14 מרץ 2016, 15:23
my man כתב:yanay21 כתב:רגע, אין איזה הגרלות לחצי גמר?מי שבמקום הראשון לא הולכת מול חיפה(בהנחה והיא תגיע לשם) בחצי בוודאות?
זו גם הייתה ההנחה שלי...
14 מרץ 2016, 15:30
14 מרץ 2016, 15:33
MTA2311 כתב:די נו. אין מצב שלא מפריע לכם להפסיד אליפות לירושלים.
14 מרץ 2016, 15:47
my man כתב:MTA2311 כתב:די נו. אין מצב שלא מפריע לכם להפסיד אליפות לירושלים.
אמ...
14 מרץ 2016, 15:48
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:רגע, אין איזה הגרלות לחצי גמר?מי שבמקום הראשון לא הולכת מול חיפה(בהנחה והיא תגיע לשם) בחצי בוודאות?
זו גם הייתה ההנחה שלי...
הדרך היחידה שמכבי איכשהו תוכל לקחת אליפות(אופציה שבה אני ממש לא מעוניין), זה אם ירושלים פוגשת את חיפה בחצי. אנחנו יכולים לדבר כמה שבא לנו על זה שהם הודחו מוקדם בגביע, אבל לסוף העונה, כמו בעונה שעברה, הם יגיעו הרבה יותר מפוקסים. וזה לא שאנחנו יותר טובים מהם. חיפה לירושלים היא קריפטונייט. כמו שהקריפטונייט שלנו היא כל קבוצה שיש לה מאמן ושני שחקנים בריאים.
להחתים.
14 מרץ 2016, 15:51
er79 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:רגע, אין איזה הגרלות לחצי גמר?מי שבמקום הראשון לא הולכת מול חיפה(בהנחה והיא תגיע לשם) בחצי בוודאות?
זו גם הייתה ההנחה שלי...
הדרך היחידה שמכבי איכשהו תוכל לקחת אליפות(אופציה שבה אני ממש לא מעוניין), זה אם ירושלים פוגשת את חיפה בחצי. אנחנו יכולים לדבר כמה שבא לנו על זה שהם הודחו מוקדם בגביע, אבל לסוף העונה, כמו בעונה שעברה, הם יגיעו הרבה יותר מפוקסים. וזה לא שאנחנו יותר טובים מהם. חיפה לירושלים היא קריפטונייט. כמו שהקריפטונייט שלנו היא כל קבוצה שיש לה מאמן ושני שחקנים בריאים.
להחתים.
אולי אני טועה, אני הנחתי שבפיינל פור מקום 1 נגד 4 ומקום 2 נגד 3, אבל לכו תדעו. אגב, כמו שירושלים יכולה ליפול אצל חיפה, כך גם מכבי. חיפה לא פראיירים בכלל.
14 מרץ 2016, 15:52
yanay21 כתב:er79 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:רגע, אין איזה הגרלות לחצי גמר?מי שבמקום הראשון לא הולכת מול חיפה(בהנחה והיא תגיע לשם) בחצי בוודאות?
זו גם הייתה ההנחה שלי...
להחתים.
אולי אני טועה, אני הנחתי שבפיינל פור מקום 1 נגד 4 ומקום 2 נגד 3, אבל לכו תדעו. אגב, כמו שירושלים יכולה ליפול אצל חיפה, כך גם מכבי. חיפה לא פראיירים בכלל.
אבל יש סדרות ברבע גמר, לא?
כאילו, מקום 1 נגד 8, 2 נגד 7, 3 נגד 6, 4 נגד 5.
או שהתבלבלתי מרוב שינויי הפורמט ואין סדרות? כל עונה מנסים לדפוק אותנו מחדש, ואני לא זוכר כלום.
14 מרץ 2016, 16:02
14 מרץ 2016, 16:03
er79 כתב:נכון, אתה צודק. השאלה היא האם הפיינל פור עדיין מותאם למיקומים או שתהיה הגרלה. לדעתי לא תהיה הגרלה והממוקמת גבוה יותר בסוף העונה הסדירה, אם תעבור את שלב רבע הגמר, תתמודד מול התמודדת הממוקמת נמוך יותר. אני מעריך שבסבירות גבוהה ארבע הפיינליסטיות יהיו ת"א, ירושלים, ראשל"צ וחיפה.
14 מרץ 2016, 16:04
er79 כתב:נכון, אתה צודק. השאלה היא האם הפיינל פור עדיין מותאם למיקומים או שתהיה הגרלה. לדעתי לא תהיה הגרלה והממוקמת גבוה יותר בסוף העונה הסדירה, אם תעבור את שלב רבע הגמר, תתמודד מול התמודדת הממוקמת נמוך יותר. אני מעריך שבסבירות גבוהה ארבע הפיינליסטיות יהיו ת"א, ירושלים, ראשל"צ וחיפה.
14 מרץ 2016, 16:34
14 מרץ 2016, 16:40
14 מרץ 2016, 16:41
roy1000 כתב:יש סדרות גם בחצי גמר לא?
14 מרץ 2016, 16:44
toja27 כתב:מה רע לנו? אתה הרי רוצה שמכבי יפסידו ואם אפשר בדו ספרתי, אז מה ההצגות?
14 מרץ 2016, 16:45
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:יש סדרות גם בחצי גמר לא?
חזרנו לפיינל פור השנה.
14 מרץ 2016, 16:50
yanay21 כתב:toja27 כתב:מה רע לנו? אתה הרי רוצה שמכבי יפסידו ואם אפשר בדו ספרתי, אז מה ההצגות?
רע מבחינת הסיכויים שלנו כקבוצה, לא לפי ההעדפה האישית שלי. טיפה הסקת מסקנות לא תזיק.
14 מרץ 2016, 16:51
toja27 כתב:yanay21 כתב:toja27 כתב:מה רע לנו? אתה הרי רוצה שמכבי יפסידו ואם אפשר בדו ספרתי, אז מה ההצגות?
רע מבחינת הסיכויים שלנו כקבוצה, לא לפי ההעדפה האישית שלי. טיפה הסקת מסקנות לא תזיק.
ואללה, כי עד עכשיו חשבתי שכשאומרים רע לנו, אז מתכונים "שרע לנו, אז אני לא רוצה שזה יקרה". סליחה שאני לא בקיא בתהליך המחשבה הסכיזופרני.
14 מרץ 2016, 17:01
yanay21 כתב:er79 כתב:נכון, אתה צודק. השאלה היא האם הפיינל פור עדיין מותאם למיקומים או שתהיה הגרלה. לדעתי לא תהיה הגרלה והממוקמת גבוה יותר בסוף העונה הסדירה, אם תעבור את שלב רבע הגמר, תתמודד מול התמודדת הממוקמת נמוך יותר. אני מעריך שבסבירות גבוהה ארבע הפיינליסטיות יהיו ת"א, ירושלים, ראשל"צ וחיפה.
הכוונה שלך שפשוט יעשו מקום 1 נגד 4, ו2 נגד 3 אם הטבלה מורכבת רק מארבע הקבוצות האלו?(ירושלים ראשונה, מכבי שנייה, חיפה שלישית, ראשון רביעית).
אם כן, רע לנו. אני לא חושב שחיפה פייבוריטית מולנו, בטח לא ביד אליהו, אבל אם יש קבוצה שיכולה לפרק אותנו חוץ מירושלים, אלו הנגרים של רמי.
14 מרץ 2016, 17:11
er79 כתב:yanay21 כתב:er79 כתב:נכון, אתה צודק. השאלה היא האם הפיינל פור עדיין מותאם למיקומים או שתהיה הגרלה. לדעתי לא תהיה הגרלה והממוקמת גבוה יותר בסוף העונה הסדירה, אם תעבור את שלב רבע הגמר, תתמודד מול התמודדת הממוקמת נמוך יותר. אני מעריך שבסבירות גבוהה ארבע הפיינליסטיות יהיו ת"א, ירושלים, ראשל"צ וחיפה.
הכוונה שלך שפשוט יעשו מקום 1 נגד 4, ו2 נגד 3 אם הטבלה מורכבת רק מארבע הקבוצות האלו?(ירושלים ראשונה, מכבי שנייה, חיפה שלישית, ראשון רביעית).
אם כן, רע לנו. אני לא חושב שחיפה פייבוריטית מולנו, בטח לא ביד אליהו, אבל אם יש קבוצה שיכולה לפרק אותנו חוץ מירושלים, אלו הנגרים של רמי.
ראשית כל, כן, זה מה שאני חושב שיהיה אבל אני לא בטוח. לא שמעתי משהו על הגרלה. שנית, שוב, אם ירושלים תסיים את העונה ביתרון ביתיות (סבירות די גבוהה) הפיינל פור יהיה בארנה, כך שת"א לא פייבוריטית בארנה נגד אף קבוצה, ועם להיות כנים, גם במנורה חיפה יכולה לתת לנו בראש. כנ"ל ירושלים. הוכחנו ממזמן שההיכל שלנו כבר לא מבצר
14 מרץ 2016, 23:37