המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:רן בן שמעון התפטר היום. רק אומר.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:רן בן שמעון התפטר היום. רק אומר.
זה אשכול כדורסל לא כדורגל
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:רן בן שמעון התפטר היום. רק אומר.
זה אשכול כדורסל לא כדורגל
לא היית מביא אותו במקום אורי אלון?
אחדשיודע כתב:yzafrir כתב:עם איך שירושלים ניראת , לא בטוח שאנחנו צריכים עוד סנטר...
רק שירושלים בעצמה תביא סנטר וגארד.
אם האליפות מעניינת את מכבי, היא צריכה להתחזק, בהתחשב בקו הקדמי הפציע והחלש הנוכחי.
rc4991 כתב:הרבה בלאגן בירושלים
http://sports.walla.co.il/item/2939623
my man כתב:לי ברור שהדבר הכי טוב שקרה למגדל זה אורי אלון...האיש עם כסף, מיושב, בא להרבה שנים, אוהד את הקבוצה ורוצה כל הזמן לשפר את המועדון גם על חשבון הוצאת כסף מהכיס.
עם זאת כל הסיפור עם גיא הראל מסריח מהשורש ואני פשוט לא מבין למה אורי אלון נותן לו כל כך הרבה קרדיט...זה האבי אבן של מגדל- המון קרדיט על כלום ושום דבר.- כשיש לך שני סיפורים כל כך דומים משני שחקנים שונים זה ודאי מעיד על סוג התנהלות.
אבל הסיפור עם קיצ'ן הוא שיא השיאים - יכלו לדפוק לו לחלוטין את הקריירה(הוא משחק היום איפשהו?) רק כי עשו לו תרגיל מסריח של בדיקה רפואית מחורטטת..
באמת שאני שמח שלא שמענו סיפור כזה עד היום ממכבי. חוזים זה קודש(בונים אותם אמנם בצורה הכי מטומטמת שאפשר אבל מכבדים אותם).
לפני כמה שנים לנגפורד הקים גוף או שקר כלשהו אחר מאורגן על מנת לסייע לשחקנים אמריקאים להתמודד עם קבוצות שלא משלמות להם או מעמידות אותם בתנאים לא ראויים באירופה..
הדוגמא שהוא אמר שצריך ללמוד ממנה זה מכבי- כל קבוצה צריכה ללמוד איך לכבד שחקן וחוזה כמו מכבי...
זה מצד עצמו ראוי לכבוד והערכה- מסתבר שזה לא מובן מאליו.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:לי ברור שהדבר הכי טוב שקרה למגדל זה אורי אלון...האיש עם כסף, מיושב, בא להרבה שנים, אוהד את הקבוצה ורוצה כל הזמן לשפר את המועדון גם על חשבון הוצאת כסף מהכיס.
עם זאת כל הסיפור עם גיא הראל מסריח מהשורש ואני פשוט לא מבין למה אורי אלון נותן לו כל כך הרבה קרדיט...זה האבי אבן של מגדל- המון קרדיט על כלום ושום דבר.- כשיש לך שני סיפורים כל כך דומים משני שחקנים שונים זה ודאי מעיד על סוג התנהלות.
אבל הסיפור עם קיצ'ן הוא שיא השיאים - יכלו לדפוק לו לחלוטין את הקריירה(הוא משחק היום איפשהו?) רק כי עשו לו תרגיל מסריח של בדיקה רפואית מחורטטת..
באמת שאני שמח שלא שמענו סיפור כזה עד היום ממכבי. חוזים זה קודש(בונים אותם אמנם בצורה הכי מטומטמת שאפשר אבל מכבדים אותם).
לפני כמה שנים לנגפורד הקים גוף או שקר כלשהו אחר מאורגן על מנת לסייע לשחקנים אמריקאים להתמודד עם קבוצות שלא משלמות להם או מעמידות אותם בתנאים לא ראויים באירופה..
הדוגמא שהוא אמר שצריך ללמוד ממנה זה מכבי- כל קבוצה צריכה ללמוד איך לכבד שחקן וחוזה כמו מכבי...
אורי אלון במקור אוהד מכבי בכלל שרצה להיכנס לשותפות וקיבל סירוב
מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:לי ברור שהדבר הכי טוב שקרה למגדל זה אורי אלון...האיש עם כסף, מיושב, בא להרבה שנים, אוהד את הקבוצה ורוצה כל הזמן לשפר את המועדון גם על חשבון הוצאת כסף מהכיס.
מאיפה הבאת את זה?
אני יודע שהוא גדל במבשרת, ומניסיון (יש לי שם משפחה) יש שם המון אוהדי מגדל.
Holiday_Armadillo כתב:ראיונות שעשה בתחילת הדרך, כשרק קנה את מגדל
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיונות שעשה בתחילת הדרך, כשרק קנה את מגדל
הוא גדל בירושלים ושיחק בקבוצת הנוער של המועדון.
Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:לי ברור שהדבר הכי טוב שקרה למגדל זה אורי אלון...האיש עם כסף, מיושב, בא להרבה שנים, אוהד את הקבוצה ורוצה כל הזמן לשפר את המועדון גם על חשבון הוצאת כסף מהכיס.
מאיפה הבאת את זה?
אני יודע שהוא גדל במבשרת, ומניסיון (יש לי שם משפחה) יש שם המון אוהדי מגדל.
ראיונות שעשה בתחילת הדרך, כשרק קנה את מגדל
yanay21 כתב:עדיף הבעיות של מגדל מהבעיות שלנו. בלי קשר לעובדה שמה שקורה שם זה מגעיל, אבל זה הרבה יותר פתיר מהבעיה שלנו. לפי איך שזה נראה, יש להם 2 בעיות עיקריות: דני פרנקו, שזו פחות הבעיה, כי ממילא אין מאמנים שיכולים לתת לו נוקאאוט בארץ, וגיא הראל. ושניהם תפקידים ממונים שהבעלים יכול להחליף.
אצלנו, לעומת זאת, הבעיה היא בכל הדרגים, והיא מתחילה מהבעלים עצמם. מי יחליף אותם?
my man כתב:yanay21 כתב:עדיף הבעיות של מגדל מהבעיות שלנו. בלי קשר לעובדה שמה שקורה שם זה מגעיל, אבל זה הרבה יותר פתיר מהבעיה שלנו. לפי איך שזה נראה, יש להם 2 בעיות עיקריות: דני פרנקו, שזו פחות הבעיה, כי ממילא אין מאמנים שיכולים לתת לו נוקאאוט בארץ, וגיא הראל. ושניהם תפקידים ממונים שהבעלים יכול להחליף.
אצלנו, לעומת זאת, הבעיה היא בכל הדרגים, והיא מתחילה מהבעלים עצמם. מי יחליף אותם?
אתה לא אוהד! חד משמעית!
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, docariel, Google [Bot] ו־12 אורחים