המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:דיבורים בוואלה על לנגפורד.
יכול להיות שילוב התקפי מעניין שלו עם רוצ'סטי (במידה וישאר)
אחד עם יכולת חדירה נהדרת (לנגפורד) ואחד עם יכולת סקורינג מבחוץ (רוצסטי).
הבעיה הגדולה היא בהגנה, לנגפורד אם אני זוכר נכון שומר בינוני.
מצד שני, שהוא ישחק עם מקל/יוגב אולי תהיה בעיה מבחינת קליעה מבחוץ.
אבל ההגנה תהיה יותר חזקה.
my man כתב:מקובי כתב:דיבורים בוואלה על לנגפורד.
לא יכול להיות שאתה חושב שמשאירים את רוצ'סטי אם לנגפורד יגיע(וזה אם גדול)..
מקובי כתב:דיבורים בוואלה על לנגפורד.
jol9 כתב:אני אישית חושב שעניין האקסים קצת מוצה.
בכל אופן, לנגפורד בהחלט ראוי להיות שחקן של מכבי, אבל אני חושב שאם כן, אז יותר כסקורר שעולה
מהספסל (סטייל קרופורד כזה).
זה כמובן לא יכול להיות עם טיילור ביחד.
בכל מקרה, אלה שמועות, חסרות שום בסיס, ואין מה להתייחס לזה יותר מדי.
MTA2311 כתב:זה יפה לראות שבמקביל לגישושים אצל יונאס מדברים גם עם לנגפורד. כי קזלאוסקס זה באמת מאמן שיתן לכם לבנות לו את הקבוצה.
שמואל1 כתב:קזלאוסקאס מאמן, שאראס עוזר
חלום
MTA2311 כתב:זה יפה לראות שבמקביל לגישושים אצל יונאס מדברים גם עם לנגפורד. כי קזלאוסקס זה באמת מאמן שיתן לכם לבנות לו את הקבוצה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה יפה לראות שבמקביל לגישושים אצל יונאס מדברים גם עם לנגפורד. כי קזלאוסקס זה באמת מאמן שיתן לכם לבנות לו את הקבוצה.
אור, תנוח דעתך... הם לא מגששים אצל יונאס, ובטח ובטח שלא מדברים עם לאנגפורד.
לאבי ולדני יש הרבה עיסוקים אחרים על הראש, מאשר לנסות להחזיר את המועדון הזה למקום
אליו הוא ראוי.
חנו'ש כתב:רציני כבר מוצה הקטע של החזרת אקסים שהיו טובים כאן לזמן קצר והתעופפו לפני שהרגשנו שמיצינו אותם (ואם כבר אז רק האח טייריס)
לא בא לי על לאנגפורד, בא לי על דם חדש, בא לי על שחקנים רעבים שיתאבדו על הפרקט.
בעצם נתחיל בזה שיש להם שתי ברכיים, גב וקרסוליים תקינים ובלי קרוהן ושטויות אחרות.....
er79 כתב:טוב, החתמתו הצפויה של הנדריקס קצת טורפת את הקלפים. היא סבירה לעונה זו, לא בטוח שהיא נכונה לעונה הבאה. אם אמבקווה נשאר, זה מותיר שוב קו קדמי אולי אתלטי אבל נמוך. השאלה אם יבוא סנטר שלישי סטייל המילטון או אומיץ' היא שאלה חשובה. לא בטוח שמכבי יסכימו לשלושה סנטרים זרים, מה גם שזה דוחק את שגב לפינה. מצד שני הסתפקות באמבקווה והנדריקס היא בעייתית. על כן אם זה היה תלוי בי או שאני מעיף ומפצה את אמבקווה או שכן מביא סנטר שלישי זר וטוב. בעמדה 4 עדיין הייתי רוצה לראות את קוזמינסקס או מילר אבל אין ספק שהם יהיו יקרים בעונה הבאה. אפשרות אחרת היא ללכת על הרונגדי או פטרסון, שיהיו זולים יותר מהשניים הראשונים אבל גם יכולים להפתיע כסטרצ'ים. לגבי הקו האחורי, דווקא ליד מקל אני מעדיף את גאודלוק על לנגפורד, אם שניהם אכן חזק ברשימות. אבל אני כן הייתי רוצה שמכבי תילחם עד טיפת הזיעה האחרונה על דילייני. קו אחורי של דילייני, מקל וגאודלוק הוא פנטסטי. במצב כזה כבר לא כל כך משמעותי מי יהיה הגארד הרביעי, אוחיון, יבזורי, או אפילו דוסון או דיברתולומאו. מה שנותר לעשות זה לשבור את הראש על עמדה 3. עדיף שסמית יעשה לנו טובה ויפרוש, אני גם לא שלם עם הישארות של פניני. בשורה התחתונה זה צריך להיות זר הגנתי ועוד ישראלי. לגבי סילבן, למרות שאני נגד השארתו, מניח שהוא יישאר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־13 אורחים