rc4991 כתב:לא מאמין, הפנאל מתחיל לבכות על הפיינל פור כי מכבי יכולה לעקוץ בסוף אליפות
איפה הייתם כל השנים האלה?
האמת- אם יש שנה בה למכבי עדיף פיינל פור על סדרות, זאת השנה הזאת.
בסדרה אין סרט שמכבי מנצחת את ירושלים. במשחק אחד, מי יודע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:לא מאמין, הפנאל מתחיל לבכות על הפיינל פור כי מכבי יכולה לעקוץ בסוף אליפות
שמואל1 כתב:ויש גם את הארנה שמקדמת אותם בכמה דרגות.
אפשר להגיד הרבה דברים על אורי אלון, אבל הוא עשה כאן דבר פנומנלי בשלוש שנים האחרונות.
לקח קבוצה לוזרית, מפוחדת ומפורקת והפך אותה לקבוצה הטובה ביותר בליגה BY FAR.
מי היה מאמין שהלוזרית הניצחית תעשה סוויפ על מכבי?!
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:לא מאמין, הפנאל מתחיל לבכות על הפיינל פור כי מכבי יכולה לעקוץ בסוף אליפות
האמת- אם יש שנה בה למכבי עדיף פיינל פור על סדרות, זאת השנה הזאת.
בסדרה אין סרט שמכבי מנצחת את ירושלים. במשחק אחד, מי יודע.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:ויש גם את הארנה שמקדמת אותם בכמה דרגות.
אפשר להגיד הרבה דברים על אורי אלון, אבל הוא עשה כאן דבר פנומנלי בשלוש שנים האחרונות.
שטויות. בסוף 90% זה כסף ועוד 10% זה ניהול. אם אתה מעמיד תקציבים גדולים שנה אחרי שנה (ועם ניהול נורמלי) בסופו של דבר אתה גם תנצח.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:שום תהליך!!
התהליך היחידי שקורה כאן הוא במכבי שהולכת ונהיית יותר ויותר גרועה.
י-ם די נשארת אותו הדבר, אני לא רואה אותם יותר טובים ממה שהיו לפני 3 ו-4 ובטח שלא 12 שנים כשזכו ביולב.
הם יותר טובים. הם זכו ביול"ב קאפ בזכות גניבה של חצי עונה של קלי מקארתי ווויל סולומון בשיאו שבא לעונה. יש להם היום הרבה יוצר כסף והם מביאים גם ישראלים בכירים שבעבר יכלו רק לחלום עליהם וגם זרים יותר איכותיים. ירושלים לקחו צעד קדימה, אבל מכבי לקחו 20 צעדים אחורה.
ויש גם את הארנה שמקדמת אותם בכמה דרגות.
היא יותר טובה ממה שהיא הייתה בשנים שלפניו בטווח הקרוב, אבל ירושלים שהייתה מקבילה לימי השושלת שלנו הייתה טובה משמעותית, ועם הרבה יותר אופי.
yanay21 כתב:אני דווקא חושב שזה פיפטי פיפטי. כי אם 90 אחוז זה כסף, איך אנחנו מפסידים כשהתקציב שלנו יותר מכפול? מה שמשחק לרעתנו, כי הניהול לא ישתנה בחיים.
שמואל1 כתב:אורי אלון מטיל פצצה: "פארגו רצהלבוא לירושלים אבל לא רצינו כדי לא לפגוע במרקם הקבוצתי"
yanay21 כתב:ועדיין ,מכבי נורמלית הייתה קורעת אותם. אני לא מדבר איתך על מכבי של אריאל או פארקר. מכבי של 2012, שהייתה הכי מרגשת בעולם בהצלבה, הייתה עושה במשחק הזה 20 הפרש קל.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:ויש גם את הארנה שמקדמת אותם בכמה דרגות.
שטויות. בסוף 90% זה כסף ועוד 10% זה ניהול. אם אתה מעמיד תקציבים גדולים שנה אחרי שנה (ועם ניהול נורמלי) בסופו של דבר אתה גם תנצח.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:ועדיין ,מכבי נורמלית הייתה קורעת אותם. אני לא מדבר איתך על מכבי של אריאל או פארקר. מכבי של 2012, שהייתה הכי מרגשת בעולם בהצלבה, הייתה עושה במשחק הזה 20 הפרש קל.
אין ספק. מתי שוב נראה מכבי ברמה הזו?
Holiday_Armadillo כתב:שאלה לכולם פה - אם ההנהלה של מכבי הייתה בסכנה ליפול מצוק, וממש לידם טבק היה באותה סכנה, הייתם מכינים פופקורן או קונים נקניקיה בלחמניה?
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאלה לכולם פה - אם ההנהלה של מכבי הייתה בסכנה ליפול מצוק, וממש לידם טבק היה באותה סכנה, הייתם מכינים פופקורן או קונים נקניקיה בלחמניה?
לא אוכל כלום, כי הייתי צם כתודה לאלוהים, תוך כדי שירת "שריפה, אחים, שריפה".
MTA2311 כתב:זה קטע, כי כאילו מכל התגובות של האנשים במערכת עולה כי הם מרוצים ממה שקרה היום.
לאן המועדון הזה הגיע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־17 אורחים