המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:מפחידה אותי המחשבה שגם מקל וגם אוחיון הולכים להישאר פה בעונה הבאה.
דווקא על העמדה הזאת לא מדברים בהקשר של חיזוק, והיא חייבת חייבת חיזוק.
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:מפחידה אותי המחשבה שגם מקל וגם אוחיון הולכים להישאר פה בעונה הבאה.
החיזוק שהעמדה הזאת קיבלה הוא מקל. הוא הרכז המוביל שלך, תתרגל. מקסימום יבוא איזה קומבו גארד, אבל השחקן הדומיננטי בקו האחורי יהיה מקל.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:מפחידה אותי המחשבה שגם מקל וגם אוחיון הולכים להישאר פה בעונה הבאה.
החיזוק שהעמדה הזאת קיבלה הוא מקל. הוא הרכז המוביל שלך, תתרגל. מקסימום יבוא איזה קומבו גארד, אבל השחקן הדומיננטי בקו האחורי יהיה מקל.
וזאת הבעיה... הוא פשוט מחזיק את הכדור בלי סוף. שחקן שאין לו קליעה לשלוש מכידרור, לא יכול להחזיק כל כך הרבה בכדור
אחדשיודע כתב:מי האידיוט שהמציא את הסיבוב השלישי? מי?
פשוט ליגה בדיחה.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:מפחידה אותי המחשבה שגם מקל וגם אוחיון הולכים להישאר פה בעונה הבאה.
וזאת הבעיה... הוא פשוט מחזיק את הכדור בלי סוף. שחקן שאין לו קליעה לשלוש מכידרור, לא יכול להחזיק כל כך הרבה בכדור
ברור שזאת הבעיה. אני מדבר על זה כבר מהרגע שהוא חתם.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:קשה לראות את הנדריקס. נראה כמו גארד.
יש לי משהו להגיד שאני לא מרגישה בנוח להגיד בגודל פונט רגיל אז אני אעשה אותו ממש ממש קטן
יוכל לגלם את אבא של תאיר ראדה בסרט?
שחור.
כמו שאני אוהב.
(אם אני הייתי כותב את זה היו נותנים לי באן)
Mitelka כתב:רגע אז עכשיו זה ל206 או לכיכר ?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:רגע אז עכשיו זה ל206 או לכיכר ?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
יש מחאה גבר, תתעדכן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים