ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שובו של ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 מרץ 2016, 21:50

yanay21 כתב:בפירוש לא. אבל זה בדיוק הקטע. שנגמרו הימים שאפשר לגרד את הדאבל וההצלבה. אז עד שלא יהיה פה כדורסל ברמה סבירה, שיגיע בעקבות ניהול ברמה סבירה, אנחנו לא באמת נגיע לזה. נגמרו הימים שאפשר להחתים את דייויד לוגאן, לשחק כדורסל רע, ולגרד הצלבה.

דיוויד לוגאן זה הקרם דה לה קרם לעומת מה שאנחנו חווינו בשנתיים האחרונות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 03 מרץ 2016, 21:56

my man כתב:אני אגיד משו...הליגה בארץ כל עוד היא לא עוברת לסדרה בגמר(אני אפילו מוכן להתפשר על 2 משחקים לקראת מעבר עתידי ל3 ואפילו ל5) לא מעניינת אותי בכלל!!! מצידי שנפסיד בפלייאוף לפני הפיינל פור בכלל...לא מעניין "אליפות" ולא מעניין לקרוע את הליגה כל העונה כי גם ככה היא נגמרת בצורה בזיונית.

אני לא מוכן לוותר על הגביע והצלבה לא תספיק לי...כן יספיק לי גביע ולפחות 2 ניצחונות בהצלבה אם לא עלייה לפיינל פור- לעזאזל אנחנו מכבי אנחנו אמורים לשאוף לפיינל פור כל עונה...
אני רוצה לראות החלטות מקצועיות שנעשות עם חשיבה נכונה. אני רוצה לראות מאמן- לא אחד שחסכו עלינו או חבר של..(של שמעון לא של ניקולה חלילה).

דאבל בליגה- אני לא מאמין שיש עוד אנשים שזה מעניין אותם עם כל הרפש שראשי שאר הקבוצות והמנהלת משליכים עלינו פעם אחר פעם..

אני חושב שמעטים מאיתנו באמת מתעניינים באליפות בפני עצמה. אפילו לפני ההוצאה להורג שהקבוצות האחרות דופקות לנו על הראש. אני, באופן אישי, בעד מעבר לVTB או משהו בסגנון לאיזו עונה-שתיים. אבל העניין פה הוא פשוט מקצועי ועקרוני-כל עוד אנחנו בליגה, צריך לפרק את כולם ולקחת אליפות בסטייל. וברור שהשאיפה צריכה להיות לפיינל פור, אבל גם בשנים טובות(השושלת לא נחשבת) לא היינו קבוצה של פיינל פור כל שנה. בטח לא בפורמט שפוגשים את כל המפלצות של היורוליג בעונה אחת, ואין כזה דבר "הצלבה קלה".
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2016, 21:58

בדיוק. כל עוד אנחנו בליגה הזאת, אין שום סיבה שנקבל מירושלים וחיפה 30 בראש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 03 מרץ 2016, 22:03

yanay21 כתב:
my man כתב:אני אגיד משו...הליגה בארץ כל עוד היא לא עוברת לסדרה בגמר(אני אפילו מוכן להתפשר על 2 משחקים לקראת מעבר עתידי ל3 ואפילו ל5) לא מעניינת אותי בכלל!!! מצידי שנפסיד בפלייאוף לפני הפיינל פור בכלל...לא מעניין "אליפות" ולא מעניין לקרוע את הליגה כל העונה כי גם ככה היא נגמרת בצורה בזיונית.

אני לא מוכן לוותר על הגביע והצלבה לא תספיק לי...כן יספיק לי גביע ולפחות 2 ניצחונות בהצלבה אם לא עלייה לפיינל פור- לעזאזל אנחנו מכבי אנחנו אמורים לשאוף לפיינל פור כל עונה...
אני רוצה לראות החלטות מקצועיות שנעשות עם חשיבה נכונה. אני רוצה לראות מאמן- לא אחד שחסכו עלינו או חבר של..(של שמעון לא של ניקולה חלילה).

דאבל בליגה- אני לא מאמין שיש עוד אנשים שזה מעניין אותם עם כל הרפש שראשי שאר הקבוצות והמנהלת משליכים עלינו פעם אחר פעם..

אני חושב שמעטים מאיתנו באמת מתעניינים באליפות בפני עצמה. אפילו לפני ההוצאה להורג שהקבוצות האחרות דופקות לנו על הראש. אני, באופן אישי, בעד מעבר לVTB או משהו בסגנון לאיזו עונה-שתיים. אבל העניין פה הוא פשוט מקצועי ועקרוני-כל עוד אנחנו בליגה, צריך לפרק את כולם ולקחת אליפות בסטייל. וברור שהשאיפה צריכה להיות לפיינל פור, אבל גם בשנים טובות(השושלת לא נחשבת) לא היינו קבוצה של פיינל פור כל שנה. בטח לא בפורמט שפוגשים את כל המפלצות של היורוליג בעונה אחת, ואין כזה דבר "הצלבה קלה".

כשאני אומר שלא מעניינת אותי הליגה אז זה די פשוט וחד משמעי- לא מעניין! אני אישית לא כל כך צופה כמו פעם אני יותר רואה את זה בשביל לראות את המצב של מכבי הניצחון או ההפסד לא מזיזים לי מצד עצמם אלא רק איך שזה משפיע על הקבוצה ואיך היא נראתה במשחק- אז כן זה פתוח לי במחשב אבל אני עושה כל כך הרבה דברים נוספים שלפעמים אני שומע- "מחצית כאן במשחק" וצוחק כי אשכרה לא ראיתי יותר מ2 דקות פה ו2 שם...

לא אמרתי שאני מצפה שנהיה כל עונה בפיינל פור ואם לא נהיה זה כישלון... אבל השאיפה צריכה תמיד להיות שם. פדרמן אשכרה אמר שהשאיפה היא להיות מרכז טבלה ביורוליג בשנים הבאות...זה לא מקובל עליי. חד משמעית לא מקובל עליי! לדעתי מכבי צריכה להיות מקום 4-5 באירופה עם שאיפה להגיע לפיינל פור כל שנה. ואז בפיינל פור אתה יכול לעקוץ..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 03 מרץ 2016, 22:07

my man כתב:
yanay21 כתב:

כשאני אומר שלא מעניינת אותי הליגה אז זה די פשוט וחד משמעי- לא מעניין! אני אישית לא כל כך צופה כמו פעם אני יותר רואה את זה בשביל לראות את המצב של מכבי הניצחון או ההפסד לא מזיזים לי מצד עצמם אלא רק איך שזה משפיע על הקבוצה ואיך היא נראתה במשחק- אז כן זה פתוח לי במחשב אבל אני עושה כל כך הרבה דברים נוספים שלפעמים אני שומע- "מחצית כאן במשחק" וצוחק כי אשכרה לא ראיתי יותר מ2 דקות פה ו2 שם...

לא אמרתי שאני מצפה שנהיה כל עונה בפיינל פור ואם לא נהיה זה כישלון... אבל השאיפה צריכה תמיד להיות שם. פדרמן אשכרה אמר שהשאיפה היא להיות מרכז טבלה ביורוליג בשנים הבאות...זה לא מקובל עליי. חד משמעית לא מקובל עליי! לדעתי מכבי צריכה להיות מקום 4-5 באירופה עם שאיפה להגיע לפיינל פור כל שנה. ואז בפיינל פור אתה יכול לעקוץ..

ברור שמעניין זה לא, אבל אמרת נכון-איך שזה משפיע על הקבוצה. הכדורסל עצמו בליגה תמיד משעמם, גם כשהיינו בשנים טובות. מה שמשנה לי זה הניצחון, נקודה. רצוי בהפרש גבוה, גם אם הכדורסל מכוער. כי אם נתעלם מהליגה, יש השפעה ישירה על היוקרה שלנו(העניין הכי בולט במכבי), והיכולת שלנו להביא שחקנים.
ופדרמן צודק, בגדול. הוא מנהל את זה כמו ביזנס, ואם ריאל, צסק"א, פנר, ובארסה מגיעות כל שנה, המנויים יהיו סולד אאוט. מה אכפת לו איפה נסיים? לי אכפת, לך אכפת, אבל מבחינה עסקית הוא ממש לא טועה. ואין ספק שאם יש קבוצה שיכולה לעקוץ בפיינל פור זה אנחנו, עם הקהל. אבל שוב, לא מכוונים אפילו לאזור, ובצדק. כי אין לחץ מבחוץ.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 03 מרץ 2016, 22:13

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:

ברור שמעניין זה לא, אבל אמרת נכון-איך שזה משפיע על הקבוצה. הכדורסל עצמו בליגה תמיד משעמם, גם כשהיינו בשנים טובות. מה שמשנה לי זה הניצחון, נקודה. רצוי בהפרש גבוה, גם אם הכדורסל מכוער. כי אם נתעלם מהליגה, יש השפעה ישירה על היוקרה שלנו(העניין הכי בולט במכבי), והיכולת שלנו להביא שחקנים.
ופדרמן צודק, בגדול. הוא מנהל את זה כמו ביזנס, ואם ריאל, צסק"א, פנר, ובארסה מגיעות כל שנה, המנויים יהיו סולד אאוט. מה אכפת לו איפה נסיים? לי אכפת, לך אכפת, אבל מבחינה עסקית הוא ממש לא טועה. ואין ספק שאם יש קבוצה שיכולה לעקוץ בפיינל פור זה אנחנו, עם הקהל. אבל שוב, לא מכוונים אפילו לאזור, ובצדק. כי אין לחץ מבחוץ.

אוף איתך- לא מעניין אותי הניצחון- לא מעניין אותי! אם תעשה הצלבה מדהימה(כמו ההיא מול פאו) או פיינל פור באירופה ותפסיד את האליפות פה בארץ אתה חושב שהיוקרה שלך תיפגע? לא! אירופה היא המדד שלנו ולא סתם - לשם כולם מסתכלים. אתה חושב שלא יודעים שהליגה שלנו היא בדיחה באירופה? מה הם לא רואים שמגדל האלופה לא מסוגלת לקחת משחק מסריח אחד שלב שלם ביורוקאפ?

היוקרה שלנו מאז ומעולם היתה דרך אירופה...בחיאת לפרטיזן יש 21 אליפויות בסרביה אבל מזמן איבדה את היוקרה שלה והסיבה היחידה היא שהיא כבר לא שווה כלום באירופה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 03 מרץ 2016, 22:18

ברור שאירופה היא היהלום שבכתר, אבל האליפות בארץ היא הבסיס. ובוא נודה, אם תהיה לנו קבוצה מעולה באירופה, רוב הסיכויים שהיא תרצח את ירושלים בארץ. גם אם נהיה טובים באירופה(וגם כשבונים טוב, לפעמים לא קורה), שחקנים שיסתכלו על מכבי תל אביב יתהו למה הפועל ירושלים לקחה עשר אליפויות רצופות. אירופה הכי חשובה, אבל האליפות פה זה הבסיס.
ולמה הגביע כן חשוב?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 03 מרץ 2016, 22:25

yanay21 כתב:ברור שאירופה היא היהלום שבכתר, אבל האליפות בארץ היא הבסיס. ובוא נודה, אם תהיה לנו קבוצה מעולה באירופה, רוב הסיכויים שהיא תרצח את ירושלים בארץ. גם אם נהיה טובים באירופה(וגם כשבונים טוב, לפעמים לא קורה), שחקנים שיסתכלו על מכבי תל אביב יתהו למה הפועל ירושלים לקחה עשר אליפויות רצופות. אירופה הכי חשובה, אבל האליפות פה זה הבסיס.
ולמה הגביע כן חשוב?

הגביע זו שריטה שלי...וחוץ מזה אין במפעל הגביע שינויים שנעשים רק בשביל לדפוק אותנו...
קיצר לא מסכים איתך על האליפות כ"בסיס"..אני כאמור מדבר על המציאות הנוכחית וכמובן שברגע שהליגה פה תתחיל בסדרות בחצי ובגמר אז זה ישוב להיות מעניין- תראה אתה חושב שאם מכבי מסיימת את הליגה מקום ה2-8 היא לא מגיעה לפיינל פור?...בסופו של דבר הרוב המוחלט(!) של האליפויות שלנו הגיע בסדרות...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 03 מרץ 2016, 22:32

אני חושב שכל עוד אנחנו משחקים בליגה הזאת אז האליפות חשובה . אבל אם הליגה הזאת תמשיך במגמה של לדפוק את מכבי אז צריך לעזוב אותה כי החוקים נגד מכבי פוגעים בא גם ביורוליג.
אין טעם להישאר בליגה אם האליפות וגביע הם לא מטרה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 03 מרץ 2016, 22:33

yzafrir כתב:אני חושב שכל עוד אנחנו משחקים בליגה הזאת אז האליפות חשובה . אבל אם הליגה הזאת תמשיך במגמה של לדפוק את מכבי אז צריך לעזוב אותה כי החוקים נגד מכבי פוגעים בא גם ביורוליג.

הגביע לא קשור לליגה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 03 מרץ 2016, 22:54

my man כתב:
yzafrir כתב:אני חושב שכל עוד אנחנו משחקים בליגה הזאת אז האליפות חשובה . אבל אם הליגה הזאת תמשיך במגמה של לדפוק את מכבי אז צריך לעזוב אותה כי החוקים נגד מכבי פוגעים בא גם ביורוליג.

הגביע לא קשור לליגה...

באמת יש לך שריטה רצינית עם הגביע... :D
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אנטוניו » 04 מרץ 2016, 16:00

ריצ'רד הנדרקיס התשובה הצהובה להחתמת הולמן בירושלים.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מרץ 2016, 16:04

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 09919.html

הגימיק הראשון לעונת 16/17
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 04 מרץ 2016, 16:23

כאילו הם מחפשים שחקנים בגוגל.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2016, 16:27

MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.209919.html

אם אפשר להנחית אותו עכשיו גם לשארית העונה הזאת, אז זאת החתמה מצויינת. יכול לעשות סדר בקו הקדמי של מכבי.
השאלה היא האם זה גם סוגר את הקו לעונה הבאה איתו ועם אמבקווה, ואז זה קצת בינוני מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מרץ 2016, 16:32

jol9 כתב:

אם אפשר להנחית אותו עכשיו גם לשארית העונה הזאת, אז זאת החתמה מצויינת. יכול לעשות סדר בקו הקדמי של מכבי.
השאלה היא האם זה גם סוגר את הקו לעונה הבאה איתו ועם אמבקווה, ואז זה קצת בינוני מדי.

גם אם אפשר להביא אותו עוד העונה, זה בהכרח יהיה בחוזה לשנה וחצי לפחות. בשביל לקחת אליפות העונה הוא יותר ממספיק, אבל כולנו מכירים אותו. הוא שחקן מאוד בינוני, שאפילו אמבקווה עשה לו בית ספר בתחילת העונה. הוא לא צריך להיות פה שנה הבאה.

זה מה שנקבל בקיץ הזה. המון מחזור שמות, גימיקים שאמורים לשכנע מישהו לקנות מנוי וכו' . בשביל מה צריך להחזיק רעל כמו אבי אבן בתור הסקאוט הראשי (ואלוהים בשאר הזמן), אם זה כל מה שהוא יודע לייצר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 04 מרץ 2016, 16:42

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

גם אם אפשר להביא אותו עוד העונה, זה בהכרח יהיה בחוזה לשנה וחצי לפחות. בשביל לקחת אליפות העונה הוא יותר ממספיק, אבל כולנו מכירים אותו. הוא שחקן מאוד בינוני, שאפילו אמבקווה עשה לו בית ספר בתחילת העונה. הוא לא צריך להיות פה שנה הבאה.

זה מה שנקבל בקיץ הזה. המון מחזור שמות, גימיקים שאמורים לשכנע מישהו לקנות מנוי וכו' . בשביל מה צריך להחזיק רעל כמו אבי אבן בתור הסקאוט הראשי (ואלוהים בשאר הזמן), אם זה כל מה שהוא יודע לייצר?

אמבקוואה לא עשה בית ספר לאף אחד העונה. הנדריקס היה צריך להיות כאן העונה, היה טוב אלפי מונים מכל הגבוהים שלנו ביחד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 04 מרץ 2016, 16:54

שחקן טוב וראוי ממש לא גימיק , בניגדוד לכל העבמים שנחתו פה אם הוא יבוא זה באמת יהיה חיזוק ולא חילוש , הוא אומנם סנטר נמוך אבל עדיין יותר טוב בהרבה ממה שייש עכשיו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 מרץ 2016, 17:03

אני לא יודע מה אני חושב על ההחתמה הזאת.
מצד אחד, הנדריקס ישפר משמעותית את הקבוצה. הוא ריבאונדר, הוא שומר, ויש לו משחק פנים לא רע.
מצד שני, אם הוא יחתום ברור שזה יהיה ליותר מעונה אחת והנדריקס הוא לא הסנטר שאני רוצה לראות במכבי.
בקיצור- לטווח הקצר החתמה נהדרת, לטווח הארוך פחות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: שובו של ת'רד המלפפונים- מכבי מנסה להחתים את הנדריקס במיי

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מרץ 2016, 17:08

מקאדו 3 כתב:שחקן טוב וראוי ממש לא גימיק , בניגדוד לכל העבמים שנחתו פה אם הוא יבוא זה באמת יהיה חיזוק ולא חילוש , הוא אומנם סנטר נמוך אבל עדיין יותר טוב בהרבה ממה שייש עכשיו .

שחקן מהבינוניים והאפורים שראיתי.
אוי לכולנו אם כל שחקן שיהיה מועמד מעכשיו נשווה לפבראני וארינזה. על זה בדיוק פדרמן בונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־6 אורחים