09 מרץ 2016, 12:23
ankram כתב:מקובי כתב:ankram כתב:er79 כתב:גם הסוכן שלו לוסטוס יצא בהכחשה גורפת וגם פיק כבר העלים את הכתבה. נקסט
אני לא פוסל , שזה בלון ניסוי שהנהלת מכבי הפריחו באמצעות דובי פיק , לדעתי זה נסיון לשכנע אוהדים לקנות מנוי. יכול מאד להיות שלאנגפורד בכלל לא על הכוונת. לא סתם זה דווח עכשיו כפי שציינו זאת לפני.
זה כל כך התנהלות מכביסטית , יספרו לכולם שהחתימו את לאנגפורד לשנתיים , רק בשביל לקבל את מילסאפ באוגוסט.
ראו הוזהרתם.
ברור לך שעוד לא התחילה מכירת המנויים נכון?
נכון אבל עוד חודש תתחיל , ועד אז ישנה פעילות פירסומית נמרצת , כדי לשכנע פראיירים לקנות מנוי , לאנגפורד הוא רק ההתחלה , תכף נשמע על עוד שמות , ברגעים אלו ממש עובדים מיטב ה"מוחות" כדי לשתול שקרים ביורוהופס ובספורטאנדו
בטח יגידו שזיברס נמצא על הכוונת , יספרו לנו שקשר נוצר עם סוכנו של ווימס , יכול מאד להיות שירחיקו עד , פרסום על הבנות "שקטות" עם תומפקינס.
הקיצר , נראה לי שהבנת.
09 מרץ 2016, 12:24
09 מרץ 2016, 12:27
09 מרץ 2016, 12:33
09 מרץ 2016, 13:20
Holiday_Armadillo כתב:דווקא זה שהורידו את הכתבה צריך להדאיג אתכם
כמה הנפצות יש שלא מורידים כי מלפפונים זה fair game ולמי אכפת אם זה נכון או לא? עד עכשיו יש ב-one את הכתבה על זה שפצ'רוב סיכם
09 מרץ 2016, 14:37
09 מרץ 2016, 16:07
yzafrir כתב:אני שמח לשמוע שאני באותה דעה של כולם פה בנוגע לאנגפורד (חוץ מיוסי ואדם כרגיל...) .
מה שכן מאוד יתכן שבאוקטובר אנחנו מצטער שלא החתימו אותו אבל נכון לעכשיו אני עדיין רוצה להאמין שיש מישהו במכבי שכן יודע לעשות סקאוטינג כמו שצריך ולא להביא לנו כוכבי עבר....
09 מרץ 2016, 16:31
09 מרץ 2016, 17:15
yzafrir כתב:אני שמח לשמוע שאני באותה דעה של כולם פה בנוגע לאנגפורד (חוץ מיוסי ואדם כרגיל...) .
מה שכן מאוד יתכן שבאוקטובר אנחנו מצטער שלא החתימו אותו אבל נכון לעכשיו אני עדיין רוצה להאמין שיש מישהו במכבי שכן יודע לעשות סקאוטינג כמו שצריך ולא להביא לנו כוכבי עבר....
09 מרץ 2016, 17:20
אדם כתב:yzafrir כתב:אני שמח לשמוע שאני באותה דעה של כולם פה בנוגע לאנגפורד (חוץ מיוסי ואדם כרגיל...) .
אם קראת מה שאמרתי הית מבין שאולי אנחנו כן באותה דעה.
אני לא חושב שיש בעיה באקסים אני לא חושב שיש בעיה בכוכבי עבר אם הם טובים עדין.
אני גם הדיוק כמוך מודע שיש לנו מערכת סקאוטינג כושלת שלא מסוגלת להביא פוטנציאל מתחת לרדאר ולא מצליחה להביא שמות שיפרצו אצלנו.
לגבי לאנגפורד גם אחרי כל ההודעות שכתבתי,אמרתי שאני אוהב דם חדש ,אבל אני חושב שלאנגפורד אם ישמור על כושרו הוא שחקן מצוין,אני לא רוצה להגיע למצב של עוד חצי שנה שנשאר אם איזה גארד מליגה איטלקית או מהדיליג,ויספרו לנו סיפורים שאין שחקנים וחטפו את כולם,
אני מעדיף ציפור אחת ביד מאשר חלומות ואופציות באוויר,לאנגפורד הוא שחקן טוב זו לא אופציה רעה.
אני גם לא מבין למה למשל מיררים על גודולוק,מה ההבדל?,למה פה לא נשאלת השאלה איך אוברדוביץ הגדול בחר לוותר עליו,זה לא שאני אומר שהוא צודק או לא אבל רק מעלה לתודעה,אני גם לא היתי רוצה לראות את דיקסון אצלנו ,ככה שלא כל דבר שהוא עושה צריך להגיד אמן.
בסופו של דבר במצבנו אני חושב שלאנגפורד שחקן מאוד טוב,יוגע את העבודה ,קלאסי ,בכושר טוב בתקווה שישמור עליו לשנה הבאה,זה שחקן שנותן עליונות בליגה וגם שקט באירופה,וכן במצבנו אני רוצה להנות גם אם זה לשנה שנה וחצי,כבר לא מחפש הרפתקאות ושחקנים ל3 4 שנים ,רוצה תארים רוצה הנאה ורוצה שהתקשורת תאכל תלב במיידי.
09 מרץ 2016, 18:55
09 מרץ 2016, 19:09
yzafrir כתב:אדם , להביא את לאנגפורד בגיל 33 לקבוצת יורוליג שתשחק הרבה יותר משחקים בעונה ממה שהייתה רגילה זה סיכון גדול מידי. למכבי לא כדאי להסכם עם שחקן בגיל הזה שהסיכוי שיפצע בצורה חמורה גדול בהרבה משחקן צעיר...
למה גאודלוק ? כי בעונה אחת ביורוליג הוא הוביל קבוצה לפיינלפור , וכי הוא צעיר בכמה שנים...
09 מרץ 2016, 19:58
ankram כתב:כן, לגבי סוני.
Sent from my iPhone using Tapatalk
10 מרץ 2016, 00:23
10 מרץ 2016, 00:33
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:אדם , להביא את לאנגפורד בגיל 33 לקבוצת יורוליג שתשחק הרבה יותר משחקים בעונה ממה שהייתה רגילה זה סיכון גדול מידי. למכבי לא כדאי להסכם עם שחקן בגיל הזה שהסיכוי שיפצע בצורה חמורה גדול בהרבה משחקן צעיר...
למה גאודלוק ? כי בעונה אחת ביורוליג הוא הוביל קבוצה לפיינלפור , וכי הוא צעיר בכמה שנים...
גאודלוק הוא לא שחקן שיכול להוביל קבוצה. הוא יכול להיות סקורר מצויין בנישה מאוד מסויימת (כשיש סביבו הרבה שחקנים טובים אחרים).
10 מרץ 2016, 08:56
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:אדם , להביא את לאנגפורד בגיל 33 לקבוצת יורוליג שתשחק הרבה יותר משחקים בעונה ממה שהייתה רגילה זה סיכון גדול מידי. למכבי לא כדאי להסכם עם שחקן בגיל הזה שהסיכוי שיפצע בצורה חמורה גדול בהרבה משחקן צעיר...
גאודלוק הוא לא שחקן שיכול להוביל קבוצה. הוא יכול להיות סקורר מצויין בנישה מאוד מסויימת (כשיש סביבו הרבה שחקנים טובים אחרים).
הכוונה לא במנהיגות אלא סטטיסטית . הוא היה הטופ סקורר של קבוצה שהגיע לפיינלפור. לקבוצה הזאת היו מנהיגים אחרים (וזה דווקא לזכותו...) .
אין לי בעיה שיוביל את מכבי בסטט' ושהמנהיג של הקבוצה יהיה מישהו אחר (מקל ?) ובסופו של דבר ניהיה בפיינלפור.
10 מרץ 2016, 09:22
10 מרץ 2016, 11:31
Assaf M כתב:אף גורם שאפילו מקורב למכבי לא מוכן להגיד האם מה שפיק פרסם לגביי לנגפורד הוא אמת או לא.
אני מקווה שדובי לא יקבל פיק ברכיים למרות שלרוב הוא צודק.
10 מרץ 2016, 12:49
10 מרץ 2016, 13:03
felix_r כתב:אם כבר לשלם מיליון וחצי, הייתי הולך על דלייני