MTA2311 כתב:שונא לונה פארקים למינהם
יאפ
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:איפה הייתם?
MTA2311 כתב:יורודיסני והזה בהולנד בתור ילד, אבל אז התחילה פובייה מהקאות אז הפסקתי
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יורודיסני והזה בהולנד בתור ילד, אבל אז התחילה פובייה מהקאות אז הפסקתי
אם הבת שלי הולכת בדרכה של אמא שלה, אז מצפים לי כמה סיוטים חביבים בהקשר הזה.
אשתי לא הולכת לעלות על מתקנים, ואני אצטרך... לא כיף גדול.
LIAV10 כתב:הצלחתם לבאס, תודה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:יורודיסני והזה בהולנד בתור ילד, אבל אז התחילה פובייה מהקאות אז הפסקתי
אם הבת שלי הולכת בדרכה של אמא שלה, אז מצפים לי כמה סיוטים חביבים בהקשר הזה.
אשתי לא הולכת לעלות על מתקנים, ואני אצטרך... לא כיף גדול.
אהבה של אב נמדדת רק כשהילדה מקיאה עליך
MTA2311 כתב:לא מבין, אתה מתלונן על זה שאתה צריך לאכול לבד חצי קילו אנטריקוט?
הלוואי על כולנו צרות כאלה.
jol9 כתב:אתם מכירים את זה שאתם לומדים כל היום (גם אם זה בכאילו), ואז בא לכם להתפנק, אז אתם הולכים לסופר וקונים סטייק אנטריקוט טוב,
חתיכה של חצי קילו ככה, ואז אתם באים הביתה, ומשקיעים בה את הנשמה, סוגרים אותה במחבט, ואז מכניסים לתנור, עם הרבה
הרבה חמאה, וטעם אלוהי...
ואז אתם עושים סלט קטן ליד, ואיזשהי תוספת נחמדה, ומיץ תפוזים וקולה וכאלה...
ואז כל המשפחה יושבת לאכול, והן אוכלות את הסלט הקטן, את התוספת הנחמדה, שותות את המיץ והקולה,.... ולא נוגעות בבשר.
האחת כי הוא אדום לה מדי, והשניה כי בדיוק יש את פיטר הארנב בטלויזיה...
זה כזה:
ואז אני אומר שהעונש הכי טוב שלהן הוא שהן צריכות לחיות עם עצמן... #דברים_שכרמל_היתה_אומרת_בסיטואציות_שאליהן_לא_צריך_להיכנס_בן_אדם_עם_בעיות_של_כעסים
jol9 כתב:אתם מכירים את זה שאתם לומדים כל היום (גם אם זה בכאילו), ואז בא לכם להתפנק, אז אתם הולכים לסופר וקונים סטייק אנטריקוט טוב,
חתיכה של חצי קילו ככה, ואז אתם באים הביתה, ומשקיעים בה את הנשמה, סוגרים אותה במחבט, ואז מכניסים לתנור, עם הרבה
הרבה חמאה, וטעם אלוהי...
ואז כל המשפחה יושבת לאכול, והן אוכלות את הסלט הקטן, את התוספת הנחמדה, שותות את המיץ והקולה,.... ולא נוגעות בבשר.
זה כזה:
ואז אני אומר שהעונש הכי טוב שלהן הוא שהן צריכות לחיות עם עצמן... #דברים_שכרמל_היתה_אומרת_בסיטואציות_שאליהן_לא_צריך_להיכנס_בן_אדם_עם_בעיות_של_כעסים
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אתם מכירים את זה שאתם לומדים כל היום (גם אם זה בכאילו), ואז בא לכם להתפנק, אז אתם הולכים לסופר וקונים סטייק אנטריקוט טוב,
הרבה חמאה, וטעם אלוהי...
זה כזה:
אשמתך כי אתה לא יודע לבשל
jol9 כתב:האחת כי הוא אדום לה מדי, והשניה כי בדיוק יש את פיטר הארנב בטלויזיה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Shay_uzan ו־22 אורחים