתה (מכבי) מצליח להיפטר מהחוזה של לנדסברג או לפחות ממרבית שכרו, אז מתפנה לך סכום כסף נאה ביותר - שיכול לכסות חלק נכבד מההוצאות הכרוכות בהבאתו של דוסון.

לא קובע כלום. זה המצב הסביר כרגע. יצליחו להיפטר ממנו בעלות אפסית? סבבה. כרגע דאוסון לא שווה יותר מדי התעסקות לדעתי. יש לנו מספיק צרות אחרת. אתה חושב אחרת אבל. כבר היינו שם.

ממש לא חושב שזאת הבעיה הכי גדולה שלנו, אבל לא חושב שצריך לטאטא את זה. הרצוי זה לטפל בכל הבעיות.
אם יתאפשר, אחלה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 14 פברואר 2016, 14:15

yzafrir כתב:לפחות תדייק במה שאתה כותב , במשחק הראשון נגד מכבי הוא לא עשה כמעט כלום , קלע 5 נקודות באחוזים רעים...בכלל תראה את המספרים שלו העונה ותסביר לי ממה אתה מתלהב ?
לעומת זאת סיל הוא המצטיין שלנו העונה בליגה ונתן משחקים מעולים עד המשחק נגד חיפה.
דוסון פתח את העונה לא כלכך טוב אבל התייצב ומציג יכולת טובה בעשרת המחזורים האחרונים...
אין מה להשוות בין שניהם לדיברתולו...

אני מדייק במאת האחוזים, אולי אתה לא זוכר שהיו בין הקבוצות שלושה מפגשים, השניים האחרונים היו בגביע ובליגה. לא דיברתי על המשחק הראשון. ממה אני מתלהב? מהגנה טובה ואחוזים טובים, במיוחד נגד מכבי, ומזה שהוא נותן את התחת. וממה אתה מתלהב בלנדסברג? מזה שהוא תופר 20 נקודות למשחק במשקי גארבג' ולא נותן כלום ושום דבר בשלוש-ארבע שנים שהוא בקבוצה? מהגנת הלחץ שלו? מהיכולת האדירה שלו לחרב משחקי יורוליג? לא תשכנע אותי שדיברתולומאו נופל מלנדסברג. אני מתפלל שפדרמן יבעט בו כבר לקיבינימט. רוי, מן הסתם שדיברתי עליו התייחסתי אליו רק כשחקן שעולה מן הספסל, לא מעבר לכך.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2016, 14:29

דוסון השנה ממש לא מלהיב אותי. אני לא בטוח שהוא מוכן למכבי ובטח שלא ליורוליג במתכונת החדשה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2016, 14:31

er79 כתב:רוי, מן הסתם שדיברתי עליו התייחסתי אליו רק כשחקן שעולה מן הספסל, לא מעבר לכך.

לדעתי, הוא לא יכול להיות אפילו שחקן שעולה מהספסל ביורוליג. יש לך את מקל ואוחיון שסוגרים את עמדה 1. אתה מביא עוד קומבו זר לגיבוי ואני ממש לא רואה מקום להוסיף עוד שחקנים על העמדה הזו. בטח שלא שחקן כל כך בינוני כמו דיברתולומיאו.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 פברואר 2016, 14:35

roy1000 כתב:דוסון השנה ממש לא מלהיב אותי. אני לא בטוח שהוא מוכן למכבי ובטח שלא ליורוליג במתכונת החדשה.

גם אותי לא, אבל גם לנדסברג לא מלהיב. היתרון של דוסון כאמור שהוא לא תופס מקום של זר/ישראלי בכיר במשחקי הליגה (עם חוק הצעירים).
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2016, 14:37

אחדשיודע כתב:ממש לא חושב שזאת הבעיה הכי גדולה שלנו, אבל לא חושב שצריך לטאטא את זה. הרצוי זה לטפל בכל הבעיות.
אם יתאפשר, אחלה.

לפי הפרסומים, הולכים כבר להיפטר מהחוזים של יבזורי (ששמעון החתים על חוזה מופרך לחלוטין), וכנראה גם של רוצ'סטי. כמה שחקנים עם חוזים אפשר לשחרר? תחשבו שיבזורי חתום על חוזה של 333 אלף נטו לעונה. אין קבוצה בארץ שתהיה מוכנה לשלם לו יותר מ- 100 אלף. זה אומר שאתה משלם חצי מליון דולר לעונה בשביל שלא ישחק אצלך. לרוצ'סטי תצטרך גם לשלם איזה חצי מליון לעונה לשנתיים הקרובות. בסופו של דבר אתה תוציא חצי מתקציב השחקנים על פיצויים לשחקנים שלא משחקים אצלך.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2016, 14:38

אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:דוסון השנה ממש לא מלהיב אותי. אני לא בטוח שהוא מוכן למכבי ובטח שלא ליורוליג במתכונת החדשה.

גם אותי לא, אבל גם לנדסברג לא מלהיב. היתרון של דוסון כאמור שהוא לא תופס מקום של זר/ישראלי בכיר במשחקי הליגה (עם חוק הצעירים).

זה נראה לי ייתרון קטן מדי בשביל לשחרר שחקן שחתום אצלך על חוזה גדול לעוד שנתיים.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 פברואר 2016, 14:56

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:

זה נראה לי ייתרון קטן מדי בשביל לשחרר שחקן שחתום אצלך על חוזה גדול לעוד שנתיים.

אני לא רואה את זה ככה, לטעמי הרבה מהבעיות של מכבי בשנים האחרונות נבעו מההגבלות ההזויות של הליגה. מכבי צריכה לשאוף לקבוצה אחת, סגל אחד, לליגה וליורוליג.
וחוץ מזה, בתאוריה - אם מכבי מצליחה להיפטר מהחוזה של לנדסברג או מרובו, זה צעד מתבקש. אני גם לא רוצה לראות עוד צעיר עם פוטנציאל נוחת בירושלים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 פברואר 2016, 15:01

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:ממש לא חושב שזאת הבעיה הכי גדולה שלנו, אבל לא חושב שצריך לטאטא את זה. הרצוי זה לטפל בכל הבעיות.
אם יתאפשר, אחלה.

לפי הפרסומים, הולכים כבר להיפטר מהחוזים של יבזורי (ששמעון החתים על חוזה מופרך לחלוטין), וכנראה גם של רוצ'סטי. כמה שחקנים עם חוזים אפשר לשחרר? תחשבו שיבזורי חתום על חוזה של 333 אלף נטו לעונה. אין קבוצה בארץ שתהיה מוכנה לשלם לו יותר מ- 100 אלף. זה אומר שאתה משלם חצי מליון דולר לעונה בשביל שלא ישחק אצלך. לרוצ'סטי תצטרך גם לשלם איזה חצי מליון לעונה לשנתיים הקרובות. בסופו של דבר אתה תוציא חצי מתקציב השחקנים על פיצויים לשחקנים שלא משחקים אצלך.

בכלל לא בטוח שתצטרך לשלם כל כך הרבה לרוצ'סטי. החוזה שלו עומד 1.3 מיליון דולר ברוטו, ולהבדיל משחקנים ישראלים אחרים, עדיין יהיה לו ביקוש יחסי באירופה (גם אם לא בזכות העונה הנוכחית).

לגבי לנדסברג, כמו שאמרתי לפני - אם יתאפשר להיפטר מהחוזה שלו או מרובו (ושום דבר לא מבטיח שזה יקרה) ולהביא במקומו את דוסון, צריכים ללכת על זה.
ולא צריך לשלול מראש את האפשרות הזאת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 14 פברואר 2016, 17:58

roy1000 כתב:
er79 כתב:רוי, מן הסתם שדיברתי עליו התייחסתי אליו רק כשחקן שעולה מן הספסל, לא מעבר לכך.

לדעתי, הוא לא יכול להיות אפילו שחקן שעולה מהספסל ביורוליג. יש לך את מקל ואוחיון שסוגרים את עמדה 1. אתה מביא עוד קומבו זר לגיבוי ואני ממש לא רואה מקום להוסיף עוד שחקנים על העמדה הזו. בטח שלא שחקן כל כך בינוני כמו דיברתולומיאו.

אני מקווה שאוחיון לא יישאר, משאלת לב אבל משאלה. לגבי דיברתולומאו, בינוני שמינוני, עדיף בעיניי על סילבן ודוסון. אין בעיניי מתאזרח עדיף על פניו כרגע בשוק למעט טיוס, אלא אם שמעון יפעיל קסמיו ויאזרח לי מישהו אחר שעל הנייר הוא יותר טוב. וטיוס להערכתי לא יחזור לכאן. כמתאזרח ומחליף שלישי ליורוליג מהספסל/שני לליגה מהספסל הוא תוספת לא רעה. ביורוליג הוא לא אמור לקבל יותר מדי דקות, אלא אם יפתיע לטובה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2016, 19:30

er79 כתב:אני מקווה שאוחיון לא יישאר, משאלת לב אבל משאלה. לגבי דיברתולומאו, בינוני שמינוני, עדיף בעיניי על סילבן ודוסון. אין בעיניי מתאזרח עדיף על פניו כרגע בשוק למעט טיוס, אלא אם שמעון יפעיל קסמיו ויאזרח לי מישהו אחר שעל הנייר הוא יותר טוב. וטיוס להערכתי לא יחזור לכאן. כמתאזרח ומחליף שלישי ליורוליג מהספסל/שני לליגה מהספסל הוא תוספת לא רעה. ביורוליג הוא לא אמור לקבל יותר מדי דקות, אלא אם יפתיע לטובה.

אני לא חושב שדיברתולומיאו יותר טוב מסילבן, ואני רחוק מלהיות מאוהבי סילבן. אני חושב שאתה מעריך את הבחור הזה הרבה יותר ממה שהוא שווה. לגבי אוחיון - הוא לא הולך לשום מקום. חתם על חוזה חדש רק בקיץ.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 14 פברואר 2016, 20:36

roy1000 כתב:
er79 כתב:אני מקווה שאוחיון לא יישאר, משאלת לב אבל משאלה. לגבי דיברתולומאו, בינוני שמינוני, עדיף בעיניי על סילבן ודוסון. אין בעיניי מתאזרח עדיף על פניו כרגע בשוק למעט טיוס, אלא אם שמעון יפעיל קסמיו ויאזרח לי מישהו אחר שעל הנייר הוא יותר טוב. וטיוס להערכתי לא יחזור לכאן. כמתאזרח ומחליף שלישי ליורוליג מהספסל/שני לליגה מהספסל הוא תוספת לא רעה. ביורוליג הוא לא אמור לקבל יותר מדי דקות, אלא אם יפתיע לטובה.

אני לא חושב שדיברתולומיאו יותר טוב מסילבן, ואני רחוק מלהיות מאוהבי סילבן. אני חושב שאתה מעריך את הבחור הזה הרבה יותר ממה שהוא שווה. לגבי אוחיון - הוא לא הולך לשום מקום. חתם על חוזה חדש רק בקיץ.

אני מעריך אותו יותר מלנדסברג. נקודה. עוד לא הפכתי אותו לספאנוליס. ולא, לא מעריך ולא אעריך את לנדסברג.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 פברואר 2016, 20:54

אדלשטיין, מקל, דיברתולומיאו וקרלון בראון.
מסתערים על אירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 14 פברואר 2016, 21:24

MTA2311 כתב:אדלשטיין, מקל, דיברתולומיאו וקרלון בראון.
מסתערים על אירופה.

מסתערים על אירופה - כנראה שלא. עדיפים על קו אחורי של מקל, אוחיון, רוצ'סטי ויבזורי - בוודאות כן. אם לשלישייה הזאת היה מצטרף גארד רביעי איכותי סטייל דילייני גם אתה לא היית מתנגד לה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2016, 22:56

אני חושב שהעניין הכספי הוא חשוב מאוד, אבל אם מכבי רוצה לחזור למקום שבו היא צריכה
להיות, היא צריכה להיפתר משחקנים שלא מתאימים לשחק בה מבחינה מנטלית (סיל, רוצ'סטי), ומכאלה
שלא מסוגלים לשחק בה מבחינה פיזית (סמית', רנדל, אוחיון) גם אם יש להם חוזה.

אני לא מכירים את פרטי החוזה. יש מצב שלפחות בחלק מהם יש סעיפי יציאה תמורת פיצוי הולם.

ראינו כבר שגם שני ישראלים, שעל הנייר נראו גדולים על הליגה, ואותו סגל ישראלי "עמוק ואיכותי"
שכולל את אוחיון, פניני, שגב ולנדסברג, הובילו אותנו לעונה מזעזעת גם בזירה המקומית.

אפשר לבנות קבוצה זולה, ומחוייבת, שתשחק בהגנה. העיקר לצאת כבר מהבוץ הזה שנתקענו בו
בשנתיים האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 פברואר 2016, 01:03

לאנדסברג הראשון שחייב לעוף מכאן, זה לא שהוא לא תורם , הוא עושה נזק. המנטליות השכונתית שלו מביאה רע לקבוצה הזאת. הוא אחת הסיבות שמאז שגודס החליט להפוך אותו לשחקן משמעותי יותר ולא להחביא אותו בספסל כמו שבלאט עשה הקבוצה נראית רע. כל עוד הוא נשאר במכבי, אני יודע שמשהו דפוק הולך אצל מקבלי ההחלטות.
את דעתי לגבי רוצ'יסטי שיניתי, כלומר אני עדיין חושב שבמצב תקין הוא היה יכול להיות חלק מרוטציית גארדים כשהגארדים האחרים ובכלל כל שאר הקבוצה הייתה צריכה להיות פיסית ואתלטית יותר מהרגיל והוא היה תורם בקליעה מבחוץ וכמוביל כדור שני, אבל שני דברים שאני לא מסוגל לקבל אצלו: 1: הרכות שלו זה משהו שממש לא מתקבל על הדעת. אני לא מסוגל לקבל שחקן בהגנה שמלווה את השחקן שלו. זה לגמרי דופק את החוסן של הקבוצה. 2: הרכות המנטלית שלו. לא יכול להיות שכל פעם שהוא משחק לצד גארד דומיננטי אחר, הוא לא מתפקד. הוא חייב להיות גארד מוביל והוא לא מספיק טוב בשביל להיות גארד מוביל במכבי. הוא טוב מספיק להיות כשחקן רוטציה אבל לא מישהו שאפשר לבנות עליו את הקו האחורי. מהסיבה הזאת, אני לא חושב שהוא השחקן הנכון למכבי וזה למרות שאני מחבב אותו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 פברואר 2016, 01:16

toja27 כתב:לאנדסברג הראשון שחייב לעוף מכאן, זה לא שהוא לא תורם , הוא עושה נזק. המנטליות השכונתית שלו מביאה רע לקבוצה הזאת. הוא אחת הסיבות שמאז שגודס החליט להפוך אותו לשחקן משמעותי יותר ולא להחביא אותו בספסל כמו שבלאט עשה הקבוצה נראית רע. כל עוד הוא נשאר במכבי, אני יודע שמשהו דפוק הולך אצל מקבלי ההחלטות.
את דעתי לגבי רוצ'יסטי שיניתי, כלומר אני עדיין חושב שבמצב תקין הוא היה יכול להיות חלק מרוטציית גארדים כשהגארדים האחרים ובכלל כל שאר הקבוצה הייתה צריכה להיות פיסית ואתלטית יותר מהרגיל והוא היה תורם בקליעה מבחוץ וכמוביל כדור שני, אבל שני דברים שאני לא מסוגל לקבל אצלו: 1: הרכות שלו זה משהו שממש לא מתקבל על הדעת. אני לא מסוגל לקבל שחקן בהגנה שמלווה את השחקן שלו. זה לגמרי דופק את החוסן של הקבוצה. 2: הרכות המנטלית שלו. לא יכול להיות שכל פעם שהוא משחק לצד גארד דומיננטי אחר, הוא לא מתפקד. הוא חייב להיות גארד מוביל והוא לא מספיק טוב בשביל להיות גארד מוביל במכבי. הוא טוב מספיק להיות כשחקן רוטציה אבל לא מישהו שאפשר לבנות עליו את הקו האחורי. מהסיבה הזאת, אני לא חושב שהוא השחקן הנכון למכבי וזה למרות שאני מחבב אותו.

ומקל כן? מקל שחקן טוב יותר מטיילור?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 15 פברואר 2016, 01:19

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:לאנדסברג הראשון שחייב לעוף מכאן, זה לא שהוא לא תורם , הוא עושה נזק. המנטליות השכונתית שלו מביאה רע לקבוצה הזאת. הוא אחת הסיבות שמאז שגודס החליט להפוך אותו לשחקן משמעותי יותר ולא להחביא אותו בספסל כמו שבלאט עשה הקבוצה נראית רע. כל עוד הוא נשאר במכבי, אני יודע שמשהו דפוק הולך אצל מקבלי ההחלטות.

מקל שחקן שאתה יכול לסמוך עליו יותר מטיילור בוודאות. הוא שחקן קשוח יותר ומכבי צריכה שחקנים מהסוג הזה. הרכות של טיילור לא מקובלת עלי וזה למרות שמחינת כישורים הוא לא בהכרח נופל ממקל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 פברואר 2016, 01:25

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

מקל שחקן שאתה יכול לסמוך עליו יותר מטיילור בוודאות. הוא שחקן קשוח יותר ומכבי צריכה שחקנים מהסוג הזה. הרכות של טיילור לא מקובלת עלי וזה למרות שמחינת כישורים הוא לא בהכרח נופל ממקל.

טוב.. ניאלץ לחכות עוד איזה שנה בשביל להכריע בסוגיית מקל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 15 פברואר 2016, 01:26

מסכים איתך טוז'ה. אני מרגיש לרוצ'סטי בדיוק אותו דבר.
אני מחבב את הסגנון שלו, וכשהולך לו, הוא באמת וירטואוז, אבל הוא פשוט לא שם בראש,
וזה לא משהו שמכבי יכולה לספוג, אם רוצים לצאת ממעגל הקסמים הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־7 אורחים