יש מצב לקבל כאן עזרה בהתלבטות מאוד משמעותית שיש לי?
אני אשתמש לרגע בפורום הזה כפסיכולוג.....
אזהרה מראש: מדובר בהרבה חפירות ואתם ממש לא צריכים לקרוא....
יש לי כרגע עבודה, בגדול אני לא סובלת אותה.
עקרונית אני לא סובלת את התחום הזה. אין לי כח יותר לראות אנשים, אין לי כוח יותר לנסות לשכנע אנשים לקנות משקפיים וזה לא מעניין אותי!!
אני לא טובה ואף פעם לא הייתי טובה בתחום המכירות ולא מעוניינת להיות טובה בזה, רק חבל שאחרי שמסיימים תואר מגלים שזה 90% מהמקצוע....
המשכורת שלי פר שעה היא סבירה ודי ממוצעת לפחות לאיזור ירושלים (בשאר המדינה אופטומטריסטים מרוויחים יותר, אבל אין לי עניין כרגע לעזוב את ירושלים), הבעיה היא שאני עובדת מעט מאוד של שעות כך שהמשכורת שלי יוצאת די עלובה בסופו של דבר.
הבעיה היא שלמרות שאני רוצה יותר כסף כמובן, אני לא מסוגלת להכיל עוד שעות וכל שעה נוספת גורמת לי להקיא.
הדילמה שלי היא שיש לי הצעה לעבודה אחרת שהיא בתחום אבל מדובר על הרבה יותר עבודה במעבדה ועל חיתוך (בתקווה של כמה שפחות לראות אנשים).
כמובן שהבעיה היא שמדובר על שכר נמוך יותר לשעה, כי טכנאי לא יכול לקבל אותו שכר של אופטומטריסט, מצד שני מדובר על יותר שעות ולכן לפי חישוב יוצא לי פלוס מינוס אותה משכורת בסוף חודש רק עם יותר שעות עבודה (ייאמר שאני לא בנאדם שאוהב לעבוד בכללי).
באחד העבודות הקודמות שלי יצא לי בין היתר גם לחתוך עדשות במעבדה ודי אהבתי את זה - היה סוג של ריפוי בעיסוק בשבילי, כך שאני לא רואה את עצמי בהכרח רוצה להתאבד בסוף יום למרות שמדובר ביותר שעות עבודה.
הבעיה היא שאני מרגישה כאילו אני פשוט הולכת אחורה במקום להתקדם ושזה עבודה שהיא מתחת להשכלה שלי עם שכר שלא ממש מתאים לזה שבכל זאת השקעתי 4 שנות לימוד, הוצאתי תואר, עברתי את כל בחינות ההסמכה של משרד בריאות וקיבלתי רישיון וצברתי כבר כמה וכמה שנות ניסיון בתחום.
ייאמר גם שאין לי כרגע עניין לעשות הסבה בעיקר כי אין לי מושג למה וכי אין לי כוח ועצבים עכשיו להתחיל ללמוד משהו חדש.
אגב, יש לי גם אופציה לבקש מהבוס הנוכחי שלי העלאה ויש אפילו סיכוי שהוא יסכים, אבל זה עדיין לא פותר לי את העניין של הסבל המתמשך שלי מהעבודה.
זה ברמה של חוסר רצון לצאת מהבית לעבודה כל ים ורק לספור את הדקות עד לסוף היום ולחכות ליום אחד החופשי שיש לי בשבוע (כמו שאמרתי - מעט שעות שבועיות).
בקיצור אני מתחרפנת כבר מההתלבטויות אז החלטתי לתת לאחרים לסבול איתי ולחפור לכם כאן בתור הפסיכולוגים הפרטיים שלי....