המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:די כבר. פנר הוציאה ים של כסף בשנים האחרונות ובינתיים עוד לא הייתה בפיינל פור, אז בוא ולא נקדים את המאוחר. אסור לשכוח את העובדה, שהיא נפלה בבית הקל, ולא בבית המוות. אילו הייתה בבית המוות, ממש לא בטוח, שהייתה מגיעה להצלבה.
מי שכן בנה קבוצה מצוינת משחקנים כמעט עלמוניים , זו קוצ'ה לבוראל. קוצ'ה מתחרה עם צסקא על המקום הראשון בבית המוות, ולדעתי זהו הישג הרבה הרבה יותר גדול ממה שפנר עשתה עד עכשיו. קוצ'ה עשתה בטופ-16 סוויפ גם על ריאל וגם על בארסה! אני בטוח שאין הרבה קבוצות בהיסטוריה של היורוליג, שעשו את זה בעבר.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:די כבר. פנר הוציאה ים של כסף בשנים האחרונות ובינתיים עוד לא הייתה בפיינל פור, אז בוא ולא נקדים את המאוחר. אסור לשכוח את העובדה, שהיא נפלה בבית הקל, ולא בבית המוות. אילו הייתה בבית המוות, ממש לא בטוח, שהייתה מגיעה להצלבה.
מי שכן בנה קבוצה מצוינת משחקנים כמעט עלמוניים , זו קוצ'ה לבוראל. קוצ'ה מתחרה עם צסקא על המקום הראשון בבית המוות, ולדעתי זהו הישג הרבה הרבה יותר גדול ממה שפנר עשתה עד עכשיו. קוצ'ה עשתה בטופ-16 סוויפ גם על ריאל וגם על בארסה! אני בטוח שאין הרבה קבוצות בהיסטוריה של היורוליג, שעשו את זה בעבר.
קוצ'ה באמת נותנת עונה גדולה, אבל לא הבנתי איך זה סותר את מה שאומרים על פנר. היא לא קבוצה טובה ומאומנת בעיניך?
felix_r כתב:די כבר. פנר הוציאה ים של כסף בשנים האחרונות ובינתיים עוד לא הייתה בפיינל פור, אז בוא ולא נקדים את המאוחר. אסור לשכוח את העובדה, שהיא נפלה בבית הקל, ולא בבית המוות. אילו הייתה בבית המוות, ממש לא בטוח, שהייתה מגיעה להצלבה.
מי שכן בנה קבוצה מצוינת משחקנים כמעט עלמוניים , זו קוצ'ה לבוראל. קוצ'ה מתחרה עם צסקא על המקום הראשון בבית המוות, ולדעתי זהו הישג הרבה הרבה יותר גדול ממה שפנר עשתה עד עכשיו. קוצ'ה עשתה בטופ-16 סוויפ גם על ריאל וגם על בארסה! אני בטוח שאין הרבה קבוצות בהיסטוריה של היורוליג, שעשו את זה בעבר, אם בכלל
jol9 כתב:felix_r כתב:די כבר. פנר הוציאה ים של כסף בשנים האחרונות ובינתיים עוד לא הייתה בפיינל פור, אז בוא ולא נקדים את המאוחר. אסור לשכוח את העובדה, שהיא נפלה בבית הקל, ולא בבית המוות. אילו הייתה בבית המוות, ממש לא בטוח, שהייתה מגיעה להצלבה.
מי שכן בנה קבוצה מצוינת משחקנים כמעט עלמוניים , זו קוצ'ה לבוראל. קוצ'ה מתחרה עם צסקא על המקום הראשון בבית המוות, ולדעתי זהו הישג הרבה הרבה יותר גדול ממה שפנר עשתה עד עכשיו. קוצ'ה עשתה בטופ-16 סוויפ גם על ריאל וגם על בארסה! אני בטוח שאין הרבה קבוצות בהיסטוריה של היורוליג, שעשו את זה בעבר, אם בכלל
פנר לא היתה בפיינל פור בשנה שעברה, והייתה הטורקיה הראשונה מאז 2001 שעשתה את זה?
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:די כבר. פנר הוציאה ים של כסף בשנים האחרונות ובינתיים עוד לא הייתה בפיינל פור, אז בוא ולא נקדים את המאוחר. אסור לשכוח את העובדה, שהיא נפלה בבית הקל, ולא בבית המוות. אילו הייתה בבית המוות, ממש לא בטוח, שהייתה מגיעה להצלבה.
אני מדבר על העונה. כמובן שבשנה שעברה היא הייתה בפיינל פור על חשבון מכבי
Mitelka כתב:טוב, אז מייק ג'יימס זה הסיפור הכי גדול שראיתי באירופה במשהו כמו 20 שנה האחרונות. אין לי מושג איך זה יכול להיות. זה אפילו לא מדע בידיוני הסיפור שלו. זה שחקן ליגה לאומית בישראל עד לפני דקה שדופק 27 נק' נגד ריאל מדריד עם 6 מ6 מהשלוש. הסיפור שלו זה חומר לסרט שגם אם הוא יהיה הכי אותנטי בעולם זה ישמע בדיוני. לא יודע. אני באמת לא מבין כלום כנראה. אין לי אפילו שמץ של הסבר איך זה קרה.
ורק אל תגידו לי שקוצ'ה גאונים או משהו שהם ראו את זה. הם לא. יש תופעות שאין להם הסבר. זה ההגדרה המילונית ל - אין הסבר. אל תחפשו.
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:די כבר. פנר הוציאה ים של כסף בשנים האחרונות ובינתיים עוד לא הייתה בפיינל פור, אז בוא ולא נקדים את המאוחר. אסור לשכוח את העובדה, שהיא נפלה בבית הקל, ולא בבית המוות. אילו הייתה בבית המוות, ממש לא בטוח, שהייתה מגיעה להצלבה.
אני מדבר על העונה. כמובן שבשנה שעברה היא הייתה בפיינל פור על חשבון מכבי
השנה אף קבוצה עדיין לא היתה בפיינל פור...
אנחנו מדברים על התרחישים. התרחיש הסביר בעיניי הוא שפנר עולה לפיינל פור (וזה לא יהיה לה קל), ועושה צעד אחד נוסף קדימה
ביחס לשנה שעברה (כלומר, להערכתי היא תגיע לגמר לפחות).
Mitelka כתב:פארגו עוד איכשהו היה שם סביר. לקח אליפות למכבי עם תצוגות גדולות בסיום העונה. ואמנם זאת הייתה מכבי לא משהו ופיינל פור ומשחק אחד, ועדיין, זאת הייתה מכבי של הצלבה ביורוליג והוא לקח לה אליפות. וגם בלי קשר - גליל גלבוע באותה תקופה הייתה קבוצה של 1-4 בקלות בישראל.
פה מדובר בבן אדם שלפני שנתיים שיחק בפאקינג רודוס. רודוס !! אולם בסדר גודל של היובל הרצליה. לפני זה הוא היה בליגה הלאומית עם גליל עליון בקרבות פלייאוף נגד מגידו ונס ציונה. והיום הוא מפרק את בית המוות ביורוליג.
הזוי.
felix_r כתב:הוא באמת נתן משחק ענק נגד ריאל, אבל בתור אחד שמחזיק את ג'יימס בכמה מקבוצות הפנטזי שלו, אני יכול לספר לך, שהוא ממש, אבל ממש לא יציב. יש ימים שהוא גדול, ויש ימים שהוא אפסי. בקוצ'ה אפילו לא ממש מובן מי הוא הרכז המוביל, ג'יימס או דריוס אדמס. כי שבוע אחד ג'יימס מבריק, ושבוע הבא אדמס לוהט.
LIAV10 כתב:יוני, לא אמרתי שאין פה בחירת שחקנים נכונה, ברור שיש, לא מוריד מז׳ליקו לשנייה, יש לו בחירת שחקנים מעולה וסגלים מאומנים, ועדיין זה לא היה קורה עם 20 מיליון אירו פחות.
כדי להביא שחקנים נכונים אתה לא צריך רק טביעת עין, אלא גם כסף, ובלי הכסף הוא לא היה מביא שני פרוספקטים סרבים, 4 גבוהים מהאן בי איי עם ניסיון עשיר באירופה, במקסימום את היקמן ודיקסון.
פה אני מסיים את הדיון, לא מאמין שאני מתווכח על זה עיקר ההצלחה הוא הכסף בסיפור הזה.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:הוא באמת נתן משחק ענק נגד ריאל, אבל בתור אחד שמחזיק את ג'יימס בכמה מקבוצות הפנטזי שלו, אני יכול לספר לך, שהוא ממש, אבל ממש לא יציב. יש ימים שהוא גדול, ויש ימים שהוא אפסי. בקוצ'ה אפילו לא ממש מובן מי הוא הרכז המוביל, ג'יימס או דריוס אדמס. כי שבוע אחד ג'יימס מבריק, ושבוע הבא אדמס לוהט.
גם מרקיז היינס קלע 5 שלשות על ריאל. רק אומר.
מבלי להשוות ביניהם כמובן.
Mitelka כתב:פארגו עוד איכשהו היה שם סביר. לקח אליפות למכבי עם תצוגות גדולות בסיום העונה. ואמנם זאת הייתה מכבי לא משהו ופיינל פור ומשחק אחד, ועדיין, זאת הייתה מכבי של הצלבה ביורוליג והוא לקח לה אליפות. וגם בלי קשר - גליל גלבוע באותה תקופה הייתה קבוצה של 1-4 בקלות בישראל.
פה מדובר בבן אדם שלפני שנתיים שיחק בפאקינג רודוס. רודוס !! אולם בסדר גודל של היובל הרצליה. לפני זה הוא היה בליגה הלאומית עם גליל עליון בקרבות פלייאוף נגד מגידו ונס ציונה. והיום הוא מפרק את בית המוות ביורוליג.
הזוי.
חנו'ש כתב:Mitelka כתב:פארגו עוד איכשהו היה שם סביר. לקח אליפות למכבי עם תצוגות גדולות בסיום העונה. ואמנם זאת הייתה מכבי לא משהו ופיינל פור ומשחק אחד, ועדיין, זאת הייתה מכבי של הצלבה ביורוליג והוא לקח לה אליפות. וגם בלי קשר - גליל גלבוע באותה תקופה הייתה קבוצה של 1-4 בקלות בישראל.
הזוי.
דווקא עולה לי לראש שם של שחקן שהתחיל כשחקן ליגה לאומית בישראל וסיים עם מקום מכובד ביותר בהיכל התהילה של היורוליג ולא מעט תארים בכיס.
וזה אפילו היה לפני פחות מ20 שנה....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים