המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:יש לנו שבועיים פחות עמוסים עשכיו ויהיה יותר זמן לאימונים וכו'. השבוע אין אדריאטית ובשבוע הבע אין קופליג.
לפי אתר המנהלת, פרמאר, סמית', הנדריקס וג'יימס נרשמו למשחק. חבל שלא לנגפורד, הבנאדם זקוק לדקות משחק.
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שבלאט רוצה לנצל את המומנטום החיובי ולחזק את הבטחון של שחקניו, ולכן הוא מלביש הרכב חזק יחסית על-מנת לדרוס את אשדוד.
יכולת טובה של סמית' ופארמר, ונצחון בהפרש גבוה, יגרמו למכבי לבוא בטוחה יותר למשחק באיסטנבול.
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שבלאט רוצה לנצל את המומנטום החיובי ולחזק את הבטחון של שחקניו, ולכן הוא מלביש הרכב חזק יחסית על-מנת לדרוס את אשדוד.
יכולת טובה של סמית' ופארמר, ונצחון בהפרש גבוה, יגרמו למכבי לבוא בטוחה יותר למשחק באיסטנבול.
עפר כתב:הסיבה שלנגפורד לא משחק היא ג"מס. בלאט צריך לשקם שחקן. הוא החליט לבחור בג"ימס. קשה לשקם שני שחקנים ביחד.
ג"ימס ולנגפורד ביחד ייצור בעיה בכושר שהם נמצאים כיום.
yarinsaky כתב:עיסוק בזוטות לדעתי.
בלאט כבר הוכיח שאפשר לסמוך עליו ב 100 אחוז בדברים האלו. הוא יודע מה קורה באימונים ובמשחקים ומי צריך דקות יותר או פחות דקות.
asafb96 כתב:עפר כתב:הסיבה שלנגפורד לא משחק היא ג"מס. בלאט צריך לשקם שחקן. הוא החליט לבחור בג"ימס. קשה לשקם שני שחקנים ביחד.
למה בעיה? אנחנו משחקים מול ראשון. הנדריקס וג'יימס, גם בכושרו הנוכחי, יחד עם אליהו ובלו זה הקוו הקדמי הכי טוב בארץ בהפרש אסטרונומי. לאנגפורד-אוחיון-שאייר-סמית'-פניני זה קוו אחורי טוב בהרבה מזה של ראשון.
חוץ מזה, גם אם נפסיד, ואני לא רואה את זה קורה, לא קרה שום דבר. לא יודע, אני חושב שעדיף היה לרשום את לאנגפורד, אבל אני מניח שנוכל להסתדר באיסטנבול גם בלעדיו.
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:עפר כתב:הסיבה שלנגפורד לא משחק היא ג"מס. בלאט צריך לשקם שחקן. הוא החליט לבחור בג"ימס. קשה לשקם שני שחקנים ביחד.
למה בעיה? אנחנו משחקים מול ראשון. הנדריקס וג'יימס, גם בכושרו הנוכחי, יחד עם אליהו ובלו זה הקוו הקדמי הכי טוב בארץ בהפרש אסטרונומי. לאנגפורד-אוחיון-שאייר-סמית'-פניני זה קוו אחורי טוב בהרבה מזה של ראשון.
חוץ מזה, גם אם נפסיד, ואני לא רואה את זה קורה, לא קרה שום דבר. לא יודע, אני חושב שעדיף היה לרשום את לאנגפורד, אבל אני מניח שנוכל להסתדר באיסטנבול גם בלעדיו.
חחחחחחח, גם אני בהתחלה חשבתי שמול ראשון, אבל זה ביום ראשון נגד אשדוד..
אולי כדאי לתקן כותרת, קצת מבלבל..
rc4991 כתב:כנראה סופו התחיל בשנת החורף שלו
איזה מאמי,בא לי לאמץ אחד כזה
"אני אוהב את הקהל של מכבי כל כך ומודה להם מכל הלב על התמיכה הגדולה בי, מהיום הראשון ומהמשחק הראשון שלי במכבי הם היו לצידי, הם הראו לי את האהבה שלהם לאורך כל הדרך, והדבר היחיד שאני יכול לעשות עבורם זה להעניק להם עוד משחקים כמו זה שהיה מול ריאל, אני עושה כל מה שאני יכול בכדי לשמח אותם כדי שיקבלו את התודה שלי".
yzafrir כתב:לא ברורה לי ההחלטה לא לכלול את לאנגפורד , כל הזדמנות לשחק יכולה לעזור לו להיכנס לעניינים...רק כך בשילוב עם האימונים הוא יחזור לכושר .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים