המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:אישית אני חושב שוואן קצת קפצו מעל הפופיק.
מכבי עוד לא פירסמה את מחירי המנויים בכלל, אז ברור שעוד לא התחילה המכירה (חשיפה שתורמת למכירת המנויים?)
אם זה לא מספיק- למנויים יש אפשרות לחדש בהנחה עד איזור יוני. ולא בהנחה עד איזור יולי-אוגוסט.
אתם באמת חושבים שבגלל שרשום בוואן שמות כאלה ואחרים אנשים ימהרו לחדש באפריל? במיוחד אחרי עונות נפל כאלה?
אני בספק רב.
MTA2311 כתב:זאת באמת לא גאונות אבל.
לא צריך איי קיו גבוה מדי בשביל לשחרר שמות מפוצצים באוויר באפריל.
הקהל של מכבי פשוט מוכיח פעם אחר פעם שקל מאוד להתמודד איתו. במקסימום זה נגמר באיזה שלט מתחנחן במחצית של משחק ליגה.
MTA2311 כתב:מקובי כתב:אישית אני חושב שוואן קצת קפצו מעל הפופיק.
מכבי עוד לא פירסמה את מחירי המנויים בכלל, אז ברור שעוד לא התחילה המכירה (חשיפה שתורמת למכירת המנויים?)
אם זה לא מספיק- למנויים יש אפשרות לחדש בהנחה עד איזור יוני. ולא בהנחה עד איזור יולי-אוגוסט.
אתם באמת חושבים שבגלל שרשום בוואן שמות כאלה ואחרים אנשים ימהרו לחדש באפריל? במיוחד אחרי עונות נפל כאלה?
אני בספק רב.
מתי אתה תחדש לדוגמה?
rc4991 כתב:חחחח בטח, קצת הגזימו העונה עם השמות, אפילו עבורם
MTA2311 כתב:ankram כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/268541.html?ref=hpלאחרונה עלו שמותיהם של מועמדים רבים למכבי ת"א ובקבוצה נהנים מהחשיפה שתורמת למכירת המינויים לעונה הבאה, אולם המגעים בין ווימס לצהובים ממשיים. גורם בהנהלה נועד לאחרונה עם ווימס בארה"ב לפגישה פורמלית והעסקה עשויה להבשיל.
לדעתי נסיים בסוף עם מתן נאור....
זה ציטוט אמיתי, או שערכת בפוטושופ כתבה כמו שמואל?
אין גבול לבושה.
ankram כתב:MTA2311 כתב:ankram כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/268541.html?ref=hpלאחרונה עלו שמותיהם של מועמדים רבים למכבי ת"א ובקבוצה נהנים מהחשיפה שתורמת למכירת המינויים לעונה הבאה, אולם המגעים בין ווימס לצהובים ממשיים. גורם בהנהלה נועד לאחרונה עם ווימס בארה"ב לפגישה פורמלית והעסקה עשויה להבשיל.
לדעתי נסיים בסוף עם מתן נאור....
זה ציטוט אמיתי, או שערכת בפוטושופ כתבה כמו שמואל?
אין גבול לבושה.
בוודאי שהציטוט אמיתי , כנס לכתבה.
עוד פעם אחת אתה מזכיר את המילה שמואל בצמוד אלי , אני קושר אותך בחדר עם בוגוטין שיעשה לך LAP DANCE
מני כתב:זה כתבה מאחד באפריל שלא הסירו אותה מהאתר.
Mitelka כתב:הטוויטר של פיק:
Source: Maccabi is the overwhelming favorite to seal deal with Quincy Miller once his Red Star contract expires.
Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:הטוויטר של פיק:
Source: Maccabi is the overwhelming favorite to seal deal with Quincy Miller once his Red Star contract expires.
עד כמה שלדארקנס יש מקורות, הוא אוכל בכפית את כל מה שהסוכנים מאכילים אותו בשביל להעלות את המחיר
לקחת הכל בעירבון מוגבל
my man כתב:אני לא מאמין לכלום!
אבל קווינסי מילר זה שם שהגיוני שבאמת נראה פה עונה הבאה...
Mitelka כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:הטוויטר של פיק:
עד כמה שלדארקנס יש מקורות, הוא אוכל בכפית את כל מה שהסוכנים מאכילים אותו בשביל להעלות את המחיר
לקחת הכל בעירבון מוגבל
אני מסכים, אבל היו לו כמה פגיעות יפות בקיץ.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
MTA2311 כתב:זה מעניין אבל שמכבי בוחרת דווקא בפיק בשביל ההדלפות האלה. ברור שזה נעשה בצורה עקיפה דרך סוכנים, אבל עדיין. מענישים את גלדסטון?
MTA2311 כתב:my man כתב:אני לא מאמין לכלום!
אבל קווינסי מילר זה שם שהגיוני שבאמת נראה פה עונה הבאה...
דווקא מהפחות הגיוניים. שחקן בגיל הנכון, בלי עבר של פציעות וגם לא מאוד גימיקי.
לנגפורד לדוגמה זה שם שמאוד סביר שיגיע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], JarJarBinx, liran, Tom1313 ו־22 אורחים