22 מרץ 2016, 21:54
toja27 כתב:כדורסל זה לא קזינו, ברוך הבא למציאות . העצוב הוא שאני צריך לנהל שיחה עם קשקשן כרוני ואין לי דרך להוכיח שהוא כזה.
22 מרץ 2016, 21:55
roy1000 כתב:toja27 כתב:כדורסל זה לא קזינו, ברוך הבא למציאות . העצוב הוא שאני צריך לנהל שיחה עם קשקשן כרוני ואין לי דרך להוכיח שהוא כזה.
זה מה שיש לך להגיד? שחקן שעשה עונה אחת טובה בקבוצה נידחת אחרי 10 עונות גרועות הוא שחקן טוב? בדבר אחד אתה צודק - באמת שאין טעם בויכוח הזה. אתה מוזמן להמשיך לחשוב שרוצ'סטי שחקן טוב. אני מוכן להתערב איתך שהוא לא יצליח בשום קבוצה שהוא ישחק בה מעכשיו עד סוף הקריירה שלו.
22 מרץ 2016, 21:56
jol9 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:כדורסל זה לא קזינו, ברוך הבא למציאות . העצוב הוא שאני צריך לנהל שיחה עם קשקשן כרוני ואין לי דרך להוכיח שהוא כזה.
זה מה שיש לך להגיד? שחקן שעשה עונה אחת טובה בקבוצה נידחת אחרי 10 עונות גרועות הוא שחקן טוב? בדבר אחד אתה צודק - באמת שאין טעם בויכוח הזה. אתה מוזמן להמשיך לחשוב שרוצ'סטי שחקן טוב. אני מוכן להתערב איתך שהוא לא יצליח בשום קבוצה שהוא ישחק בה מעכשיו עד סוף הקריירה שלו.
מה נתקעת על רוצ'סטי אבל? היו לך בקבוצה עוד 15 שחקנים יותר גרועים ממנו העונה
22 מרץ 2016, 22:02
22 מרץ 2016, 22:03
roy1000 כתב:toja27 כתב:כדורסל זה לא קזינו, ברוך הבא למציאות . העצוב הוא שאני צריך לנהל שיחה עם קשקשן כרוני ואין לי דרך להוכיח שהוא כזה.
זה מה שיש לך להגיד? שחקן שעשה עונה אחת טובה בקבוצה נידחת אחרי 10 עונות גרועות הוא שחקן טוב? ברוך הבא למציאות? המציאות היא שרוצ'סטי שחקן כדורסל גרוע והיחידי שמכחיש את המציאות הזו זה אתה בטענות לא ברורות לגבי כוחות קוסמיים שגורמים לו להיות גרוע.
בדבר אחד אתה צודק - באמת שאין טעם בויכוח הזה. אתה מוזמן להמשיך לחשוב שרוצ'סטי שחקן טוב. אני מוכן להתערב איתך שהוא לא יצליח בשום קבוצה שהוא ישחק בה מעכשיו עד סוף הקריירה שלו.
22 מרץ 2016, 22:05
toja27 כתב: בכדורסל אם שחקן הוא מלך הסלים של היורוליג לא הופך לשחקן גרוטאה בליגה הישראלית בעונה שלאחריה בלי שום סיבה. אז ברוך הבא למציאות כי כדורסל זה לא קזינו.
22 מרץ 2016, 22:07
roy1000 כתב:toja27 כתב: בכדורסל אם שחקן הוא מלך הסלים של היורוליג לא הופך לשחקן גרוטאה בליגה הישראלית בעונה שלאחריה בלי שום סיבה. אז ברוך הבא למציאות כי כדורסל זה לא קזינו.
ושנה לפני שהוא נהיה מלך הסלים של היורוליג הוא לא היה גרוטאה? לא עובר לך בראש ששחקן שהיה גרוטאה והפך להיות מלך הסלים של היורוליג יכול באותה קלות לחזור להיות גרוטאה שנה אחרי זה? יש הרבה שחקנים שמצליחים להוציא עונה אחת טובה באופן חריג במהלך הקריירה שלהם. ברוך הבא למציאות.
22 מרץ 2016, 22:08
22 מרץ 2016, 22:08
jol9 כתב:בסדר... יחסך לרוצ'סטי ידוע, אבל יש גם אמת במה שטוז'ה אומר, כי אף אחד בתחילת העונה לא חזה את הקטסטרופה
כמו שהיא נהיתה.
בדיעבד זה כמובן יותר קל.
22 מרץ 2016, 22:10
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב: בכדורסל אם שחקן הוא מלך הסלים של היורוליג לא הופך לשחקן גרוטאה בליגה הישראלית בעונה שלאחריה בלי שום סיבה. אז ברוך הבא למציאות כי כדורסל זה לא קזינו.
ושנה לפני שהוא נהיה מלך הסלים של היורוליג הוא לא היה גרוטאה? לא עובר לך בראש ששחקן שהיה גרוטאה והפך להיות מלך הסלים של היורוליג יכול באותה קלות לחזור להיות גרוטאה שנה אחרי זה? יש הרבה שחקנים שמצליחים להוציא עונה אחת טובה באופן חריג במהלך הקריירה שלהם. ברוך הבא למציאות.
תגיד שאין לך הסבר ושאתה תולה את השנה שעברה בכוחות מסתוריים שהשפיעו לטובה על רוצ'יסטי וזהו, די חסוך את הויכוח.
22 מרץ 2016, 22:14
yanay21 כתב:יש דברים לומר לכאן או לכאן על רוצ'סטי, אבל בסופו של דבר, כמעט ואי אפשר לשפוט אף שחקן כמו שצריך בעונה הזו. כי הכול נורא, הכול מזעזע. הרי דווין של העונה שעברה היה מדהים. ורנדל גם היה בעונת שיא, אפילו בהתקפה, וכו'.
זה לא NBA, כשהקבוצה נמצאת בשפל היסטורי שלא היה כדוגמתו, כולם נראים נורא. אתם שופטים את הקורבנות, ולא את מי שביצע את הפשע הזה שנקרא מכבי פוקס ת"א.
22 מרץ 2016, 22:16
yanay21 כתב:יש דברים לומר לכאן או לכאן על רוצ'סטי, אבל בסופו של דבר, כמעט ואי אפשר לשפוט אף שחקן כמו שצריך בעונה הזו.
22 מרץ 2016, 22:17
toja27 כתב:זאת הנקודה שהעליתי, כי הסה"כ נראה כל כך רע אז השחקנים לא מצליחים להוציא את המקסימום שלהם, לפחות זאת אפשרות שהעליתי. כל שאר הויכוח עם הקשקשן הכרוני זה סתם לשם הכיף, אני אפילו לא יודע על מה אני מתווכח.
22 מרץ 2016, 22:17
toja27 כתב:yanay21 כתב:יש דברים לומר לכאן או לכאן על רוצ'סטי, אבל בסופו של דבר, כמעט ואי אפשר לשפוט אף שחקן כמו שצריך בעונה הזו. כי הכול נורא, הכול מזעזע. הרי דווין של העונה שעברה היה מדהים. ורנדל גם היה בעונת שיא, אפילו בהתקפה, וכו'.
זה לא NBA, כשהקבוצה נמצאת בשפל היסטורי שלא היה כדוגמתו, כולם נראים נורא. אתם שופטים את הקורבנות, ולא את מי שביצע את הפשע הזה שנקרא מכבי פוקס ת"א.
זאת הנקודה שהעליתי, כי הסה"כ נראה כל כך רע אז השחקנים לא מצליחים להוציא את המקסימום שלהם, לפחות זאת אפשרות שהעליתי. כל שאר הויכוח עם הקשקשן הכרוני זה סתם לשם הכיף, אני אפילו לא יודע על מה אני מתווכח.
22 מרץ 2016, 22:22
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב: בכדורסל אם שחקן הוא מלך הסלים של היורוליג לא הופך לשחקן גרוטאה בליגה הישראלית בעונה שלאחריה בלי שום סיבה. אז ברוך הבא למציאות כי כדורסל זה לא קזינו.
תגיד שאין לך הסבר ושאתה תולה את השנה שעברה בכוחות מסתוריים שהשפיעו לטובה על רוצ'יסטי וזהו, די חסוך את הויכוח.
אתה יודע לקרוא? הסברתי את זה בצורה ברורה - יש המון שחקנים שעושים שנה אחת טובה בצורה חריגה בקריירה שלהם. מה אתה לא מבין?
אני אנסה לעזור לך: https://en.wikipedia.org/wiki/Random_walk
22 מרץ 2016, 22:25
roy1000 כתב:toja27 כתב:זאת הנקודה שהעליתי, כי הסה"כ נראה כל כך רע אז השחקנים לא מצליחים להוציא את המקסימום שלהם, לפחות זאת אפשרות שהעליתי. כל שאר הויכוח עם הקשקשן הכרוני זה סתם לשם הכיף, אני אפילו לא יודע על מה אני מתווכח.
מעניין. כל הקבוצות שרוצ'סטי נזרק מהן היו "בשפל הסטורי"? קשקשן כרוני? אז מה אתה? טיפש כרוני?
22 מרץ 2016, 22:36
roy1000 כתב:jol9 כתב:בסדר... יחסך לרוצ'סטי ידוע, אבל יש גם אמת במה שטוז'ה אומר, כי אף אחד בתחילת העונה לא חזה את הקטסטרופה
כמו שהיא נהיתה.
בדיעבד זה כמובן יותר קל.
תחזור לתחילת העונה ותראה מה כתבתי על רוצ'סטי ואז תגיד לי שזה לא היה צפוי. שחקן שנזרק מ- 4 (או 5) קבוצות במהלך הקריירה שלו זה לא שחקן טוב איך שלא תהפוך את זה. היה צפוי לחלוטין.
22 מרץ 2016, 22:43
toja27 כתב:רציני שהעלת מושג מכימיה או מפיזיקה לכאן? מסבירים לך שהסיכוי ששחקן שהיה מלך הסלים של היורוליג יהפוך לגרוטאה בליגה הישראלית הוא נמוך מאוד רק על סמך היכולת, מביאים לך שורה של שחקנים שמשחקים פחות טוב ממה שראינו אותם במו עינינו אז מעלים אפשרות שיש כאן דברים שהם מעבר ליכולת כדורסל נטו,אף אחד לא קובע כאן שום דבר נחרץ חוץ ממך. אתה מבין את זה? מה אתה קופץ וקובע בנחרצות כל דבר? אמרתי לך אתה קשקשן אז חסוך ממני את הויכוח [כאן היה משפט לא רלוונטי].
22 מרץ 2016, 22:46
22 מרץ 2016, 22:46
jol9 כתב:זה רק אני או שיש כאן מתח מיני מטורף??
חברים, הכל טוב, אבל רק בלי הברכות ההדדיות בבקשה...