06 מרץ 2016, 00:31
jol9 כתב:יש נקודה מסויימת שהיא נכונה בדברים של טוז'ה כי כל מאמן חדש שמגיע לקבוצה, מקבל את זה שחלק מהסגל סגור וחתום.
כלומר, שום מאמן לא באמת בונה 100% מהסגל. זה לא עובד ככה.
אני לא רואה את ההחתמה של הנדריקס כהלבשה שלו על המאמן של העונה הבאה, אלא על תוספת כח משמעותית (הראשונה העונה),
שאמורה לעזור לנו במאבק שלנו על האליפות.
06 מרץ 2016, 00:34
MTA2311 כתב:jol9 כתב:יש נקודה מסויימת שהיא נכונה בדברים של טוז'ה כי כל מאמן חדש שמגיע לקבוצה, מקבל את זה שחלק מהסגל סגור וחתום.
אני לא רואה את ההחתמה של הנדריקס כהלבשה שלו על המאמן של העונה הבאה, אלא על תוספת כח משמעותית (הראשונה העונה),
מה יותר חשוב, אליפות העונה, או העונה הבאה?
06 מרץ 2016, 00:37
MTA2311 כתב:jol9 כתב:יש נקודה מסויימת שהיא נכונה בדברים של טוז'ה כי כל מאמן חדש שמגיע לקבוצה, מקבל את זה שחלק מהסגל סגור וחתום.
06 מרץ 2016, 00:38
toja27 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:יש נקודה מסויימת שהיא נכונה בדברים של טוז'ה כי כל מאמן חדש שמגיע לקבוצה, מקבל את זה שחלק מהסגל סגור וחתום.
איך ריצ'ארד הנדריקס בעונה הבאה סותר אליפות?
06 מרץ 2016, 00:53
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:יש נקודה מסויימת שהיא נכונה בדברים של טוז'ה כי כל מאמן חדש שמגיע לקבוצה, מקבל את זה שחלק מהסגל סגור וחתום.
הנדריקס בעונה הבאה, אומר או שאמבקווה נשאר, וככה עמדה 5 תיראה, או שישחררו אותו עם פיצוי שיקשה מאוד על החתמת סנטר אחר ברמה גבוהה.
06 מרץ 2016, 01:03
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:יש נקודה מסויימת שהיא נכונה בדברים של טוז'ה כי כל מאמן חדש שמגיע לקבוצה, מקבל את זה שחלק מהסגל סגור וחתום.
הנדריקס בעונה הבאה, אומר או שאמבקווה נשאר, וככה עמדה 5 תיראה, או שישחררו אותו עם פיצוי שיקשה מאוד על החתמת סנטר אחר ברמה גבוהה.
06 מרץ 2016, 01:04
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:יש נקודה מסויימת שהיא נכונה בדברים של טוז'ה כי כל מאמן חדש שמגיע לקבוצה, מקבל את זה שחלק מהסגל סגור וחתום.
לא חושב, מאמין שימצאו לו קבוצה (פאקינג פאו נואשת אליו) ומקס' ישלימו קצת מההפרש
אם הם יעבדו נכון עם התקציב הם יוכלו להנחית פה סנטר טוב ובכלל לבנות סגל לא רע
06 מרץ 2016, 01:07
06 מרץ 2016, 11:54
06 מרץ 2016, 20:12
toja27 כתב:אותם הדברים שאמרתי לחני נוגעים גם כאן. חוץ מזה אני רוצה לדעת איזה גבוהים אתה חושב שצריך להביא לעונה הבאה?
06 מרץ 2016, 20:35
06 מרץ 2016, 22:06
עדות נוספת לעזיבה הצפויה היא העובדה שהשחקן לא נסע עם הקבוצה למשחק שיתקיים מול ברצלונה. אגב, הדיווחים בעניין הזה סותרים. יש מי שטוען בספרד כי הנדריקס עדיין לא התגבר על פציעה בקרסול ולכן לא יהיה בסגל, ויש מי שטוען שזה בגלל עזיבתו ההולכת וקרבה.
06 מרץ 2016, 22:08
חנו'ש כתב:לפי ספורט 5:עדות נוספת לעזיבה הצפויה היא העובדה שהשחקן לא נסע עם הקבוצה למשחק שיתקיים מול ברצלונה. אגב, הדיווחים בעניין הזה סותרים. יש מי שטוען בספרד כי הנדריקס עדיין לא התגבר על פציעה בקרסול ולכן לא יהיה בסגל, ויש מי שטוען שזה בגלל עזיבתו ההולכת וקרבה.
אם הוא בא למכבי, 100% זו פציעה בקרסול. ובטוח שזה יותר חמור ממה שחשבו.....
06 מרץ 2016, 22:24
חנו'ש כתב:לפי ספורט 5:עדות נוספת לעזיבה הצפויה היא העובדה שהשחקן לא נסע עם הקבוצה למשחק שיתקיים מול ברצלונה. אגב, הדיווחים בעניין הזה סותרים. יש מי שטוען בספרד כי הנדריקס עדיין לא התגבר על פציעה בקרסול ולכן לא יהיה בסגל, ויש מי שטוען שזה בגלל עזיבתו ההולכת וקרבה.
אם הוא בא למכבי, 100% זו פציעה בקרסול. ובטוח שזה יותר חמור ממה שחשבו.....
07 מרץ 2016, 18:24
07 מרץ 2016, 18:26
07 מרץ 2016, 18:27
07 מרץ 2016, 18:28
07 מרץ 2016, 18:29
my man כתב:ישששששששששששששששששש יששששששששששששששש יששששששששששששששששש
יש אליפות- עולים לפיינל פור יורוליג שנה הבאה!!!
07 מרץ 2016, 18:31