המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:ובבקשה בלי תגובות "לא אכפת לי שירושלים תיקח אליפות שוב" -די, אף אחד לא קונה את זה שלא אכפת לכם להפסיד אליפות לירושלים.
Mitelka כתב:זה כבר חשבנו בשנה שעברה. אני טענתי (לצערי לא בפורום הזה) שהחלו הפציעות ואילת התחילה לחזור ולהשוות שההדחה שאולי תגיע יכולה להיות הסטירה שמכבי צריכה לקבל. ואכן, החתמנו שחקנים והוצאנו כמו שלא הוצאנו בעבר, נו?
אחרי ההדחה ההזויה מאירופה אי אפשר יהיה למכור "עונה אחת רעה". דווקא בעונה שעברה הגענו להצלבה וחלק גדול מהסיום שלה היה בגלל פציעות וחוסר התאמה לחוק הרוסי - דווקא עונה כזאת הרבה יותר קל לתייג כ"עונה אחת רעה" ולא ביג דיל, ובתכלס עשו שינוי מטורף בקיץ מבחינה חשיבה כלכלית והוצאה על שחקנים. נכון, הוציאו על השחקנים הלא נכונים וטעו בענק, אבל היה שינוי מאוד גדול.
אין דרך חזרה אחרי מסיבת העיתונאים של פדרמן.
כן, לא מזיז לכם אורי אלון על שער ידיעות אחרונות עם סיגר בפה ו-2 צלחות לידו בכותרת "איך שברנו את מכבי", האוזמן ב13 אלף כתבות של "מכבי לא תחזור להיות מכבי" ו55 אלף ציוצי "ירושלים הקבוצה הבכירה במדינה".
כן, לא מזיז לכם בכלל. אני מקווה שאתם מאמינים לעצמכם.
החציל האצטקי כתב:איליי הולמן לא 2.08. ולא 4-5.
הבן אדם 2.01 בלי נעליים, 2.06 זה אם הוא לבש נעליי פלטפורמה.
גרסה משודרגת של שגב/אמבקווה, זה מה שאנחנו צריכים?
בקבוצה ישנם חילוקי דעות לגבי בחירת המאמן לעונה הבאה. שמעון מזרחי סבור כי ז'אן טבק ראוי להמשיך, כשבשיחות מאחורי הקלעים, מזרחי מציין כי לא טבק בנה את הקבוצה ולכן מגיעה לו הזדמנות להמשיך.
Mitelka כתב:זה כבר חשבנו בשנה שעברה. אני טענתי (לצערי לא בפורום הזה) שהחלו הפציעות ואילת התחילה לחזור ולהשוות שההדחה שאולי תגיע יכולה להיות הסטירה שמכבי צריכה לקבל. ואכן, החתמנו שחקנים והוצאנו כמו שלא הוצאנו בעבר, נו?
אחרי ההדחה ההזויה מאירופה אי אפשר יהיה למכור "עונה אחת רעה". דווקא בעונה שעברה הגענו להצלבה וחלק גדול מהסיום שלה היה בגלל פציעות וחוסר התאמה לחוק הרוסי - דווקא עונה כזאת הרבה יותר קל לתייג כ"עונה אחת רעה" ולא ביג דיל, ובתכלס עשו שינוי מטורף בקיץ מבחינה חשיבה כלכלית והוצאה על שחקנים. נכון, הוציאו על השחקנים הלא נכונים וטעו בענק, אבל היה שינוי מאוד גדול.
אין דרך חזרה אחרי מסיבת העיתונאים של פדרמן.
כן, לא מזיז לכם אורי אלון על שער ידיעות אחרונות עם סיגר בפה ו-2 צלחות לידו בכותרת "איך שברנו את מכבי", האוזמן ב13 אלף כתבות של "מכבי לא תחזור להיות מכבי" ו55 אלף ציוצי "ירושלים הקבוצה הבכירה במדינה".
כן, לא מזיז לכם בכלל. אני מקווה שאתם מאמינים לעצמכם.
מקובי כתב:מישהו יודע עד מתי ניתן להחתים שחקנים בליגה?
MTA2311 כתב:1. מכל מה שיש בליגה הסינית, זה מה שמצאו? חבורת אפסים.
2. שמעון בלתי נסבל. אם טבק נשאר פה אפשר לסגור גם את העונה הבאה כבר בקיץ.
יוסי22 כתב:שמעון מזרחי הוא זה שבנה את המועדון הזה מאפס בתצורתו המודרנית ואת מה שהוא שכח אתם לא תלמדו אף פעם ...
עכשיו אפשר להמשיך עם הבולשיט הרגיל .
יוסי22 כתב:שמעון מזרחי הוא זה שבנה את המועדון הזה מאפס בתצורתו המודרנית ואת מה שהוא שכח אתם לא תלמדו אף פעם ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים