פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

יום האישה הבינלאומי

08 מרץ 2016, 01:07

ברכות לכל הנשים בפורום לרגל יום האישה הבינלאומי!

תמונה

תמונה

Re: יום האישה הבינלאומי

08 מרץ 2016, 01:11

מחפשת את הקאץ' ומתנצלת מראש אם אין

08 מרץ 2016, 01:14

אני רוצה להגיד שבברכה הזו הוא מתכוון גם לשחקני מכבי תל אביב, אבל תכל'ס, מכדורסל הנשים שראיתי, הן קשוחות יותר.

08 מרץ 2016, 01:40

אין שום קאץ'. יום האשה הבינלאומי הוא יום חשוב ומשמעותי בשביל כל מישגדל והתחנך במדינות מזרח אירופה,
ובעיקר במדינות ברה"מ לשעבר, שהיא לטעמי חברה מטריארכלית ביותר.

08 מרץ 2016, 01:42

אני לא חושב שבשנת 2016 דרוש יום כזה, אבל שיהיה לכולן בכיף.

08 מרץ 2016, 01:44

לא מבין בשביל מה יש את כל ה-"יום ה..." האלו...

08 מרץ 2016, 01:48

MTA2311 כתב:אני לא חושב שבשנת 2016 דרוש יום כזה, אבל שיהיה לכולן בכיף.

ואני לא מסכימה

08 מרץ 2016, 01:51

זה יום עם הרבה מסורת ושנים רבות שמציינים אותו. בניגוד לוולנטיינס ולטו באב שהם ימים די סתמיים שבאים
לסחוט עוד כמה שקלים מכל זוג, היום הזה מאופיין יותר בפרחים ובחיזוק מעמד האשה, שזה בגדול דבר טוב.

08 מרץ 2016, 02:09

jol9 כתב:זה יום עם הרבה מסורת ושנים רבות שמציינים אותו. בניגוד לוולנטיינס ולטו באב שהם ימים די סתמיים שבאים
לסחוט עוד כמה שקלים מכל זוג, היום הזה מאופיין יותר בפרחים ובחיזוק מעמד האשה, שזה בגדול דבר טוב.

אתה ממש מתחבר לקומוניזם אה?

08 מרץ 2016, 02:39

אתם ממש חבורה של ניאנדרטלים!

תמונה

מה כל כך מסובך ביום האישה?
זהו יום שנותן לכם הזדמנות להזכיר לנשים שלצידכם עד כמה הן חשובות לכם.
זהו יום שנותן לכם הזדמנות לתת לנשים את צומת הלב שאולי שכחתם לתת להן במשך השנה.
צומת לב זה דבר חשוב מאוד עבור נשים, דבר שגברים נוטים לשכוח.
אז מה כל כך קשה בלפנק את האישה לפחות יום אחד בשנה?

08 מרץ 2016, 02:43

הפירוש הזה של ''יום האישה'' הוא לא שונה מ''יום האהבה הוא יום לקנות שוקולד''

זה ממש לא הפירוש בשבילי ואני לא חושבת שבשביל זה הוא נוצר
אולי זה הפירוש מאיפה שאתם באים (וזאת באמת תהייה שלי, לא שופטת, לא מכירה את המנהגים במזרח אירופה), אבל יום האישה הוא לא יום בשביל קיצי בראש וצומי, יש לו (או אמורה להיות לו) משמעות הרבה יותר עמוקה ועוצמתית מזה

08 מרץ 2016, 02:57

Holiday_Armadillo כתב:הפירוש הזה של ''יום האישה'' הוא לא שונה מ''יום האהבה הוא יום לקנות שוקולד''

אולי זה הפירוש מאיפה שאתם באים (וזאת באמת תהייה שלי, לא שופטת, לא מכירה את המנהגים במזרח אירופה), אבל יום האישה הוא לא יום בשביל קיצי בראש וצומי, יש לו (או אמורה להיות לו) משמעות הרבה יותר עמוקה ועוצמתית מזה

תראי, נכון שבמקור היום הזה נוצר על מנת לציין את מאבק הנשים באפליה וחתירה לשוויון זכויות. לכן גם התמונה הראשונה (בשחור לבן) ששמתי, היא תמונה של מאבק.

אבל כיום (לפחות בחברה המערבית) הנשים הן שוות לגברים מבחינה חוקית, ולמרות שקיימת עדיין אפליה ברמה כזאת או אחרת, המאבק הזה די איבד מחשיבותו ומעוצמתו, ויום האישה הפך יותר ליום של "צומי" עבור רוב הנשים בחברה המערבית.

08 מרץ 2016, 02:59

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הפירוש הזה של ''יום האישה'' הוא לא שונה מ''יום האהבה הוא יום לקנות שוקולד''

תראי, נכון שבמקור היום הזה נוצר על מנת לציין את מאבק הנשים באפליה וחתירה לשוויון זכויות. לכן גם התמונה הראשונה (בשחור לבן) ששמתי, היא תמונה של מאבק.

אבל כיום (לפחות בחברה המערבית) הנשים הן שוות לגברים מבחינה חוקית, ולמרות שקיימת עדיין אפליה ברמה כזאת או אחרת, המאבק הזה די איבד מחשיבותו ומעוצמתו, ויום האישה הפך יותר ליום של "צומי" עבור רוב הנשים בחברה המערבית.

האפליה היא הרבה יותר מ''רמה כזאת או אחרת'' ואני יכולה לתת מיליון דוגמאות אבל כמו שאמרתי ליוני לפני כמה ימים, אני לא מעוניינת להיכנס לזה ואני לגמרי מאוכזבת שאין לי את האנרגיות לנהל על זה דיון כי זה נושא שכל כך חשוב לי וכל כך הייתי רוצה לחלוק את הדעות שלי עם אנשים אחרים
רק אגיד שאם באמת רוצים להבין על מה יש להילחם ביום האישה, אין בעיה למצוא את זה
אז כן, בחברה המערבית מותר לנו להצביע בבחירות, זה לא אומר שליום הזה כבר אין חשיבות והוא הפך להיות יום לצומי

08 מרץ 2016, 10:37

היום בו לגיטימי שהאישה תצא מהמרתף ותעבור ל24 שעות למטבח.

08 מרץ 2016, 12:37

roy1000 כתב:
jol9 כתב:זה יום עם הרבה מסורת ושנים רבות שמציינים אותו. בניגוד לוולנטיינס ולטו באב שהם ימים די סתמיים שבאים

אתה ממש מתחבר לקומוניזם אה?

למה? מה זה קשור?

אני לאחרונה קצת מתחבר יותר לדברים שגדלתי עליהם. תקרא לזה נוסטלגיה או משהו.

אני כנראה הכי פחות קומוניסט/סוציאליסט שאפשר למצוא... :grin

08 מרץ 2016, 12:41

כרמל,
2 דברים:
1 - אהבתי את ההתעלמות העדינה והזועמת שלך מהפוסט של ליאב. אבל קחי בחשבון שעוד כמה שעות יתחילו לדבר על חייל נעדר,
ואנחנו לא רוצים להקים מהומה...
2 - את מוזמנת לנהל את הדיון הזה כאן. אני חושב שאת תופתעי מרמת הפתיחות והדיון שאפשר להגיע אליו, גם אם ברור שתתעצבני
ולא תסכימי עם כל הדעות. אבל זה פשוט משהו שנראה לי ששווה להשקיע בו מאמץ.

08 מרץ 2016, 14:21

זה יום של רוסים. בגלל זה פליקס פתח את האשכול ויוני המגיב האקטיבי. :frightened

08 מרץ 2016, 15:01

חוגג 6 שנים מיום הגיוס לצהל, כיף גדול.

08 מרץ 2016, 15:05

קובי כתב:זה יום של רוסים. בגלל זה פליקס פתח את האשכול ויוני המגיב האקטיבי. :frightened

נכון, כמו ה-9 במאי... ובלי שניהם (הנשים והניצחון) אף אחד מאתנו לא היה פה...

08 מרץ 2016, 15:13

תאמין לי יוני, אם היינו קולניה רוסית ולא אמריקאית החיים פה היו טובים הרבה יותר.
פרסם תגובה