roy1000 כתב:ציברס ומילר נשמע לי החתמות הגיוניות מאוד בשביל מכבי.
הם לא פצועים.
אבל האמת שאני רואה את מכבי הנוכחית בונה קבוצה מסביב לציברס הסטאר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:ציברס ומילר נשמע לי החתמות הגיוניות מאוד בשביל מכבי.
החציל האצטקי כתב:כנראה שיש שם משהו. הייתי רוצה לקוות שהולכים על מילר ולאו דווקא על צירבס. התקרה של הגרמני נמוכה. אני לא רואה אותו ממשיך ומתפתח. לקווינסי יש עוד כמה הילוכים עדיין בגיר.
MTA2311 כתב:ציבראס זה ממש לא שחקן בשביל מכבי.
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:כנראה שיש שם משהו. הייתי רוצה לקוות שהולכים על מילר ולאו דווקא על צירבס. התקרה של הגרמני נמוכה. אני לא רואה אותו ממשיך ומתפתח. לקווינסי יש עוד כמה הילוכים עדיין בגיר.
כל עוד מכבי מחזיקה גארדים שאין להם מושג להפעיל גבוהים, להחתים את ציברס זאת טעות.
MTA2311 כתב:ציבראס זה ממש לא שחקן בשביל מכבי.
Number8 כתב:אני חושב שאם שניהם (ציברס ומילר) יגיעו יהיה לנו סגל גבוהים (יחד עם הנדריקס, אמבקווה, שגב) שמספיק כדי להתמודד ברמות הגבוהות (הסתדרנו בעבר עם טיוס, פישר, שון ג'יימס, וכו'.. אף אחד מהם לא כוכב על ביורוליג)
הכל שאלה של מי יצטרף לקו האחורי שהוא כרגע חלש מאוד.
Holiday_Armadillo כתב:יש לי פטיש לסנטרים שלוקחים ריבאונדים בדאבל פיגרס
לא יהיה כנראה דבר כזה במכבי יותר
roy1000 כתב:Number8 כתב:אני חושב שאם שניהם (ציברס ומילר) יגיעו יהיה לנו סגל גבוהים (יחד עם הנדריקס, אמבקווה, שגב) שמספיק כדי להתמודד ברמות הגבוהות (הסתדרנו בעבר עם טיוס, פישר, שון ג'יימס, וכו'.. אף אחד מהם לא כוכב על ביורוליג)
הסגל הזה לא יכול להתמודד בשום רמות גבוהות. זה סגל של תחתית יורוליג.
Number8 כתב:אני חושב שאם שניהם (ציברס ומילר) יגיעו יהיה לנו סגל גבוהים (יחד עם הנדריקס, אמבקווה, שגב) שמספיק כדי להתמודד ברמות הגבוהות (הסתדרנו בעבר עם טיוס, פישר, שון ג'יימס, וכו'.. אף אחד מהם לא כוכב על ביורוליג)
אחדשיודע כתב:עוד אחד - "מכבי תל אביב פנתה לדוייט באייקס בנוגע לעונה הבאה": http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 12899.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים