er79 כתב:ankram כתב:er79 כתב:כרם משעור יכול להפוך בעתיד להפתעה נעימה. לא הייתי פוסל אותו כישראלי במכבי מתישהו, אני רק לא בטוח אם כבר בעונה הבאה.
אני אומר את זה כבר כמה חודשים. אין לי שום ספק שהוא עולה על פניני כמעט בכל פרמטר.
תראה, על פניני של העונה זו לא חוכמה גדולה. פניני מה שנותר לו היום זה בעיקר שלשות, וגם פה הוא בירידה. אבל השאלה היא מה מכבי מתכננת לעניין הצביון הישראלי בעונה הבאה. מקל יישאר, אני מעריך שגם אוחיון, לנדסברג ושגב ולמרבה צערך פניני. במידה ואתה זורק את רוצ'סטי, מכבי תביא קודם כל מתאזרח, והאפשרויות הולכות ומצטמצמות. גם אם יבזורי יעזוב, אולי יביאו שחקן כמו בלייזר או משעור, ובל נשכח שדוסון באופן אוטומטי יהיה כנראה גם בתמונה, אבל לאור הרוטציה הישאלית זה שחקן שנועד להתייבש על הספסל מראש. אולי שווה לבחון אותו עוד עונה בקבוצה אחרת, שיתחשל, עדיף באירופה או לפחות בקבוצה ישראלית ברמה גבוהה, שזה חיפה או ירושלים לצורך העניין. אם אתה שואל אותי, אולי יש לו מקום, אבל זה יהיה אנוכי מדי וזה יפגע בשחקן. אם זה היה תלוי בי, ממצבת הישראלים + מתאזרחים הקיימת הייתי משאיר רק את מקל ועושה מהפכה, אבל זה לא יקרה.
מצבת הישראלים שלנו כיום:
מקל
אוחיון
טיילר
לאנסברג
שגב
פניני
יבזורי
7 ישראלים זה יותר מדי , אי צורך בכל כך הרבה.
יש לנו רק שחקן אחד לחוק הצעירים (שגב)
מה רע ב:
מקל
אוחיון
שון
בלייזר
שגב
5 ישראלים , שון ושגב בחוק הצעירים , אין מתאזרחים(לא שיש לי בעייה עם זה , לדוגמא עדיף לדעתי ברתלומיאו על הקרסול של יוגב)
או
מקל
אוחיון
שגב
שון
צ'וברוביץ'
5 ישראלים , שון ושגב בחוק הצעירים , אין מתאזרחים, חלוקה יותר טובה לעמדות.
אם פוחדים מהקרסול של יוגב בחוק הישראלים , אפשר להוסיף את יבזורי.