המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:And not a single fuck was given that day...
MTA2311 כתב:עדיין מאוד חשוב לי לנצח את הפועל ירושלים. אולי הדבר היחיד שחשוב לי בהקשר של הקבוצה הנוראית הזאת מאמצע נובמבר בערך.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:עדיין מאוד חשוב לי לנצח את הפועל ירושלים. אולי הדבר היחיד שחשוב לי בהקשר של הקבוצה הנוראית הזאת מאמצע נובמבר בערך.
נובמבר 2014
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:עדיין מאוד חשוב לי לנצח את הפועל ירושלים. אולי הדבר היחיד שחשוב לי בהקשר של הקבוצה הנוראית הזאת מאמצע נובמבר בערך.
נובמבר 2014
עד מתי?
שמואל1 כתב:ועכשיו ברצינות- למשחק הזה יש חשיבות מכריעה.
המנצחת כנראה תסיים במקום הראשון ותזכה לארח את הפיינל פור.
yzafrir כתב:החשיבות של המשחק היא יותר עניין של יוקרה מאשר משהו שיכריע את האליפות.
גם אם הפיינלפור יערך בארנה , עדיין יש חלוקה שווה של הקהל וגם מכבי הפסידה אליפויות "בבית"....
ניצחון במשחק הזה זה הצהרת כוונות להמשך...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:החשיבות של המשחק היא יותר עניין של יוקרה מאשר משהו שיכריע את האליפות.
גם אם הפיינלפור יערך בארנה , עדיין יש חלוקה שווה של הקהל וגם מכבי הפסידה אליפויות "בבית"....
ניצחון במשחק הזה זה הצהרת כוונות להמשך...
הביתיות היא משמעותית. היא אולי לא מכרעת, אבל היא מאוד משמעותית. אני ממש לא רואה את אוהדי מכבי נוהרים בהמונים לארנה אחרי מה שהיה בעונה הזו.
er79 כתב:אם תסיים מקום שלישי לא תודח בחצי מול מגדל כי לא תפגוש אותם בחצי. רק אם תידרדר למקום הרביעי, וזה לא הולך לקרות
yanay21 כתב:רגע, אין איזה הגרלות לחצי גמר?מי שבמקום הראשון לא הולכת מול חיפה(בהנחה והיא תגיע לשם) בחצי בוודאות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים