האח הגדול

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: האח הגדול

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2016, 22:22

LIAV10 כתב:האור השרמוטה הזאת לקחה על עצמה מטרה להפריד את כולם משי?

היא לא מנסה כל כך קשה, הם פשוט הולכים אחריה
כל פעם שהיא או ברק נותנים איזה נאום הם מוחאים להם כפיים
וזה לא איזה ביטוי, הם אשכרה מוחאים כפיים

מה שמדאיג אותי, זה שבגמר יעשו לנו טל גלבוע 2.0
אם ההפקה תרצה שהיא תזכה בשביל להראות ''מהפך'' או איך ה''טוב'' ניצח את ה''רע'' הם יעשו את זה, למרות שזה לחלוטין לא מציאותי כי כל כך הרבה לפני כולם
אבל כבר ראינו שזה לא קובע כלום ובדיוק בגלל זה הם יעשו את זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2016, 22:23

בימים האחרונים אני משלים עם הזכייה של אור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2016, 22:24

MTA2311 כתב:בימים האחרונים אני משלים עם הזכייה של אור.

אני חושבת שבשלב הזה לא ממש אכפת להם כי הם יודעים שאנשים יכעסו ואז יחזרו לראות (כמו שאני אמרתי לפני שנה אחרי שטל זכתה שאני לא אראה יותר)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 פברואר 2016, 22:49

מה פספסתי? מה אסתי לי עשתה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי התנין » 17 פברואר 2016, 22:51

שי חי הזה פשוט אדם מרושע.
בחיי שאם הוא ימות יעלה לי חיוך על הפנים.
התנין

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 פברואר 2016, 22:51

אסתי נראית לי שחקנית בינתיים.
אגב גם שי משתמש בטקטיקה של הזבל שהופך לנחמד סטייל אלדד, אבל אותו (ואת קודמו המזוקן, בעיקר את קודמו) אני אוהב לפחות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2016, 22:55

הפעם לפחות, הרגשתי ששי הגזים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 17 פברואר 2016, 22:57

הדבר שהכי מפריע לי בשי חי הוא שבנוסף להיותו מופרע נפשית, הוא גם בנאדם טיפש מטופש. אין דבר שעושה לי טוב יותר מאדם כזה שנופל על הפה שלי. יש כ"כ הרבה דרכים להשפיל אותו עד עפר.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2016, 23:02

Holiday_Armadillo כתב:הפעם לפחות, הרגשתי ששי הגזים

על מה מדובר?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 פברואר 2016, 23:28

תמותי כלבה תמותי.

את מי אתם יותר שונאים? אור מהאח הגדול או דנה מהשרדות?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2016, 23:44

טוב, ההפקה רוצה שאור תנצח, זה ברור.
שי חי איכזב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 18 פברואר 2016, 00:05

אור יצאה תותחית. אמרה מילים כ"כ נכונות על עלוב הנפש הזה, שמעביר חוג בקראטה וחי בסרט שהוא מהלוחמים הטובים בעולם :fuck, ועוד מעז לקטלג אחרים כבינוניים. אגב, לא יודע אם הצלחתם להבחין בכך, אבל בשניה שהיא קראה לו "אדם בינוני" המימיקות של פניו לא יכלו להסתיר את העובדה שהוא רצה באותו רגע לרצוח אותה. היא ממש הצליחה להעליב אותו. להבדיל מהייצור העלוב הזה, היא באמת בחורה חכמה. הדרך שבה הוא הגיב לה הזכירה לי ילד בכיתה ח' שלא יודע כיצד להגיב לחכמים ממנו וישר נופל בפח ובוחר בקיצורי הדרך שמוחו המוגבל מוביל אותו אליהם, וצועק שוב ושוב "מכשפה!".

ושוב, טיפשותו ובינוניותו עומדים בצל של צביעותו, שעליה דיברתי כבר.

אגב, שמחתי על זה שהוא יצא (שלא לומר השפיל) על אסתי לי בסוף. וזאת רק בגלל הפחדנות שלה להעמיד אותו להדחה, לאחר שדיבר בצורה מבחילה אליה בנוכחות עומרי (אחד מחסרי האופי הגדולים שראיתי) וקסניה, והעדפתה לבחור בקיצור הדרך הנוח ביותר ולהעמיד דיירים חדשים ולא מעניינים.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2016, 00:09

אין שום הבדל בין שי חי לאור מהבחינה הזאת.
הוא צועק מכשפה, והיא צועקת שוביניסט.
הבחורה החכמה הזאת ד"א מוכרת קובות בדיזינגוף סנטר. אם כבר אתה משליך על יכולות שכליות לפי מקצוע, תהיה עקבי.

שניהם אנשים עם אינטליגנציה גבוהה, שעברו טראומות בחיים שמשפיעות על ההתנהגות שלהם היום.
כן, שי חי מאכזב בתקופה האחרונה, אבל אור היא יצור שקרן ובלתי נסבל. דווקא אתה האחרון שהייתי מאמין שיפול בפח שלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 18 פברואר 2016, 00:10

מה קרה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2016, 00:15

מה שלא הראו בשידור, זה שאסתי לי כן העמידה את שי (ונראה לי שגם את עומרי) לפני שהאח אמר לה שמה שהיא אמרה (שהיא לא התחברה אליהם) זה לא נימוק שמקובל עליו והיא צריכה לשנות את הבחירה, בגלל זה היא בחרה במי שהיא בחרה

לא מבינה מה הוא רוצה ממנה, אחרי זה כולם נתנו את אותו נימוק והיה בסדר מבחינת האח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 18 פברואר 2016, 00:20

MTA2311 כתב:אין שום הבדל בין שי חי לאור מהבחינה הזאת.
הבחורה החכמה הזאת ד"א מוכרת קובות בדיזינגוף סנטר. אם כבר אתה משליך על יכולות שכליות לפי מקצוע, תהיה עקבי.

שניהם אנשים עם אינטליגנציה גבוהה, שעברו טראומות בחיים שמשפיעות על ההתנהגות שלהם היום.
כן, שי חי מאכזב בתקופה האחרונה, אבל אור היא יצור שקרן ובלתי נסבל. דווקא אתה האחרון שהייתי מאמין שיפול בפח שלה.

ההבדל הוא ביכולת ההבעה ובעושר הטיעונים. פרט לכך שהיא מציגה אותו כשובניסט, היא מרעיפה עליו עוד הרבה דברים, והיא גם יודעת איך בדיוק להשחיל את זה בצורה כואבת. תסתכל שוב על הקטע שבו היא אמרה לו שהוא "בינוני", ותראה שבדיוק בשנייה הזאת הוא מקמץ ומלקק את השפתיים. ולמען הסר ספק, עברתי קורס שעוסק בין היתר גם בנושא של מימיקות והבעות, ובגלל זה ישר שמתי לב לזה.

שנית, פספסת לחלוטין את הנקודה. אני לא משליך על השכלתו לפי עבודתו אלא לפי צורת "ההגשה" שלו. בעיניי, אין אדם טיפש ופאתט יותר מאדם בעל מודעות של נמלה שצוחק על אחרים ומקטלג אותם כבינוניים, על אף שגם קורות החיים שלו הם לא משהו שיפיל אותך מהרגליים.

ואני לא נפלתי בשום פח שלה. אני אישית "נמשך" מאוד לאנשים חכמים. אני רואה אותה ואת צורת ההתבטאות שלה ו-וואלה, מדובר בבחורה מאוד חכמה. עם דעות אמיתיות. מאידך, שי חי הוא זיוף מהלך. כמו כן, הוא לא אדם חכם ובתוספת העובדה שמאז שתניה נמצאת בבית, אז ההתנהלות שלו מול אלה שרק לפני יומיים אמרו עליו "הוא הבנאדם היחיד בחיי שאני שונא" ושהוא ראה (ורואה) בהם כקופים מזכירה פרק מלוקק במיוחד של צער גידול בנות, בכלל עושה לי תחושות קשות של גועל.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 18 פברואר 2016, 00:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 פברואר 2016, 00:20

למישהו יש ספק שהמכשפה הולכת לזכות? :throwup2
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2016, 00:30

התנין כתב:
MTA2311 כתב:אין שום הבדל בין שי חי לאור מהבחינה הזאת.

ההבדל הוא ביכולת ההבעה ובעושר הטיעונים. פרט לכך שהיא מציגה אותו כשובניסט, היא מרעיפה עליו עוד הרבה דברים, והיא גם יודעת איך בדיוק להשחיל את זה בצורה כואבת. תסתכל שוב על הקטע שבו היא אמרה לו שהוא "בינוני", ותראה שבדיוק בשנייה הזאת הוא מקמץ ומלקק את השפתיים. ולמען הסר ספק, עברתי קורס שעוסק בין היתר גם בנושא של מימיקות והבעות, ובגלל זה ישר שמתי לב לזה.

שנית, פספסת לחלוטין את הנקודה. אני לא משליך על השכלתו לפי עבודתו אלא לפי צורת "ההגשה" שלו. בעיניי, אין אדם טיפש ופאתט יותר מאדם בעל מודעות של נמלה שצוחק על אחרים ומקטלג אותם כבינוניים, על אף שגם קורות החיים שלו הם לא משהו שיפיל אותך מהרגליים.

אז מה תגיד על מוכרת הקובות שקיטלגה אותו כבינוני? זה אותו דבר.
היא רטוריקנית מצויינת, על זה אין ויכוח. גם הוא לאורך העונה הראה שהוא לא פראייר בכלל בתחום הזה. בפרקים האחרונים, יחד עם הרגרסיה בשאר התחומים, הוא איבד גם מזה.
קשה להתעלם גם מהשקרים הבוטים שלה לאורך כל הדרך. כל המדינה ראתה בדיוק מה היא אמרה לתניה, וזה לא מונע ממנה להמשיך לשקר בצורה עקבית.

מודה, ירד לי משי חי בתקופה האחרונה, אבל אם האלטרנטיבה היא אור, אז אני מקווה שינצח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2016, 00:36

מה גם, שאין דבר בעולם הזה שמחליא אותי יותר מאנשים שמסתובבים בעולם ובוכים על אפלייה עדתית\מגדרית. זאת כל המהות של אור. זה כל מה שהיא עושה בבית הזה מהיום הראשון שהיא הגיעה. שי חי קורא לה מכשפה, אז הוא שובינסט. הוא מרים עליה את הקול, אז הוא אשכנזי אליטיסט.

חלאס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 18 פברואר 2016, 00:39

שוב, אתה חייב לעשות את ההבחנה בין אדם שהוא באמת מרגיש כנעלה על אחרים (על אף שאין לו שום סיבה לחשוב כך פרט למחלת נפש) לבין אדם שמשיב אש. גם דודו, שגר בבית הוריו, צעק על שי חי, לאחר שהאחרון העליבו (שוב), שהוא מסכן שחי לבד בשכירות. אז מה זה אומר? כלום. במקרה של שי חי זה פשוט דורש היה להחזירו ארצה אל הקרקע, כי אנשים מסוגו (קרי טיפשים מרושעים וחסרי מודעות צמית) חייבים להבין שהם אפסים ותו לא, וזו חובתו של כל אדם שמסוגל לכך לגרום לאנשים מהסוג הזה, להבין זאת.

אני מלכתחילה חשבתי שהוא אידיוט ולא שמעתי ממנו מונולוג ו/או דיאלוג אחד חכם שהוא פרי מוחו. בהתחלה לא שנאתי אותו כי הוא נתפס בעיניי כמסכן, אבל כשהוא מתחיל לעלות על הגל (והתודות מסורות לעבדיו הנאמנים עומרי ודודו) הוא פשוט בלתי נסבל. אך מעל הכל, אני לא מסוגל לסבול את הצביעות שלו. הרי ברור לכל בר דעת שהוא רואה בדודו קופיף מעיק במקרה הטוב, בעוד שבבית הם אוטוטו מחליפים טבעות עם הכיתוב BFF.
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד