misha כתב:אני מניח שזה תלוי לגבי מה יקרה עם השביתה בימים הקרובים.
טרנס קינסי של אפס, שפתח את העונה טוב מאוד, נפצע היום במשחק ליגה. עוד לא ברור עד כמה רציני.
חבל. שחקן שאני מחבב כבר מספר שנים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:אני מניח שזה תלוי לגבי מה יקרה עם השביתה בימים הקרובים.
טרנס קינסי של אפס, שפתח את העונה טוב מאוד, נפצע היום במשחק ליגה. עוד לא ברור עד כמה רציני.
yzafrir כתב:לא ברור לי איך פנר' ויתרו עליו ליריבה העירונית...אחד השחקנים שהיו הכי אהודים על אוהדי פנר' והיום של פילזן....טוב לא שחסר לפנר'שחקנים טובים בעמדה שלו...
rc4991 כתב:מישהו יכול בבקשה לפרסם את הסטט' המלאה של פטריק בברלי ויותם הלפרין(פחות חשוב)?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול בבקשה לפרסם את הסטט' המלאה של פטריק בברלי ויותם הלפרין(פחות חשוב)?
יותם הלפרין:
ביורוקאפ(2 משחקים):
15 נקודות
80% ל-2
33.3% מחוץ לקשת
80% מהקו
4 ריבאונדים
4.5 אסיסטים
1 חטיפות
2.5 איבודים
בליגת ה-VTB(חמישה משחקים):
14.8 נקודות
72.7% ל-2
57.1% מחוץ לקשת
85.7% מהקו
2.4 ריבאונדים
5.6 אסיסטים
1.6 חטיפות
1.6 איבודים
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול בבקשה לפרסם את הסטט' המלאה של פטריק בברלי ויותם הלפרין(פחות חשוב)?
פטריק בברלי:
ביורוקאפ(2 משחקים):
17.5 נקודות
60% ל-2
22.2% מחוץ לקשת
50% מהקו
5 ריבאונדים
3.5 אסיסטים
3 חטיפות
1.0 איבודים
בליגת ה-VTB(שישה משחקים):
15.7 נקודות
55.8% ל-2
36.8% מחוץ לקשת
71.4% מהקו
4.8 ריבאונדים
5 אסיסטים
2.3 חטיפות
1.5 איבודים
יותם הלפרין:
ביורוקאפ(2 משחקים):
15 נקודות
80% ל-2
33.3% מחוץ לקשת
80% מהקו
4 ריבאונדים
4.5 אסיסטים
1 חטיפות
2.5 איבודים
בליגת ה-VTB(חמישה משחקים):
14.8 נקודות
72.7% ל-2
57.1% מחוץ לקשת
85.7% מהקו
2.4 ריבאונדים
5.6 אסיסטים
1.6 חטיפות
1.6 איבודים
rc4991 כתב:מישהו יכול בבקשה לפרסם את הסטט' המלאה של פטריק בברלי ויותם הלפרין(פחות חשוב)?
Holiday_Armadillo כתב:כן זה חינם..
אני לא יודעת מה המחירים..אף פעם לא הסתכלתי..אני כן יודעת שהם בקושי מסוגלים להחזיק את האתר..
felix_r כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול בבקשה לפרסם את הסטט' המלאה של פטריק בברלי ויותם הלפרין(פחות חשוב)?
אני ממש לא מבין את ההתלהבות שלך מבוורלי.
תאמין לי, אני קורא פורומים רוסים, והרוב המכריע שם מתלהב הרבה יותר מהלפרין מאשר מבוורלי, שהוא שחקן באמת מוכשר, אבל חסר מוח לחלוטין.
jol9 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול בבקשה לפרסם את הסטט' המלאה של פטריק בברלי ויותם הלפרין(פחות חשוב)?
תאמין לי, אני קורא פורומים רוסים, והרוב המכריע שם מתלהב הרבה יותר מהלפרין מאשר מבוורלי, שהוא שחקן באמת מוכשר, אבל חסר מוח לחלוטין.
הלפרין ממציא את עצמו מחדש שם. אני מקווה שימשיך בקו הזה כל העונה, ושזו לא רק פתיחת עונה טובה.
זה אמנם יעלה את המחיר שלו למכבי, אבל כמו שכבר נוכחנו לדעת, שחקן טוב שווה את המחיר שלו.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן זה חינם..
אני לא יודעת מה המחירים..אף פעם לא הסתכלתי..אני כן יודעת שהם בקושי מסוגלים להחזיק את האתר..
סתם אם מעניין אותך:
חבילה לשנה שלמה 155 דולר
חבילה לשלושה חודשים 64 דולר
חבילה לחודש 31 דולר
שיפורים:
SCOUTING 215$
MAKE-IT-PRO 85$
JOB-MARKET 83$
AGENT'S PAGE 755$
אם לוקחים חבילה לשנה עם הכל כולל הכל יוצא בסך הכל 1,293$ בערך 4,500 שקל..
קיצור, לא..
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול בבקשה לפרסם את הסטט' המלאה של פטריק בברלי ויותם הלפרין(פחות חשוב)?
הלפרין ממציא את עצמו מחדש שם. אני מקווה שימשיך בקו הזה כל העונה, ושזו לא רק פתיחת עונה טובה.
זה אמנם יעלה את המחיר שלו למכבי, אבל כמו שכבר נוכחנו לדעת, שחקן טוב שווה את המחיר שלו.
תשמע, בסך הכל הלפרין נותן שם את הדברים שתמיד ידענו שיש לו: מהלכים שקולים (ללא הפזיזות והשכונתיות שיש לרוב הגארדים האמריקאים), ניהול משחק סביר מאוד, וגם קליעה טובה.
ברוסיה מעריכים מאוד את הלפרין במיוחד לאור העובדה שבנבחרת שלהם אין רכז אחד טוב לרפואה. אתמול אפילו קראתי תגובה של אוהד חימקי אחרי המשחק בין חימקי לספרטק של הלפרין, אשר כתב שהלוואי והיה להם בנבחרת גארד כמו הלפרין.
להלפרין יש גם תפאורה מתאימה. הוא משחק ליד בוורלי - שחקן מוכשר מאוד, אבל צעיר פזיז מאוד ובלגניסט לא נורמאלי, שמשלב בתוכו את כל הצדדים הטובים והרעים של הסטריאוטיפ של רכז אמריקאי שחור: מאוד אתלטי, מאוד זריז, טוב מאוד בהגנה, אגואיסט, חולה אגו, חסר ראש לחלוטין בהתקפה. אז אתה מבין שעל רקע בוורלי הלפרין השקט והשקול נראה כמו הרכז האירופאי האידיאלי
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־16 אורחים