10 מרץ 2016, 02:22
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא, זה לא אמיתי פשוט.
גניבת הדעת הגדולה בהיסטוריה חבורת הזבל הזאת.
נשבעת לך שאם היית רואה ערוץ 26 היית מוצא דרך לפרוץ לשם ולפוצץ אותם במכות
מכיר את הסרט the human centipede? אז זה
הלשון שלהם כל כך עמוק בתוך התחת של השני שהם יכולים לטעום מה הם אכלו לארוחת בוקר
כל הזמן כמה החבורה השנייה מרושעת וכמה הם אמיתיים, רגישים, ''מונעים מאהבה'' וכמה השניים בכלל לא מעניינים אותם אבל אני נשבעת לך בחזיר הגמדי העתידי שלי שזה כל מה שהם מדברים עליו
10 מרץ 2016, 02:26
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:השאלה שלי הייתה למה האח הדליק את הקול של התינוק כששי ותניה ישנו ולא כשעומרי וקסניה נחרו
האח אכן היה צריך להדליק איזשהו קול מהאוסף שלו כדי להעיר אותם, אבל שאלה: כמה פעמים במשך העונה תני ושי חי ישנו במהלך היום, במכוון ובחוסר אכפתיות מוחלט, תוך כדי שהם מודעים לאימפקט שזה יוצר על התקציב? וכמה פעמים עמרי וקסניה ישנו במכוון?
צר לי אבל שי חי מקבל עכשיו בדיוק את מה שמגיע לו. נתן לדיירים יחס דוחה מתחילת העונה, ירד עליהם, השפיל אותם, זלזל בהם והתנשא עליהם בלי חרטות ובלי מעצורים (לא אשכח את הלינץ' על עומר). ועכשיו? עכשיו הוא מתלונן שלא אוהבים אותו ולא רוצים להיות בחברתו כשהוא יוצא לחצר ומחמיץ לכולם פנים. אתה לא אוהב אותם? אתה בז להם? אז תקבל יחס דומה. לא מבין מה הבעיה בזה.. יש איזושהי חובה לאהוב אותו?הבנאדם מתקרבן מבוקר עד ליל..
המעריצים שלו עושים ממנו קדוש מעונה ועוד מעט נראה מאות תחפושות שלו בפורים. תלמידים משתמשים בפינה שלו כדי לרדת על חבריהם לכיתה. כל הגועל שיוצא מהבנאדם הזה מקבל האדרה מהסוג המגעיל ביותר..
10 מרץ 2016, 02:29
10 מרץ 2016, 02:30
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:השאלה שלי הייתה למה האח הדליק את הקול של התינוק כששי ותניה ישנו ולא כשעומרי וקסניה נחרו
האח אכן היה צריך להדליק איזשהו קול מהאוסף שלו כדי להעיר אותם, אבל שאלה: כמה פעמים במשך העונה תני ושי חי ישנו במהלך היום, במכוון ובחוסר אכפתיות מוחלט, תוך כדי שהם מודעים לאימפקט שזה יוצר על התקציב? וכמה פעמים עמרי וקסניה ישנו במכוון?
צר לי אבל שי חי מקבל עכשיו בדיוק את מה שמגיע לו. נתן לדיירים יחס דוחה מתחילת העונה, ירד עליהם, השפיל אותם, זלזל בהם והתנשא עליהם בלי חרטות ובלי מעצורים (לא אשכח את הלינץ' על עומר). ועכשיו? עכשיו הוא מתלונן שלא אוהבים אותו ולא רוצים להיות בחברתו כשהוא יוצא לחצר ומחמיץ לכולם פנים. אתה לא אוהב אותם? אתה בז להם? אז תקבל יחס דומה. לא מבין מה הבעיה בזה.. יש איזושהי חובה לאהוב אותו?הבנאדם מתקרבן מבוקר עד ליל..
המעריצים שלו עושים ממנו קדוש מעונה ועוד מעט נראה מאות תחפושות שלו בפורים. תלמידים משתמשים בפינה שלו כדי לרדת על חבריהם לכיתה. כל הגועל שיוצא מהבנאדם הזה מקבל האדרה מהסוג המגעיל ביותר..
10 מרץ 2016, 02:48
10 מרץ 2016, 02:55
10 מרץ 2016, 11:48
10 מרץ 2016, 14:41
10 מרץ 2016, 16:26
10 מרץ 2016, 16:30
Holiday_Armadillo כתב:איזה אסטרטגית, אור ניצחה והכניסה את עומרי במקומה
אינשאללה ברק הולך
הבעיה היא שאני כבר יודעת מהמוסיקה שהם שמו על הקטע של איציק, שהם רוצים שאנשים יראו את הפינה שהוא עשה כמגוחכת, לא כמו שי, אז יש מצב שאנשים יצחקו עליו ולא יצביעו לו
שי אמר שהוא רוצה לעזוב, נראה אם זה באמת יקרה
אם כן אפשר להגיד קדיש על העונה
10 מרץ 2016, 16:33
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה אסטרטגית, אור ניצחה והכניסה את עומרי במקומה
אינשאללה ברק הולך
הבעיה היא שאני כבר יודעת מהמוסיקה שהם שמו על הקטע של איציק, שהם רוצים שאנשים יראו את הפינה שהוא עשה כמגוחכת, לא כמו שי, אז יש מצב שאנשים יצחקו עליו ולא יצביעו לו
השבוע איציק, שבוע הבא ברק אני מאמין.
10 מרץ 2016, 16:40
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה אסטרטגית, אור ניצחה והכניסה את עומרי במקומה
אינשאללה ברק הולך
השבוע איציק, שבוע הבא ברק אני מאמין.
שי היה בחדר האח הגדול ובזמן שהוא היה שם קראו לאור
מעניין
10 מרץ 2016, 17:02
10 מרץ 2016, 17:05
10 מרץ 2016, 17:34
10 מרץ 2016, 20:42
LIAV10 כתב:החיקוי של אור אחד הטובים ששמעתי בחיים שלי: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9615266900
שני כהן פשוט אדירה.
11 מרץ 2016, 09:33
11 מרץ 2016, 10:18
11 מרץ 2016, 10:53
11 מרץ 2016, 10:58