06 מאי 2011, 22:24
קובי כתב:משחק ענק נוסף של מכבי, ושוב אנחנו מופתעים מחדש.
כרגיל, מכבי לוחצת, שומרת הגנה חכמה, חוטפת, נושכת ושורטת, והתוצאה הסופית על הלוח מראה שמכבי פירקה עוד יריבה לחתיכות.
למרות עונה לא יציבה, וירידה ביכולת בשלבים המכריעים שלה, צ'אק אידסון נתן משחק של עונה וקנה לעצמו חוזה לעונה הבאה, גם אם לא במכבי. מבחינת הנקודות שיחק לו המזל עם 2 שלשות, שאחת הייתה בסיום שעון בזריקה לא טבעית, ועוד שלשה עם הריבוע. דווקא כשפארגו ירד עם 3 עבירות לספסל, אידסון לקח את המושכות ובקבץ' קבוצתי + מסירה צהובה של ידידינו ואב לילדיו הישראלים העתידיים, ד'אור פישר, בתוספת עבירה כחטא על פשע, מכבי והקהל הצהוב הנהדר והגועש נכנסו למומנטום שלא יכלו לצאת ממנו.
ריאל חטפה ורטיגו ורק יכלה לצפות מתוך המגרש על איך מכבי מפרקת יריבות, בדיוק כמו בוידאו בו צפו כהכנה לפני המשחק.
פארגו הראה לנו שוב שחוץ מוירטואוזיות, הוא פאסר מעולה ומארגן משחק מצויין. התבטא ב-7 אסיסטים נהדרים במגרש.
לסופו היה קשה-קשה, אבל הוא הצליח לגבור בסופו של דבר על טומיץ' והדאבל אפ המגובה של רייס, שהיה מצויין, אגב.
פניני, זה באמת להוריד את הכובע. שחקן שבא לתת עבודה. ביצים גדולות, ידיים יציבות ולא רועדות. כיף גדול. כשהוא ובלו קולעים שלשות, מכבי מאוד קשה לעצירה. קל וחומר אם גם אידסון ופארגו מוסיפים עוד 5 כפול 3 משלהם.
מרגש ומדהים !
07 מאי 2011, 00:13
קובי כתב:קובי כתב:משחק ענק נוסף של מכבי, ושוב אנחנו מופתעים מחדש.
כרגיל, מכבי לוחצת, שומרת הגנה חכמה, חוטפת, נושכת ושורטת, והתוצאה הסופית על הלוח מראה שמכבי פירקה עוד יריבה לחתיכות.
למרות עונה לא יציבה, וירידה ביכולת בשלבים המכריעים שלה, צ'אק אידסון נתן משחק של עונה וקנה לעצמו חוזה לעונה הבאה, גם אם לא במכבי. מבחינת הנקודות שיחק לו המזל עם 2 שלשות, שאחת הייתה בסיום שעון בזריקה לא טבעית, ועוד שלשה עם הריבוע. דווקא כשפארגו ירד עם 3 עבירות לספסל, אידסון לקח את המושכות ובקבץ' קבוצתי + מסירה צהובה של ידידינו ואב לילדיו הישראלים העתידיים, ד'אור פישר, בתוספת עבירה כחטא על פשע, מכבי והקהל הצהוב הנהדר והגועש נכנסו למומנטום שלא יכלו לצאת ממנו.
ריאל חטפה ורטיגו ורק יכלה לצפות מתוך המגרש על איך מכבי מפרקת יריבות, בדיוק כמו בוידאו בו צפו כהכנה לפני המשחק.
פארגו הראה לנו שוב שחוץ מוירטואוזיות, הוא פאסר מעולה ומארגן משחק מצויין. התבטא ב-7 אסיסטים נהדרים במגרש.
לסופו היה קשה-קשה, אבל הוא הצליח לגבור בסופו של דבר על טומיץ' והדאבל אפ המגובה של רייס, שהיה מצויין, אגב.
פניני, זה באמת להוריד את הכובע. שחקן שבא לתת עבודה. ביצים גדולות, ידיים יציבות ולא רועדות. כיף גדול. כשהוא ובלו קולעים שלשות, מכבי מאוד קשה לעצירה. קל וחומר אם גם אידסון ופארגו מוסיפים עוד 5 כפול 3 משלהם.
מרגש ומדהים !
נ.ב - מילה על השידור בספורט HD - מאיזושהי סיבה החליטו להסיע לספרד את כספי על תקן הפרשן, וזה היה דיי מגוכח לשמוע אותו משבח ומהלל שוב ושוב את טל בורשטיין ובאמת שעל לא "עוול" בכפו, במקום להתעסק בעיקר. לא מקצועי.
07 מאי 2011, 00:24
07 מאי 2011, 02:28
07 מאי 2011, 04:17
גיא כתב:מה שמעסיק אותי עכשיו הוא באיזה מצב המנטאלי יגיעו הקבוצות. בדרך כלל רצוי לא לדפוק משחק ענק בחצי - כי אז תמיד יש נפילה בגמר.
מבחינה זו מצבה של פאו (אולי) טוב יותר כי היא השיגה ניצחון אפור בלי הרבה חגיגות. אצלם זה באמת נראה כמו מחצית ראשונה. המחצית השניה תהיה מול מכבי.
מכבי חגגה אחרי החצי מול טאו ב-2006 וסיינה ב-2008. אני זוכר גם את ברסה פעם מביסה את מכבי בחצי גמר בקונצרט כדורסל, ואחרי יומיים - בקושי קולעת בגמר.
לדעתי, מכבי הפעם במצב טוב יותר. אני מקווה ומאמין שדיויד מכיר את כל התרחישים המנטאליים האפשריים.
07 מאי 2011, 04:46
07 מאי 2011, 05:13
טיקי חוזר כתב:וואלה חברים אני שיכור אז יהו יותר בעיות כתיב מבדרך כלל , אני ואשתי גמרנו איזה שני בקבוקים של ריאוחה על איזה 6 טאפס מסכנים אבל מדובר על קבוצה ועל מאמן . לא היתי מזלזל בריאל , אבל מכבי השנה קבוצה שהצליחה לעבור טופ 16 בלי קלעי , עם סנטר שמן ובלי רכז מחליף .. נתן להם עוד שאנס , לא ? למרות הבניה ה"עקומה " ו"לא מאוזנת ".....
07 מאי 2011, 06:34
07 מאי 2011, 07:15
07 מאי 2011, 07:28
07 מאי 2011, 08:16
גל גל כתב:אני מפחד שמכבי לא תצליח להסתדר אם ההגנה של פנא שיש לה את שני שחקני ההגנה הטובים באירופה ביחד אם עוד כמה דיאמנטידיס וסאטו .
עוד משהו לדעתכם בהגנה גבוהי מכבי יצליחו להסתדר אם מייק באטיסט? הבנאדם כל הזמן זז תופס מקום מצויין ויש לו חוש טיימינג נהדר
07 מאי 2011, 08:33
07 מאי 2011, 09:23
טיקי חוזר כתב:בצד השני גם מכבי יכולה להפתיע לך תדע ... באוקטובר לא תכננתי להיות בפיינל פור . אמרתי שאם נצליח לשחזר טופ 8 יהיה בסדר העונה, אבל דפקו לי כל התוכניות אני שוב בספרד בהפרש של חודש![]()
.
אני הבנתי שבלאט נעזר בשירותים של דן שמיר וככל הנראה לפי אבא שלי שנשאר בארץ וראה ערוץ 5 בלילה למכבי יש תרגלים מוכנים נגד הגנה של ריאל שזה בוקס אנד וואן .
אני כבר לא יודע למה לצפות ממכבי העונה. בושות לא היו.
אוברדוביץ' מאמן מצויין אבל בלאט מבין כדורסל ומכבי קבוצה די מאומנת העונה , גם ביחס לשנה שעברה את אמת.
07 מאי 2011, 10:29
07 מאי 2011, 10:38
קובי כתב:זה נכון שקשה להיות בשיא תוך יומיים, אך מכבי כבר עשתה את זה בענק במאני טיים בשלב ההצלבה. אומנם לא פיינל פור וביד אליהו, אבל מכבי פירקה את טאו תוך 48 שעות ב-21 ו-22 הפרש בהתאמה.
07 מאי 2011, 10:45
07 מאי 2011, 10:59
טיקי חוזר כתב:שמתי לב עכשיו שפנא הפסידה לחא פעמיים בשלבם חשובים. וםליע ל3 כמו אתמול והרב ריכוז לא היתי מרים את הידיים . צריך להחם וא מה יהיה ....
07 מאי 2011, 11:24
07 מאי 2011, 13:17
ran כתב:הקבוצה הזאת מדהימה ומגיע לה בשביל כל השנה.
אידסון היה מעולה בחצע ולקח הרבה עליו, ככה הוא צריך לשחק ולהוביל את ההתקפה.
אגב, לאן פישר נעלם?
מישהו קרא ראיון איתו אחרי המשחק?
07 מאי 2011, 16:45