MTA2311 כתב:אין שום הבדל בין שי חי לאור מהבחינה הזאת.
הוא צועק מכשפה, והיא צועקת שוביניסט.
הבחורה החכמה הזאת ד"א מוכרת קובות בדיזינגוף סנטר. אם כבר אתה משליך על יכולות שכליות לפי מקצוע, תהיה עקבי.
שניהם אנשים עם אינטליגנציה גבוהה, שעברו טראומות בחיים שמשפיעות על ההתנהגות שלהם היום.
כן, שי חי מאכזב בתקופה האחרונה, אבל אור היא יצור שקרן ובלתי נסבל. דווקא אתה האחרון שהייתי מאמין שיפול בפח שלה.
ההבדל הוא ביכולת ההבעה ובעושר הטיעונים. פרט לכך שהיא מציגה אותו כשובניסט, היא מרעיפה עליו עוד הרבה דברים, והיא גם יודעת איך בדיוק להשחיל את זה בצורה כואבת. תסתכל שוב על הקטע שבו היא אמרה לו שהוא "בינוני", ותראה שבדיוק בשנייה הזאת הוא מקמץ ומלקק את השפתיים. ולמען הסר ספק, עברתי קורס שעוסק בין היתר גם בנושא של מימיקות והבעות, ובגלל זה ישר שמתי לב לזה.
שנית, פספסת לחלוטין את הנקודה. אני לא משליך על השכלתו לפי עבודתו אלא לפי צורת "ההגשה" שלו. בעיניי, אין אדם טיפש ופאתט יותר מאדם בעל מודעות של נמלה שצוחק על אחרים ומקטלג אותם כבינוניים, על אף שגם קורות החיים שלו הם לא משהו שיפיל אותך מהרגליים.
ואני לא נפלתי בשום פח שלה. אני אישית "נמשך" מאוד לאנשים חכמים. אני רואה אותה ואת צורת ההתבטאות שלה ו-וואלה, מדובר בבחורה מאוד חכמה. עם דעות אמיתיות. מאידך, שי חי הוא זיוף מהלך. כמו כן, הוא לא אדם חכם ובתוספת העובדה שמאז שתניה נמצאת בבית, אז ההתנהלות שלו מול אלה שרק לפני יומיים אמרו עליו "הוא הבנאדם היחיד בחיי שאני שונא" ושהוא ראה (ורואה) בהם כקופים מזכירה פרק מלוקק במיוחד של צער גידול בנות, בכלל עושה לי תחושות קשות של גועל.