כדורסל ישראלי - נס ציונה נשרה ללאומית

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי rc4991 » 04 אפריל 2016, 23:34

חחח הוא ממש דפוק
http://vod.sport5.co.il/?Vc=893&Vi=212805
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 05 אפריל 2016, 01:05

שמתם לב איך רובינסון מסתובב ורץ עם האצבע למעלה עוד לפני שמתן נאור בכלל זרק את הכדור??? :eek
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2016, 01:07

felix_r כתב:שמתם לב איך רובינסון מסתובב ורץ עם האצבע למעלה עוד לפני שמתן נאור בכלל זרק את הכדור??? :eek

כן, זה היה ענק :laugh2
למרות משחק לא טוב שלו, רואים שהוא לא בא להעביר את הזמן.
באמת אכפת לו, ולא ראיתי הרבה שחקנים ש"חיים" ומרגישים את המשחק כמוהו. הוא פשוט ידע שמתן נאור יקלע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 05 אפריל 2016, 14:07

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:שמתם לב איך רובינסון מסתובב ורץ עם האצבע למעלה עוד לפני שמתן נאור בכלל זרק את הכדור??? :eek

באמת אכפת לו, ולא ראיתי הרבה שחקנים ש"חיים" ומרגישים את המשחק כמוהו. הוא פשוט ידע שמתן נאור יקלע.

באמת לא ראית? שארפ,רייס,פארקר,שאראס,פארגו,פרקינס , איפה היית שהחברה האלו היו פה? בהפגנות מל אוסישקין?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2016, 15:48

ankram כתב:
שמואל1 כתב:

באמת לא ראית? שארפ,רייס,פארקר,שאראס,פארגו,פרקינס , איפה היית שהחברה האלו היו פה? בהפגנות מל אוסישקין?

גם הם שחקנים תחת אותה קטגוריה. תסכים איתי שאין הרבה כאלו. אז איפה הסתירה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 05 אפריל 2016, 15:50

שמואל1 כתב:
ankram כתב:
שמואל1 כתב:

יש כל כך הרבה שחקנים כאלו , שזה כמו להגיד "לא ראיתי הרבה שחקנים ששמחים אחרי ניצחון" , זה מובן מאליו , מלבד זאת סתם נשבר לי מהפסטיגל המגוכח הזה כלפי רובינסון , אפשר לחשוב איזה עילוי הגיע לפה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אפריל 2016, 15:58

האמת שהוא בחור מצחיק. מישהו ראה את התגובה שלו להחטאת ההטבעה של ג'ף אלן? זה היה גדול.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 05 אפריל 2016, 16:01

roy1000 כתב:האמת שהוא בחור מצחיק. מישהו ראה את התגובה שלו להחטאת ההטבעה של ג'ף אלן? זה היה גדול.

פשששש , מישהו טוחן את המשחקים של הגועל השנה.....
במאמר מוסגר , הוא באמת חמוד , וגם נראה בחור חיובי וכו' , אבל הפרובנציאליות שלנו פשוט מציאה אותי מדעתי , ביחוד שהיו פה בעבר שחקנים גדולים בהרבה מהבחור הזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אפריל 2016, 16:04

ankram כתב:
roy1000 כתב:האמת שהוא בחור מצחיק. מישהו ראה את התגובה שלו להחטאת ההטבעה של ג'ף אלן? זה היה גדול.

פשששש , מישהו טוחן את המשחקים של הגועל השנה.....
במאמר מוסגר , הוא באמת חמוד , וגם נראה בחור חיובי וכו' , אבל הפרובנציאליות שלנו פשוט מציאה אותי מדעתי , ביחוד שהיו פה בעבר שחקנים גדולים בהרבה מהבחור הזה.

תאמין שלי שהמשחק של העכברושים מול קריית גת היה בכמה רמות יותר טוב מזה של מכבי ביום ראשון.

אין ספק שהיו פה שחקנים גדולים יותר מרובינסון. הוא בסך הכל היה שחקן רוטציה די שולי ברוב הקריירה שלו ב- NBA. הקטע איתו זה יותר אישיות.
דרך אגב, ממש אין פסטיבל גדול סביבו. היה כמה ימים ונרגע לגמרי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2016, 16:06

ankram כתב:
שמואל1 כתב:
ankram כתב:
שמואל1 כתב:

יש כל כך הרבה שחקנים כאלו , שזה כמו להגיד "לא ראיתי הרבה שחקנים ששמחים אחרי ניצחון" , זה מובן מאליו , מלבד זאת סתם נשבר לי מהפסטיגל המגוכח הזה כלפי רובינסון , אפשר לחשוב איזה עילוי הגיע לפה.

לא אמרתי בשום את המצוטט.
אמרתי שאין הרבה שחקנים שחיים את המשחק כמוהו, וזאת אמירה נכונה.
אני לא מכיר את רובינסון מהיום. זה סוג השחקן, ואין סתירה לכך שישנם עוד שחקנים כאלו (חלקם אתה ציינת).
יש פסטיגל סביב רובינסון כי לא כל יום מגיע לכאן שחקן של 18 נק' למשחק ב- NBA ו- 3 פעמים אלוף הטבעות. אז כן, הגיע לכאן עילוי ואנחנו צריכים להנות ממנו כל עוד הוא כאן ("באנחנו" אני מתכוון לציבור אוהבי הכדורסל, ללא קשר לאהדה כזו או אחרת).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2016, 16:08

שמואל, אם מדברים שנייה על כדורסל נטו, אז צריך להגיד שהוא מציג יכולת מאוד בינונית בינתיים, למעט המשחק הראשון שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2016, 16:09

MTA2311 כתב:שמואל, אם מדברים שנייה על כדורסל נטו, אז צריך להגיד שהוא מציג יכולת מאוד בינונית בינתיים, למעט המשחק הראשון שלו.

נכון, וזה גם לא מפתיע. לשחקנים שלא דרכו באירופה, טובים ככל שיהיו, לוקח זמן להסתגל למשחק. זה סגנון אחר לגמרי.
מה שבטוח, הוא בא לשחק. רואים את זה בתגובות שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אפריל 2016, 16:23

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:שמואל, אם מדברים שנייה על כדורסל נטו, אז צריך להגיד שהוא מציג יכולת מאוד בינונית בינתיים, למעט המשחק הראשון שלו.

נכון, וזה גם לא מפתיע. לשחקנים שלא דרכו באירופה, טובים ככל שיהיו, לוקח זמן להסתגל למשחק. זה סגנון אחר לגמרי.
מה שבטוח, הוא בא לשחק. רואים את זה בתגובות שלו.

לי נראה יותר שהוא בא להינות.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 05 אפריל 2016, 17:35

שמואל1 כתב:
ankram כתב:
שמואל1 כתב:
ankram כתב:
שמואל1 כתב:[quote="felix_r"]שמתם לב איך רובינסון מסתובב ורץ עם האצבע למעלה עוד לפני שמתן נאור בכלל זרק את הכדור??? :eek

לא אמרתי בשום את המצוטט.
אני לא מכיר את רובינסון מהיום. זה סוג השחקן, ואין סתירה לכך שישנם עוד שחקנים כאלו (חלקם אתה ציינת).
יש פסטיגל סביב רובינסון כי לא כל יום מגיע לכאן שחקן של 18 נק' למשחק ב- NBA ו- 3 פעמים אלוף הטבעות. אז כן, הגיע לכאן עילוי ואנחנו צריכים להנות ממנו כל עוד הוא כאן ("באנחנו" אני מתכוון לציבור אוהבי הכדורסל, ללא קשר לאהדה כזו או אחרת).[/quote]

עילוי????
עזוב איבדת אותי לחלוטין. ההערצה האובססיבית שלך לשחקנים שהם לא במכבי פשוט הזוייה.
סתם שחקן רוטציה עלום בnba לא יכול לצחצח את הנעליים של עשרות שחקנים שהיו פה בליגה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2016, 17:41

ankram כתב:
שמואל1 כתב:
ankram כתב:
שמואל1 כתב:
ankram כתב:[quote="שמואל1"][quote="felix_r"]שמתם לב איך רובינסון מסתובב ורץ עם האצבע למעלה עוד לפני שמתן נאור בכלל זרק את הכדור??? :eek

לא אמרתי בשום את המצוטט.
יש פסטיגל סביב רובינסון כי לא כל יום מגיע לכאן שחקן של 18 נק' למשחק ב- NBA ו- 3 פעמים אלוף הטבעות. אז כן, הגיע לכאן עילוי ואנחנו צריכים להנות ממנו כל עוד הוא כאן ("באנחנו" אני מתכוון לציבור אוהבי הכדורסל, ללא קשר לאהדה כזו או אחרת).[/quote]

עילוי????
עזוב איבדת אותי לחלוטין. ההערצה האובססיבית שלך לשחקנים שהם לא במכבי פשוט הזוייה.
סתם שחקן רוטציה עלום בnba לא יכול לצחצח את הנעליים של עשרות שחקנים שהיו פה בליגה.[/quote]
מתי בפעם האחרונה הגיע לכאן שחקן של 18 נק' למשחק ב NBA ואלוף הטבעות 3 פעמים? שחקן שעשה את הבלתי אפשרי בגובה 1.75, הסתכל לכל הענקים בעיניים, חסם את יאו מינג, הגיע לפסגות שאף אחד לא האמין שיגיע. שחקן שסחב לבדו את שיקגו בולס בפלייאוף עם תצוגות תכלית של סופרסטאר לכל דבר, רק לפני שנתיים.
אז כן, שחקן כזה לא מגיע לישראל כל יום וגם לא כל עשור. שחקן רוטציה עלום שם הוא לא.
דרך אגב, לצורך העניין, הוא שם הרבה יותר מרשים מג'ורדן פארמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 05 אפריל 2016, 19:11

http://sports.walla.co.il/item/2950142

הצעה: אם ירושלים תודח ברבע גמר הפלייאוף, הפיינל פור יועתק לת"א

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :clap2 :clap2 :clap2
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 05 אפריל 2016, 21:14

my man כתב:http://sports.walla.co.il/item/2950142

הצעה: אם ירושלים תודח ברבע גמר הפלייאוף, הפיינל פור יועתק לת"א

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :clap2 :clap2 :clap2

זיין בעין! שיממנו גם אם יודחו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 06 אפריל 2016, 19:30

נדמה לי שהסיפור של צביקה נגמר. איזו התרסקות של אשדוד.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Mitelka » 06 אפריל 2016, 19:39

59 נקודות במשחק שלם לחיפה במנורה ביום ראשון. שלושה ימים אחרי זה היא קולעת 54 במחצית.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2016, 19:42

Mitelka כתב:59 נקודות במשחק שלם לחיפה במנורה ביום ראשון. שלושה ימים אחרי זה היא קולעת 54 במחצית.

לא כל יום היא פוגשת את הגנת הברזל של טבק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־24 אורחים