המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:לא יודע איך אפשר לצאת נקי מעניין פניני וזה יפגע כי הוא יפגע מאוד ויצא עלינו רע. אבל ראבק, מה אפשר לעשות - להמשיך לתת לו להסריח את הפרקט?. אני אומר כזה דבר - אם אתה רוצה תפקיד מקצועי (דווקא פניני אינטליגנט שגם מאוד מבין בכדורסל אירופאי) - עוזר שני, סקאוט בצוות הסקאוטים, יו ניים איט, אהלן וסהלן. אם הוא רוצה להמשיך לשחק וזו זכותו - קיצוץ בשכר וה-3 השלישי בהיררכיה - וזה אומר לא מעט משחקים שהוא לא מתלבש בליגה. משהו כמו יבזורי השנה. ואם לא זה ולא זה, שלום ותודה... בניגוד ליוגב (קל ירושלים) פניני לא נראה לי ממש ישמח לשחק שם והאוהדים לא סובלים אותו ככה שאפשר להוציא מזה טוב. כמובן שהוא יכול להעלב וללכת להרצליה או משהו אבל שיהיה לו בכיף.
המשותף לכל השחקנים שיצא עלינו - מיואב ספר ועד ג'יימי ארנולד, שאחרי התואר הראשון בעונה אף אחד לא זוכר אותם. אני זוכר את הכתבה הענקית שעשו עם ארנולד אחרי הגמר גביע הארור ההוא. ואללה, שוב יצאו מהחורים ה"מכבי לא יודעת איך להתנהג עם שחקנים שלה", "משתמשים וזורקים" וידה עדה עדה, אבל מהר מאוד זה נשכח. אז עם פניני זה יכול להיות יותר כואב, אפשר לראות את הכותרת בynet באוגוסט - "נתתי הכל למכבי, לא מאמין שככה התייחסו אליי" , אבל נעבור גם אותו. לדעתי הסיפור איתו יכרע בסטייט אוף מיינד לאן הולכת העונה שלנו. להיות נחמדים ועם חוזי עתק ל"מכביסטים" שכבר לא שווים חמישייה בנהריה, או חותכים בבשר החי ובונים פה קבוצה קבוצה עם כל ההשלכות.
יוגב כמדומני יושב על חוזה של חצי מיליון דולר. אם עם פארמר הגיעו לסיכום והוא וויתר על הרבה כסף, אפשר לעשות את זה גם עם יוגב. מה גם שירושלים הטיפשים ייתנו לו את אותו סכום אם לא יותר רק כדי להגיד שהם העבירו אותו ממכבי וכל זה. ככה שבתכלס הוא לא יפגע כלכלית יותר מדי. שוב, זכותו יהיה לעשות לנו את המוות, אבל לא יודע, אם פארמר לא עשה....
סיל לא ילך. סיל בניגוד לשניהם כן שובר שיוויון בליגה במובן מסויים. כן קורע לך את האשדודיות והנהריות. אי אפשר אפילו להגיד את זה על השניים מלמעלה. הוא צריך להיות בדיוק בתפקיד שהיה אצל בלאט. שחקן משלים, אס מהספסל. בליגה אולי שחקן הרכב. זהו.
רוצ'סטי הולך. ככה שכבר בלי כלום פיניתי לך 3 ישראלים ועוד כנראה גם יבזורי (אין לי מושג מה קורה איתו, אולי ארז ירצה לתת לו הזדמנות. אם וכאשר הוא יאמן). על אחד מהם צריך להביא את דאוסן. השאר כמובן זרים באיכות. זה ישאיר אותנו עם סגל ישראלים - מקל, דאוסן, סיל, שגב, יבזורי (?אם לא הוא אז בלייזר). מספיק טוב לטעמי. צוות מסיע שאמור לעמוד בחוק הרוסי ולתת את הסיוע גם באירופה ל4-5 זרים בכירים.
החציל האצטקי כתב:צריך פשוט להחתים את הזרים הכי טובים שיש.
להחתים 4-5 זרים תותחים, שמשחקים גם התקפה וגם הגנה, וגם מסוגלים להיות בריאים ובעלי איזשהו אפסייד.
ג'סטין המילטון וקווינסי מילר הם רוקיז באירופה. אופציות מעולות. גם וונאמייקר וקוזמינסקאס אחלה. הסנטר של פרנקפורט, ג'ו ווגטמן- אופציה לשחקן מחליף עם אפסייד מטורף.
סוני ווימס הוא אופציה פחות טובה. קית' לנגפורד הוא אופציה פחות טובה.
שון דאוסון חייב לבוא ולהחליף את לנדסברג, רוצ'סטי, שניהם אולי.
בכל מקרה, ברור שצריך להפסיק ללכת על רול פליירס וישראלים בינוניים ולהביא שחקנים מעולים קודם כל ולפני הכל.
אם טרינקיירי עולה על המדף (הוא תחת חוזה לעונה נוספת בבבאמברג), וגם אם לא- הוא צריך להיות השם הראשון שמכבי בודקת. אמריקאי עם שורשים באירופה, מזכיר את בלאט בהרבה מובנים.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:צריך פשוט להחתים את הזרים הכי טובים שיש.
להחתים 4-5 זרים תותחים, שמשחקים גם התקפה וגם הגנה, וגם מסוגלים להיות בריאים ובעלי איזשהו אפסייד.
ג'סטין המילטון וקווינסי מילר הם רוקיז באירופה. אופציות מעולות. גם וונאמייקר וקוזמינסקאס אחלה. הסנטר של פרנקפורט, ג'ו ווגטמן- אופציה לשחקן מחליף עם אפסייד מטורף.
סוני ווימס הוא אופציה פחות טובה. קית' לנגפורד הוא אופציה פחות טובה.
שון דאוסון חייב לבוא ולהחליף את לנדסברג, רוצ'סטי, שניהם אולי.
בכל מקרה, ברור שצריך להפסיק ללכת על רול פליירס וישראלים בינוניים ולהביא שחקנים מעולים קודם כל ולפני הכל.
אם טרינקיירי עולה על המדף (הוא תחת חוזה לעונה נוספת בבבאמברג), וגם אם לא- הוא צריך להיות השם הראשון שמכבי בודקת. אמריקאי עם שורשים באירופה, מזכיר את בלאט בהרבה מובנים.
אפרופו הדיון עם ליאב על פנר, אולי הדרך הנכונה היא באמת להביא שחקני NBA מדרג נמוך עם סיכויי התאמה טובים לכדורסל
האירופאי...
החציל האצטקי כתב:הסנטר של פרנקפורט, ג'ו ווגטמן- אופציה לשחקן מחליף עם אפסייד מטורף.
Mitelka כתב:השאלה היא איך בכלל ניגשים לקיץ הזה. על מה שמים את הכסף. איפה מחפשים שחקני מציאות ואיפה לא מתפשרים ומנסים ללכת על הכי טוב. וכן...השאלה היותר גדולה תהיה מי מחליט ואיך. כרגע זה פחות או יותר הדבר הכי חשוב שאפשר.
Mitelka כתב:האמת שלפעמים קשה גם לי בתור אוהד שיש לו המון דעות בעניין הזה להחליט מה הקו שצריך ללכת עליו. שנים מכבי היו מחפשים שחקנים "על סף הפריצה" שכביכול עוד רגע פורצים אבל עדיין משחקים מתחת לרדאר כדי להביא אותם. זה עבד טוב, אפילו טוב מאוד עם רייס והיקמן ובמידה מסויימת גם עם אידסון (למרות שכבר די היה מחוזר בסיום העונה שהוא לקח לבד את היורוקאפ..) ועוד שחקנים, אבל גם התרסק עם כל מיני היינסים וכאלה.
ואז, כאילו כדי להגיד יאללה, נלך על הכי טובים שאפשר (במסגרת האפשרי, לא סרחיו או דה קולו..) ושחקנים שהם "מוכחים" - הבאנו את מלך הסלים של היורוליג ופארמר עם כל ההייפ והקדנציה הראשונה. ו...נו, זה לא ממש הולך.
אנחנו תמיד חושבים שאנחנו יודעים הכל אבל נראה לי שגם השנה אנחנו צריכים קצת להבין שלא תמיד אפשר לחזות מה ילד יום. נראה לי שקוצ'ה לבורל זה ה-סיפור של השנה. בואו נהיה אמיתיים רגע, ונחזור לספטמבר. אני שם לכם את מכבי VS לבורל. סגל מול סגל. כמה מכאן אומרים שהסגל של מכבי יותר טוב? לא מעט אני מתערב אתכם. אולי אני גם בינהים.
על ג'יימס דיברנו, אבל גם בורוסיס שהיה על המדף ואפילו הייתה איזה שמועה לגבי התעניינות שלנו בו ולא מעט אנשים היו מרימים אלף גבות אם היה נוחת כאן. אני מספיק אמיתי כדי להגיד שבזמנו לא רציתי אותו. ראיתי בו סוס מת שלא יכול לתרום לקבוצה ששואפת לאן שאנחנו רוצים.
השאלה היא איך בכלל ניגשים לקיץ הזה. על מה שמים את הכסף. איפה מחפשים שחקני מציאות ואיפה לא מתפשרים ומנסים ללכת על הכי טוב. וכן...השאלה היותר גדולה תהיה מי מחליט ואיך. כרגע זה פחות או יותר הדבר הכי חשוב שאפשר.
אבל בהנחה ובאמת תהיה אליפות בק טו בק של ירושלים - הקיץ הזה יהיה החשוב ביותר אולי בעשור האחרון של מכבי.
jol9 כתב:Mitelka כתב:האמת שלפעמים קשה גם לי בתור אוהד שיש לו המון דעות בעניין הזה להחליט מה הקו שצריך ללכת עליו. שנים מכבי היו מחפשים שחקנים "על סף הפריצה" שכביכול עוד רגע פורצים אבל עדיין משחקים מתחת לרדאר כדי להביא אותם. זה עבד טוב, אפילו טוב מאוד עם רייס והיקמן ובמידה מסויימת גם עם אידסון (למרות שכבר די היה מחוזר בסיום העונה שהוא לקח לבד את היורוקאפ..) ועוד שחקנים, אבל גם התרסק עם כל מיני היינסים וכאלה.
ואז, כאילו כדי להגיד יאללה, נלך על הכי טובים שאפשר (במסגרת האפשרי, לא סרחיו או דה קולו..) ושחקנים שהם "מוכחים" - הבאנו את מלך הסלים של היורוליג ופארמר עם כל ההייפ והקדנציה הראשונה. ו...נו, זה לא ממש הולך.
אנחנו תמיד חושבים שאנחנו יודעים הכל אבל נראה לי שגם השנה אנחנו צריכים קצת להבין שלא תמיד אפשר לחזות מה ילד יום. נראה לי שקוצ'ה לבורל זה ה-סיפור של השנה. בואו נהיה אמיתיים רגע, ונחזור לספטמבר. אני שם לכם את מכבי VS לבורל. סגל מול סגל. כמה מכאן אומרים שהסגל של מכבי יותר טוב? לא מעט אני מתערב אתכם. אולי אני גם בינהים.
על ג'יימס דיברנו, אבל גם בורוסיס שהיה על המדף ואפילו הייתה איזה שמועה לגבי התעניינות שלנו בו ולא מעט אנשים היו מרימים אלף גבות אם היה נוחת כאן. אני מספיק אמיתי כדי להגיד שבזמנו לא רציתי אותו. ראיתי בו סוס מת שלא יכול לתרום לקבוצה ששואפת לאן שאנחנו רוצים.
השאלה היא איך בכלל ניגשים לקיץ הזה. על מה שמים את הכסף. איפה מחפשים שחקני מציאות ואיפה לא מתפשרים ומנסים ללכת על הכי טוב. וכן...השאלה היותר גדולה תהיה מי מחליט ואיך. כרגע זה פחות או יותר הדבר הכי חשוב שאפשר.
אבל בהנחה ובאמת תהיה אליפות בק טו בק של ירושלים - הקיץ הזה יהיה החשוב ביותר אולי בעשור האחרון של מכבי.
בסופו של דבר יש אנשי מקצוע.
כשאני עושה design תוכנה לאיזשהו פיצ'ר בעבודה שלי, אני לא הולך לאשתי או לבת שלי ומבקש מהם לעזור לי.
אני עושה את זה לבד, ונעזר באנשי מקצוע שעובדים איתי ובעלי נסיון וידע עדיפים על שלי.
משום מה, במכבי הוחלט שהבנים של הבעלים, יכולים להחליף אנשי מקצוע. למה? כי זה ספורט וכולם מבינים בזה, ולא צריך ללמוד
את זה וכו'. אבל זאת גישה מאוד רעה.
מכבי נפלה במקום שבו נופלים חובבנים, כשנותנים לאנשים לא מתאימים לנהל את הכסף ולהחתים שחקנים.
במכבי יש וילון שמסתיר את כל ההתנהלות הזאת, שנקרא "כולם מחליטים". ברגע שיבינו שאנשי מקצוע
קיימים בדיוק בשביל למקסם את הרווחים ואת ההישגים, אז גם נוכל לחזור לצמרת. כל עוד דני והחברים שלו ינהלו לנו את העסק, זה רק
יילך ויהיה גרוע יותר.
ד"א אף אחד כאן בפורום הוא לא איש מקצוע שהייתי נותן לו לנהל תקציב של 20 מליון דלור בשביל לבנות קבוצה, למרות שכולנו
מבינים כדורסל לא פחות מאדון דני פדרמן.
לנו מותר לדבר ולטעות, אבל להנהלת מכבי אסור לזלזל באוהדים ולתת לאנשים האלה לבנות את הסגלים פעם אחר פעם.
MTA2311 כתב:צריך גם להגיד שהטענות שלנו כלפי ההנהלה לא התחילו בשנתיים האחרונות. זה סיפור של שנים כבר. חלקנו גם ציין את הבעייתיות שבזכייה ביורוליג לפני שנתיים כשזה עוד היה טרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־27 אורחים