yanay21 כתב:אמא של קרטמן?
קרטמן![]()
![]()
וצביקה שרף![]()
אה כן, זה מובן מאליו.
אולי הדמות הטלוויזיונית הגדולה בכל הזמנים (אחרי פרנק אנדרווד)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אמא של קרטמן?
קרטמן![]()
![]()
וצביקה שרף![]()
yzafrir כתב:אז מה היה לנו היום ?
מקל המושמץ פה שיחק גרוע וכמעט הרס למכבי את המשחק.
רוצ'סטי לידו כרגיל היה גרוע ועשה רק נזק.
יוגב שלא יכול לשחק ליד מקל , ניגר כרגיל .
אמבקווה לא מסוגל לשמור על קונוס...
לא נורא , שנה הבאה עם די ברתולומאו יהיה יותר טוב....
אההה אופס , ניצחנו !!!
er79 כתב:yzafrir כתב:אז מה היה לנו היום ?
מקל המושמץ פה שיחק גרוע וכמעט הרס למכבי את המשחק.
רוצ'סטי לידו כרגיל היה גרוע ועשה רק נזק.
יוגב שלא יכול לשחק ליד מקל , ניגר כרגיל .
אמבקווה לא מסוגל לשמור על קונוס...
לא נורא , שנה הבאה עם די ברתולומאו יהיה יותר טוב....
אההה אופס , ניצחנו !!!
אתה מערבב פה חלב עם בשר. לגבי מקל, להזכירך אני מהיחידים שמסנגר עליו לאורך כל הדרך. לדעתי הוא הישראלי הכי טוב שקיים בשוק למעט כספי. להזכיר לך במקום מי הצעתי את דיברתולומאו? במקום לנדסברג. למה אתה לא מזכיר אותו? אתה לא אמור לסנגר על האפס הזה? רוצ'סטי עדיין לא ראוי להישאר בעונה הבאה. ולגבי יוגי, שיראה יכולת התקפית יציבה, מה שהוא לא מראה שנים, ושיפסיק כל שני וחמישי לפתח קרוהן או בעיות בקרסול, תרים אליי צלצול. שום דבר לא השתנה. כולה ניצחון אחד בחצי גמר גביע, זה לא מכפר על עונה מזוויעה, מה גם שאת הגביע עוד לא לקחנו, וזה לא מכפר על מצבת ישראלים רעה. הזכרת את אמבקווה? אני לא חושב שמישהו פה בפורום היה יותר מדי אנטי כלפיו. יש לו חסרונות, כמו למשל טעויות משחק שאינן מחויבות במציאות, אבל יש לו גם כמה יתרונות. מה שטוענים פה, ובצדק, שאם הוא נשאר במכבי זה צריך להיות כסנטר משלים
אדם כתב:אני הייתי אנטי אליו לגבי אמבאקווה עוד מהנחיתה,ואני עדין לא חושב ששחקן כזה צריך לדרוך פה ,זו בושה ,ב10 אחוז כסף יש בליגה שלנו שחקנים הרבה יותר טובים שימלאו מקום כסנטר 3 .
מזה השטויות האלה,הבן אדם חסר מושג ועקום ,ואני מתאמץ לא להגיד דברים יותר גרועים,ולהבדיל ממכם אני לא מיחס שום דבר לסמים אלא רק לזה שהוא חמאר.
אדם כתב:אני הייתי אנטי אליו לגבי אמבאקווה עוד מהנחיתה,ואני עדין לא חושב ששחקן כזה צריך לדרוך פה ,זו בושה ,ב10 אחוז כסף יש בליגה שלנו שחקנים הרבה יותר טובים שימלאו מקום כסנטר 3 .
מזה השטויות האלה,הבן אדם חסר מושג ועקום ,ואני מתאמץ לא להגיד דברים יותר גרועים,ולהבדיל ממכם אני לא מיחס שום דבר לסמים אלא רק לזה שהוא חמאר.
שמואל1 כתב:22 נק' ומשחק יוצא מן הכלל לגל מקל. ומעל הכל- נתן לב, אנרגיות ולא השאיר כלום על הפרקט. מגיע לו קרדיט.
er79 כתב:איפה כתוב שהוא עלה 950k? לעונה? אני בספק.מכבי לא הייתה מעזה לשלם עליו מחיר כזה, אחרת כבר היו משאירים את טיוס. להערכתי במקסימום חצי מליון
er79 כתב:תרשה לי להטיל ספק בפרסומים של כלי התקשורת לעניין שכרו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־8 אורחים