rc4991 כתב:אני אומר לכם כבר עכשיו, שנה הבאה מכבי שוברת את השיא הזה
היא כל כך טובה שהיא כבר שברה אותו בשנה הבאה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני אומר לכם כבר עכשיו, שנה הבאה מכבי שוברת את השיא הזה
my man כתב:מה שלברון עשה הלילה....למי שתהה למה בלאט באמת פוטר...
roy1000 כתב:my man כתב:מה שלברון עשה הלילה....למי שתהה למה בלאט באמת פוטר...
אורי, אני חושב שיש אנשים קצת יותר ראויים מדייויד בלאט לרחמים שלנו. את המליונים שלו הוא יקבל עד הגרוש האחרון והוא גם ימצא עבודה נוספת אחרי שינוח קצת בבית.
דייויד בלאט פוטר כי לא הצליח להסתדר עם לברון. כולם כולל כולם יודעים את זה. כולם גם יודעים שלו מאמן הרבה פחות טוב ומנוסה מבלאט. let it go. נראה לי שאפילו בלאט עצמו כבר עבר הלאה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:my man כתב:מה שלברון עשה הלילה....למי שתהה למה בלאט באמת פוטר...
אורי, אני חושב שיש אנשים קצת יותר ראויים מדייויד בלאט לרחמים שלנו. את המליונים שלו הוא יקבל עד הגרוש האחרון והוא גם ימצא עבודה נוספת אחרי שינוח קצת בבית.
דייויד בלאט פוטר כי לא הצליח להסתדר עם לברון. כולם כולל כולם יודעים את זה. כולם גם יודעים שלו מאמן הרבה פחות טוב ומנוסה מבלאט. let it go. נראה לי שאפילו בלאט עצמו כבר עבר הלאה.
מסכים.
LIAV10 כתב:הבחור פריק של קונטרול, זה קיים אצל אתלטים גדולים אבל.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:הבחור פריק של קונטרול, זה קיים אצל אתלטים גדולים אבל.
לא זכור לי מקרה כל כך קיצוני. לא את קובי, ואפילו לא אצל מייקל.
ספורטאים גדולים הם דושבגים מטבעם, אבל לברון עובר כל גבול.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:הבחור פריק של קונטרול, זה קיים אצל אתלטים גדולים אבל.
לא זכור לי מקרה כל כך קיצוני. לא את קובי, ואפילו לא אצל מייקל.
לא יודע, לברון לא עשה את זה לפני הקדנצייה השנייה בקאבס.
my man כתב:רוי את אהבתי לבלאט אני לא מסתיר...אבל זה ממש לא קשור לרחמים. אני עדיין מתוסכל כי אני באמת מאמין שעם בלאט היה לקאבס סיכוי(גם אם לא גדול) לקחת אליפות... לא הכל זה כסף!
למי שלא ראה מה הלך הלילה:(וזה רק חלק קטן)
MTA2311 כתב:לא זכור לי מקרה כל כך קיצוני. לא את קובי, ואפילו לא אצל מייקל.
MTA2311 כתב:מייקל היה חרא של בן אדם, אבל הוא מעולם לא העביר פסקי זמן ומעולם לא שם איבר מין גברי כל כך בוטה על המאמנים שלו. היה לו כבוד בסיסי והבנת ההיררכיה בענף הזה. לברון חושב שהוא מעל למשחק. הוא יכול לעבור פתאום למיאמי, לחזור כשיתחשק לו לקליבלנד, להתעלם מקיומו של בלאט, לפטר אותו, למנות את הפאפאי שלו למאמן ולשים גם עליו איבר מין גברי. זה חסר תקדים.
my man כתב:רוי את אהבתי לבלאט אני לא מסתיר...אבל זה ממש לא קשור לרחמים. אני עדיין מתוסכל כי אני באמת מאמין שעם בלאט היה לקאבס סיכוי(גם אם לא גדול) לקחת אליפות... לא הכל זה כסף!
למי שלא ראה מה הלך הלילה:(וזה רק חלק קטן)
roy1000 כתב:הווריורס סגרו את מספר 67 הערב מול וושינגטון. נותרו עוד 8 משחקים בקופה. הם יוצאים היום למשחק back-to-back ביוטה ואחר כך שלושה משחקי בית שהם אמורים לנצח.
ג'ורדן יושב מול הטלוויזיה במתח.
Holiday_Armadillo כתב:גרין פספס עוד טריפל דאבל, היה חסר לו אסיסט אחד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים