ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שובו של ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2016, 12:15

ankram כתב:אז מה היה לנו עד כה?

אחיון - קרוהן , קרסול גמור , צריך ניתוח
פניני - מיניסקוס , חזר מניתוח אשתקד
סמית - ברכיים , חזר מ 2 ניתוחים , אחד מהם אשתקד ,לפני ניתוח
פאבריני - ברך , חזר מניתוח לא שיחק שנה וחצי
סימונס -ברך , חזר מניתוח לא שיחק שנה וחצי, לא עבר בדיקות רפואיות ב 3 קבוצות
אמבקווה - צולבת , ניתוח לפני 4 שנים , לפני ניתוח
אופייבו - קרע בשריר , עבר ניתוח לפני שנה
דגן יבזורי - פציעה כלשהיא , עבר ניתוח
לאנסברג , חזר מניתוח אשתקד
רנדל - קרוהן, נחתח בגילוח,החליק באמבטיה,שריר אחורי,שריר קדמי ,אוסובוקו , נפסל בקובאן בבדיקות רפואיות.

10 שחקנים מתוך סגל של כ 16 , שאני לא סופר את הילדים , ובנדר שפצוע - 62%!! של שחקנים , שהם או אחרי ניתוח , או לפני ניתוח , או פצועים כעת , או פצועים כל הזמן.

שאפו להנהלה שבחרה את מושב הנכים הזה , לצוות הרפואי שאישר להחתים אותם , ולמאמן הכושר שמצליח לשמור עליהם מתפקדים , אין ספק שמדובר בהתנהלות מקצועית גרידא , ששייכת לצמרת הגבוהה של מועדונים מפוארים כמו בלינסון פ"ת , ואיכילוב תל אביב.

הבעיה הגדולה שלפחות 5 מתוך הרשימה הזאת צפויים להמשיך כמעט בוודאות - פניני, לנדסברג (שהם הפחות גרועים) וסמית', אוחיון ואמבקווה.

זה בערך חצי קבוצה...

אני חושב שההקצאה צריכה להיות לשחקן אחד כזה בקבוצה ולא 5, ובטח ובטח שלא עשרה. האחד הוא דווין סמית' ודי ברור למה.
כל השאר באמת שלא נחוצים כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 פברואר 2016, 12:55

מייקל ביזלי דחה הצעה ממכבי, שירדה מהולמן
אקס מיאמי שקלע 31.9 נק' בממוצע בליגה הסינית בעונה החולפת, מעדיף לנסות לחזור ל-NBA. הסנטר לא יצטרף בשלב זה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 09372.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 פברואר 2016, 13:12

בטח ירדו מהולמן כי רוצים שחקן אחר וייש כזה מבחר ... ברור לכם איך זה יגמר נכון ? לא מצאנו שחקן מתאים !'
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Mitelka » 24 פברואר 2016, 14:09

משהו לגבי "אי אפשר להביא שחקנים באמצע העונה, ראינו שזה אף פעם לא מצליח" - אנחנו ב2016 ודברים משתנים. לפני חמש שנים לא הייתה ליגה סינית כל כך מושכת שהסתיימה בפברואר ויכולת להביא שחקנים משם. יכולת להביא רק שחקני D ליג או כאלה שנפלטו מאירופה. אנחנו ב2016 ויש ליגה שמושכת שחקנים טובים מאוד שמסתיימת בפברואר ואפשר להוציא משם אחלה שחקנים מה שלא היה קיים בשנים הקודמות. אז בואו נצא מהמקובעויות שלנו בחיים (אני לא אומר שצריך להביא עכשיו חמישייה מהליגה הסינית, אני פשוט נגד טיעונים כלליים שלאו דווקא רלוונטים לזמן הנוכחי).
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2016, 14:20

Mitelka כתב:משהו לגבי "אי אפשר להביא שחקנים באמצע העונה, ראינו שזה אף פעם לא מצליח" - אנחנו ב2016 ודברים משתנים. לפני חמש שנים לא הייתה ליגה סינית כל כך מושכת שהסתיימה בפברואר ויכולת להביא שחקנים משם. יכולת להביא רק שחקני D ליג או כאלה שנפלטו מאירופה. אנחנו ב2016 ויש ליגה שמושכת שחקנים טובים מאוד שמסתיימת בפברואר ואפשר להוציא משם אחלה שחקנים מה שלא היה קיים בשנים הקודמות. אז בואו נצא מהמקובעויות שלנו בחיים (אני לא אומר שצריך להביא עכשיו חמישייה מהליגה הסינית, אני פשוט נגד טיעונים כלליים שלאו דווקא רלוונטים לזמן הנוכחי).

2 דברים:
1. זה נכון שיש את הליגה הסינית, אלא שעדיין אני לא בטוח ש2016 שונה בהקשר הזה משנים קודמות. השחקנים שמשחקים בליגה הסינית,
הם שחקנים בעלי אופי מסויים, ואני ממש לא בטוח שהחתמה של שחקן כזה זה מה שמכבי צריכה (אני מדבר באופן כללי ולא בהקשר למצב הנוכחי).

2. אם המצב השתנה, ויש צורך בהחתמה נוספת, אז למה מכבי לא מצליחה להוציא אותה אל הפועל? למה השחקנים שהיא כן מצליחה להביא הם
אונואקו, סימונס ומילסאפ?
האם באמת לא היה בשוק שום דבר טוב יותר מאוננקו? או שאולי יש כאן שילוב קסום של אפסיות סקאוטניג מוחלטת, חוסר יכולת לקבל החלטות
וחוסר רצון להשקיע כסף בשביל לשפר את הקבוצה?

ובהערת אגב, אם ההנהלה היתה רוצה להשקיע ולשפר את הקבוצה, אז כבר בספטמבר או לכל המאוחר באוקטובר,
היא היתה צריכה להביא לכאן שלושה שחקנים - סנטר, 4 ו-2 הגנתי (או קומבו).
אלה דברים שכולם ראו, ובסוף גם אנשי הקבוצה הבינו, והביאו בדיוק את השחקנים האלה, אבל באיחור גדול ובאיכות נמוכה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 24 פברואר 2016, 14:28

באמת שאין לי מושג מה הולך ואיך לא מביאים לפה סנטר סביר. הבעיה היא שבתכלס, על תקן אותו "תרד הברכות על החתמת פארמר" כל שחקן שמציעים כאן זוכה למטח עגבניות על היותו אפס מאופס שמתאים למכבי ומצד שני מתלוננים על זה שלא מביאים אף אחד. אין לי מושג - לא מכיר את הליגה הסינית, לא ראיתי משחק אחד שם ואני מבין שהעסק שם די חובבני בגדול (מבחינת השחקן המקומי).

אול אין אול, האליפות על הריצפה ואנחנו, עם כל הבעיות, רחוקים שחקן וחצי מלזרגג לאורי אלון השחצן את הצורה וכן, זה מה שאני רוצה שיקרה. הבעיה היא - כדי לא להתקע שנה הבאה צריכים שחקן שמוכן לשחק רק עד סוף העונה, וכמובן, מישהו שיתאים.
ולי נראה לי שזה בלתי אפשרי. כל שחקן ממוצע סביר ומעלה ידרוש גם חוזה לשנה הבאה. ומכבי שנכוותה השנה מכל כך הרבה שחקנים לא תיתן פשוט.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2016, 14:34

Mitelka כתב:באמת שאין לי מושג מה הולך ואיך לא מביאים לפה סנטר סביר. הבעיה היא שבתכלס, על תקן אותו "תרד הברכות על החתמת פארמר" כל שחקן שמציעים כאן זוכה למטח עגבניות על היותו אפס מאופס שמתאים למכבי ומצד שני מתלוננים על זה שלא מביאים אף אחד. אין לי מושג - לא מכיר את הליגה הסינית, לא ראיתי משחק אחד שם ואני מבין שהעסק שם די חובבני בגדול (מבחינת השחקן המקומי).

אול אין אול, האליפות על הריצפה ואנחנו, עם כל הבעיות, רחוקים שחקן וחצי מלזרגג לאורי אלון השחצן את הצורה וכן, זה מה שאני רוצה שיקרה. הבעיה היא - כדי לא להתקע שנה הבאה צריכים שחקן שמוכן לשחק רק עד סוף העונה, וכמובן, מישהו שיתאים.
ולי נראה לי שזה בלתי אפשרי. כל שחקן ממוצע סביר ומעלה ידרוש גם חוזה לשנה הבאה. ומכבי שנכוותה השנה מכל כך הרבה שחקנים לא תיתן פשוט.

מה זה משנה מה מדברים כאן? ההחלטות הרי לא מתקבלות כאן.
יש לך צוות מקצועי וצוות סקאוטינג. אני מסרב להאמין שמישהו ראה את אונואקו משחק ואמר - זה השחקן שמתאים לרמה שמכבי צריכה.
בדיוק כמו שהחתימו את פבראני באופן חובבני לחלוטין, כך מתנהלת לה כל העונה הזאת (וגם העונה שעברה).
אם רוצים להביא שחקן, אז שיביאו כבר, ואם לא, אז מספיק לפזר סיפורים בתקשורת על כוונות כאלה ואחרות (רק להזכיר שראדוליצה ובורוסיס
היו פנויים רוב הקיץ).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 24 פברואר 2016, 14:40

לך תדע אם חלק מהדברים לא נעשים במחשבה על עונה הבאה עם מאמן חדש. אני יכול להגיד שאני לא מקורב לאף אחד מהכדורסל ועיקר הקשרים שלי הם מהכדורגל (למרות שאני לא אוהד מכבי רגל :) ) ואני מבין משם שארז סגור. אז, יש סיכוי שמפחדים לתקוע אותו עם עוד שחקן שהוא לאו דווקא רוצה?

אני פשוט תוהה. למרות שאני יודע שמי שקובע זה האדון הקרואטי ומר "אני לא מנכ"ל " פדרמן ואביו.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2016, 15:17

Mitelka כתב:לך תדע אם חלק מהדברים לא נעשים במחשבה על עונה הבאה עם מאמן חדש. אני יכול להגיד שאני לא מקורב לאף אחד מהכדורסל ועיקר הקשרים שלי הם מהכדורגל (למרות שאני לא אוהד מכבי רגל :) ) ואני מבין משם שארז סגור. אז, יש סיכוי שמפחדים לתקוע אותו עם עוד שחקן שהוא לאו דווקא רוצה?

אני פשוט תוהה. למרות שאני יודע שמי שקובע זה האדון הקרואטי ומר "אני לא מנכ"ל " פדרמן ואביו.

בסדר גמור. אז שיפסיקו לקשקש בתקשורת על כמה הם מחפשים ולא מוצאים, ופשוט שייתנו למה שיש כבר לסיים את העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 פברואר 2016, 18:43

כשמחפשים שחקן ב-15 אלף לחודש אז איך מצפים ששחקן להרוויח 1.5 מיליון בחצי שנה יבוא למכבי ? ואני לא מדבר רק על איליי או בזילי...
אם מכבי באמת רוצה להתחזק בשחקן משמעותי לפחות לעונה הזאת אז חייבים לפתוח טיפה את הכיס.
כמו שאמרו פה האליפות מונחת על הריצפה ומכבי חייבת חייבת חייבת לקחת אותה העונה , הרבה יותר מעונה הקודמת למשל. אסור שירושלים יקחו שנתיים ברציפות אליפות !!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 24 פברואר 2016, 18:49

yzafrir כתב:כשמחפשים שחקן ב-15 אלף לחודש אז איך מצפים ששחקן להרוויח 1.5 מיליון בחצי שנה יבוא למכבי ? ואני לא מדבר רק על איליי או בזילי...
אם מכבי באמת רוצה להתחזק בשחקן משמעותי לפחות לעונה הזאת אז חייבים לפתוח טיפה את הכיס.
כמו שאמרו פה האליפות מונחת על הריצפה ומכבי חייבת חייבת חייבת לקחת אותה העונה , הרבה יותר מעונה הקודמת למשל. אסור שירושלים יקחו שנתיים ברציפות אליפות !!!

איזה משמעות יש לאליפות? ממש לא מזיז לי שירושלים או חיפה יקחו את זה.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 פברואר 2016, 19:02

yzafrir כתב:כשמחפשים שחקן ב-15 אלף לחודש אז איך מצפים ששחקן להרוויח 1.5 מיליון בחצי שנה יבוא למכבי ? ואני לא מדבר רק על איליי או בזילי...

אתה מספר את זה לנו ? את המנוי שלך כבר חידשת ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yzafrir » 24 פברואר 2016, 22:24

מקאדו 3 כתב:

אתה מספר את זה לנו ? את המנוי שלך כבר חידשת ?

מה זה קשור המנוי ???
האליפות זה הלחם והחמאה של מכבי , בטח במצב שהמניה של מכבי באירופה בצניחה.
רוי לך אולי לא מפריע אם מכבי תפסיד את האליפות (גם לפדרמן לא ...אתם קרובים?) , לי זה מאוד מאוד מפריע , בטח כשזה שנתיים ברציפות ובטח כשמדובר ביריבה הכי גדולה שלנו בשנים האחרונות שעולה על הדרך הנכונה מבחינה תקציבית וניהולית....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מני » 25 פברואר 2016, 13:08

בואו נעשה סדר מדוע לא הוחתם עדיין שחקן?

טבק רוצה שחקן בעמדה 5
וויציץ רוצה את טבק
אבי אבן רוצה להמשיך לעבוד במכבי לא משנה התפקיד.
רפי בוגטין רוצה לאכול.
דני פדרמן רוצה לא להתערב.
שמעון מזרחי רוצה שקט.
ודוד פדרמן רוצה לעלות מחירים.

אז מה הפלא שלא החתימו עדין שחקן!!!!!
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 מרץ 2016, 12:15

ביזלי לא יגיע. הולך ליוסטון.
אבל גם בנט זה אח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 03 מרץ 2016, 12:31

yzafrir כתב:מה זה קשור המנוי ???
האליפות זה הלחם והחמאה של מכבי , בטח במצב שהמניה של מכבי באירופה בצניחה.
רוי לך אולי לא מפריע אם מכבי תפסיד את האליפות (גם לפדרמן לא ...אתם קרובים?) , לי זה מאוד מאוד מפריע , בטח כשזה שנתיים ברציפות ובטח כשמדובר ביריבה הכי גדולה שלנו בשנים האחרונות שעולה על הדרך הנכונה מבחינה תקציבית וניהולית....

אתה חושב שאני קרוב של פדרמן? זו המסקנה שלך מהדברים שאני כותב?
ברגע שחתמו על חוזה ל-10 שנים עם היורוליג, האליפות היא לא לחם ולא חמאה ואפילו לא גרגר. להביא כל מיני שחקני דיליג סטייל מילסאפ ולקרוא לזה "חיזוק" זה כבוד שאני אוותר עליו. שישחקו עם מה שיש ומה שיהיה - יהיה. הפוקוס צריך להיות על העונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי מני » 03 מרץ 2016, 15:24

זו ההזדמנות האחרונה שחיכינו לה השוק עבור מכבי להחתמת שחקנים נפתח!!

http://www.one.co.il/Article/15-16/2,64 ... tml?ref=hp

היתי לוקח משם לפחות 2 שחקנים ,הרבה יותר טוב ממה שיש לנו היום.

רפי בוגטין מסר להנהלה מספר שמות מעניינים שהוא מכיר.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 מרץ 2016, 20:04

גאודלוק, לנגפורד, צירבס: תכניות הרכש של מכבי תל אביב נחשפות
דייויד פדרמן הבטיח במסיבת העיתונאים שלו "12 שחקני יורוליג" בעונה הבאה והצהובים פועלים בניסיון לחזק את הסגל בשלוש עמדות. עוד כוכבים שעל הכוונת: ברייסי רייט, קייל היינס וקווינסי מילר
http://sports.walla.co.il/item/2940475
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2016, 20:09

קיץ ארוך ומלא בגימיקים ושקרים לפנינו, ואנחנו רק במרץ.
שיהיה בהצלחה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 מרץ 2016, 20:28

שמואל1 כתב:גאודלוק, לנגפורד, צירבס: תכניות הרכש של מכבי תל אביב נחשפות
דייויד פדרמן הבטיח במסיבת העיתונאים שלו "12 שחקני יורוליג" בעונה הבאה והצהובים פועלים בניסיון לחזק את הסגל בשלוש עמדות. עוד כוכבים שעל הכוונת: ברייסי רייט, קייל היינס וקווינסי מילר
http://sports.walla.co.il/item/2940475

קייל היינס? התבלבלו עם מרקיז.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים